Na Access bars delavnico sem šla skupaj z mojim Jadranom in hčerko, ki je takrat imela 6 let... to je dejansko že celih 5 let nazaj. Pisal se je september 2014... ko sem se ravno dobro spravila k sebi in sem mislila, da sem reeees ful kul.

Nisem vedela, kam točno grem, kaj me čaka, kaj sploh so tej barsi... A nekaj v meni mi je govorilo, to je to. To je nekaj, kar ti bo pomagalo v življenju.

Pa sem si rekla, ok... nimam kaj izgubiti. Se naučimo to Access bars terapijo in bomo doma drug drugemu delali barse in bomo vidli, kaj se zgodi. Pa smo šli na delavnico... Delavnica je res da trajala 8 ur, a minila je hitro, kot bi bili samo kako debelo uro tam. Izmed vsega mi je bilo seveda najbolj všeč, ko sem bila na vrsti jaz :D oooo... to je blo res nekaj posebnega. Si predstavljate z 2 otroki doma, pa službo in vsem kar pride zraven, da se lahko sredi dneva uležeš in prejmeš neko sprostitveno zadevo... waaaw... neprecenjivo.

In ležim na masažni mizi. Oseba, ki je bila z mano v paru mi začne polagate prste na neke točke na glavi. Zaprem oči... naenkrat se v meni zgodi mir. Waaaw... mir!!!! V glavi čutim neko valovanje, pod rokami moje terapevtke pa utrip. Moje telo se je v parih minutah sprostilo tako zelo, da sem se po terapiji spraševala, če je to sploh možno. No in ko se je na delavnici moja 1 urna Access bars terapija zaključila sem vedela, da JA!!! To je res to. To je tisto, kar bom zdej prejemala vsak dan :D Veste... en dan mi bo naredil mož en dan pa hči.

 

Tukaj mi moj Dušan podarja access bars terapijo doma v posetlji.

Tukaj mi moja Tara podarja access bars terapijo zunaj na travi.

No v praksi ni bilo glih tako, da sem vsak dan prejela access bars terapijo. A prejemam jo takrat, kadar rabim, Ko sem kaj utrujena, ali slabe volje, ko se mi zgodi tisti slabi dan in še posebno takrat, ko imamm veliko dela in sem zeloo obremenjena.

Kasneje je na delavnico šel tudi moj sin. Imel je dobrih 5 let, ko se je barse naučil. In najlepše mi je, ko mi barse naredijo moji otroci. Kot mama sem ponavadi v vlogi, ko neprestano nekaj dajem drugim, za druge, drugi, drugi, drugi... a vam je kaj znano drage mame?! ?? No... tukaj pa prejemam ... in res je lepo ??

Več informacij najdete v opisu s klikom na Access bars. Delavnico pa ne boste verjeli... vodim jaz ???????

Mnenja strank

Jaz sem se prvič spoznala z barsi na bars delavnici pri Maši v Žarku sreče. Ko sm prebrala opis dogodka in kaj so barsi, mi je nekaj v meni reklo: "Tina to enostavno moraš probat." Takrat sm res rabila sprostitev, želela sm si vsaj za trenutek izklopit vse misli, vse skrbi, ki so me težile in stvari, ki sm jih kopičila v sebi.
In res, že ko sm prvič prejela barse na delavnici, se je vse to res zgodilo..Totalen odklop, sprostitev, pomiritev, lahkotnost.. Poleg tega, da smo se na delavnici naučili izvajati bars terapijo in postali praktiki (na delavnici je vsak dvakrat prejel in dvakrat podaril barse), smo z Mašinim izjemnim pristopom in čistilnimi izreki razrešili še mnogo drugih stvari, negativnih čustev, stališč, sodb, ki so nas omejevale in se jih prej nisem niti zavedala..skratka, res waw.. kako je lahko še boljše kot tako?
Po delavnici sm bila tako sproščena in lahkotna, da se mi je zdelo, da lebdim na Zemlji..noro dober občutek. Poleg tega pa sem se po delavnici tolko smejala in pogled na svet je bil kr naenkrat ful bolj pozitiven in brez skrbi :)  
Tina
Mnenje Bars delavnica Tina
Naj povem da ko sem prvič slišala o barsih mi je bilo zanimivo, sem pogledala ceno delavnice pa sem rekla ta trenutek preveč zame.. In sem se odločila za delavnico, za katero sem imela v glavi, da si jo lahko privoščim.. Splet okoliščin je bil da sem dobila opomnik za delavnico, čeprav nisem bila prijavljena. In takrat mi ni dalo mira.. Bolj ko sem o tem premišljevala, očitno sem nekako pričarala da je postalo to zame dosegljivo. Danes sem Acess Bars Practitioner ????. Splet okoliščin da je mama ravno v tem cajtu zbolela.. Sedaj ji vsak dan delam Barse in tehniki MTVSS. Če nebi sama videla na svoje oči nebi verjela. Mama je vsak dan malenkost boljša in upam da do operacije bo toliko dobra, da bo operacija uspešna. Naj povem da sem naredila Barse tudi ocetu, sestri, prijateljici.. Vsi med terapijo zaspijo in se po končani terapiji počutijo veliko lahkotnejše, srečne, neobremenjene.. In to se zdaleč ni zadnja delavnica, ki sem se jo udeležila pri Maši Plaznik, kokola hvala ❤️ Če želite spremembo pri sebi, če želite kvalitetno življenje, naredite nekaj zase. Vložek ki ga daste v sebe je najboljsa naložba.
Orjana
Access bars in MTVSS Orjana Krivičič
Draga Maša, srčna hvala, za celovito in izpolnjeno delavnico Access Barsov. Meni je bilo izjemno in sem res vesela ter hvaležna za novo pridobljeno znanje, katerega bi rada delila med moje najdražje. Delavnica je bila nad pričakovanjem in upam, da bom tudi tako pridno znala dobro uporabiti antistresne tehnike...vse te oprijeme, poiskati točke na glavi ter učinkovito narediti nekaj dobrega, zdravega in sproščujočega za mojo družino in prijatelje. Hvala Maša za nove širine in praktično znanje.
Martina Pirec Bole
Martina Pirec Bole ACCESS BARS
Barsi so me izredno pritegnili že na predstavitvi in nekaj me je vleklo prav k Maši, čeprav jo nisem poznala. Udeležila sem se delavnice in imeli smo se super, sproščeno in zabavno. Izvedela sem veliko uporabnega, sploh vlečenje energije je top in to redno počnem pred spanjem - zbujam se bolj spočita in naspana. Sedaj že komaj čakam na naslednjo delavnico, da nadaljujem z učenjem in raziskovanjem sebe :)
Mateja Marin
Mateja Marin ACCESS BARS delavnica