Na Access bars delavnico sem šla skupaj z mojim Jadranom in hčerko, ki je takrat imela 6 let... to je dejansko že celih 5 let nazaj. Pisal se je september 2014... ko sem se ravno dobro spravila k sebi in sem mislila, da sem reeees ful kul.

Nisem vedela, kam točno grem, kaj me čaka, kaj sploh so tej barsi... A nekaj v meni mi je govorilo, to je to. To je nekaj, kar ti bo pomagalo v življenju.

Pa sem si rekla, ok... nimam kaj izgubiti. Se naučimo to Access bars terapijo in bomo doma drug drugemu delali barse in bomo vidli, kaj se zgodi. Pa smo šli na delavnico... Delavnica je res da trajala 8 ur, a minila je hitro, kot bi bili samo kako debelo uro tam. Izmed vsega mi je bilo seveda najbolj všeč, ko sem bila na vrsti jaz :D oooo... to je blo res nekaj posebnega. Si predstavljate z 2 otroki doma, pa službo in vsem kar pride zraven, da se lahko sredi dneva uležeš in prejmeš neko sprostitveno zadevo... waaaw... neprecenjivo.

In ležim na masažni mizi. Oseba, ki je bila z mano v paru mi začne polagate prste na neke točke na glavi. Zaprem oči... naenkrat se v meni zgodi mir. Waaaw... mir!!!! V glavi čutim neko valovanje, pod rokami moje terapevtke pa utrip. Moje telo se je v parih minutah sprostilo tako zelo, da sem se po terapiji spraševala, če je to sploh možno. No in ko se je na delavnici moja 1 urna Access bars terapija zaključila sem vedela, da JA!!! To je res to. To je tisto, kar bom zdej prejemala vsak dan :D Veste... en dan mi bo naredil mož en dan pa hči.

 

Tukaj mi moj Dušan podarja access bars terapijo doma v posetlji.

Tukaj mi moja Tara podarja access bars terapijo zunaj na travi.

No v praksi ni bilo glih tako, da sem vsak dan prejela access bars terapijo. A prejemam jo takrat, kadar rabim, Ko sem kaj utrujena, ali slabe volje, ko se mi zgodi tisti slabi dan in še posebno takrat, ko imamm veliko dela in sem zeloo obremenjena.

Kasneje je na delavnico šel tudi moj sin. Imel je dobrih 5 let, ko se je barse naučil. In najlepše mi je, ko mi barse naredijo moji otroci. Kot mama sem ponavadi v vlogi, ko neprestano nekaj dajem drugim, za druge, drugi, drugi, drugi... a vam je kaj znano drage mame?! ?? No... tukaj pa prejemam ... in res je lepo ??

Več informacij najdete v opisu s klikom na Access bars. Delavnico pa ne boste verjeli... vodim jaz ???????