Proces demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacijaTM je telesni proces od Access Consciousness® in se nanaša na ustvarjanje nečesa, kar pred tem ni obstajalo ter na odstranitev nečesa, kar obstaja.


Je fantastičen proces oz. orodje, s katerim si lahko pomagamo, ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo.

  • Uporablja se za veliko različnih stanj, kot so:
  • artritis
  • ciste in razne tvorbe
  • pege
  • bradavice
  • znamenja
  • celulit
  • vsepovsod, kjer je nekaj dodatnega zrastlo ali kjer česa ni dovolj, kot bi moralo biti

 

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat podarili terapijo.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija na sebi in drugih.


Delavnico vodi: MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Acces Energijski facelift® falicilator, ki ima opravljenih tudi veliko naprednih seminarjev  v okviru Access consciousness®.

Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija™ praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi in drugih.

Terapijo lahko dodate k ostalim storitvam, ki jih imate v svojem podjetju.

Trajanje: 4 ure

 

MNENJA STRANK:

“Delavnice Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija (DM-MD) sem se udeležila skupaj s prijateljico maja 2015. Pritegnilo me je to, da lahko s pridobljenim znanjem odstranimo celulit poleg ostalih stvari. Zame je bil celulit vedno težava in vsako leto sem se borila kako ga odstraniti. Kupovala sem raznorazne kreme, napitke, losijone in ne vem kaj še in rezultat je bil ta, da se je celulit malo zmanjšal in kasneje spet vrnil. Eno leto sem se celo odpovedala moji najljubši sladkariji-sladoledu, da bi odstranila celulit.

Potem pa sem rekla, da imam dovolj vsega in da je celulit del mene in sem ga sprejela. Opravila sem delavnico DM-MD in pričela vsakodnevno z uporabo terapije. Zvečer na kavču, ko sem gledala TV v avtu, ko smo se kam peljali. Skratka vsakič ko sem imela možnost in rezultati so vidni. Po enem mesecu, so me ljudje spraševali, če sem shujšala oz. če sem na dieti. Jaz pa sem se veselo posmehnila saj sem brez truda dobila željene rezultat. Terapijo DM-MD sem izvajala na sinu, ki je imel bradavico na nogi in zdaj je nima več.

Hvala Maši, da mi je to omogočila!”

Tina Kotrle

 

“Danes sem slučajno imela priložnost srečati asmatičnega konja, z mikotično infekcijo na pljučih. Sprožila sem mu demolekularno manifestacija in molekularna demanifestacijo… to je moj prvi stik s konjem (vedno sem se jih bala…). Rodilo se je novo prijateljstvo.

Hvala Maša!!!”

Paola Starz

 

 

“Danes bom z vami delila svojo izkušnjo. Našemu sinu smo s pomočjo tehnike demolekularne manifestacije, bradavico na stopalu odpravili v 9 tretmanih po 15 minut.

Po 1. tretmanu ni bilo opaziti nobenih sprememb. Po 2. tretmanu je bradavica malenkost spremenila barvo. Že po 3. tretmanu ga skotaj ni več bolela in je lahko normalno hodil. Kasneje ni bilo opaziti več fizičnih sprememb. Hodil je normalno in se nismo več obremenjevali. Vseeno smo tretmane ponavljali, zato da preverimo, ali metoda resnično deluje. Po 9. tretmanu je bradavica postala bela in napihnjena, kot postane koža pod ‘hanzaplastom’ ko je dolgo časa v vodi. Nekaj v meni mi je govorilo, naj bradavico kot hrasto spraskam dol. Ko sem jo primila je kar sama odpadla. Spodaj pa je bila lepa koža Vseeno smo ga peljali na pregled k dermatologinji, ki je s svojim dermoskopom (ali neki takega) pregledala in potrdila, da bradavice ni več.”

Maša Plaznik

 

 

Energijska izmenjava 60 €
Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok)
Otroci od 16. – 17. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena

V ceno delavnice so vključeni gradivo, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

Prijavi se
  • Tu je naš center.