V zadnjem obdobju smo doživeli veliko pritiskov, tako da fizičnem in psihičnem, kot tudi na energijskem nivoju. Planet Zemlja dviguje svojo vibracijo in tudi mi se skupaj z njo moramo dvigniti više, v kolikor želimo resnično uživati v tem čudovitem telesu.


???? se želiš znebiti nizkih energij?
???? je zate prišel čas, da se dvigneš energijsko na višje vibracije?
???? si želiš večje sproščenosti?
???? je končno čas, da za seboj pustiš nesnago in staro kramo?

Hkrati bomo odpirali tudi poti do svobode, ljubezni in svetlobe v našem življenju ter prečistili našo dušo. Potopili se bomo v naš globoki notranji mir in vzpostavili povezavo do osebnega notranjega mira.

Vabim te na skupinsko RADOST ENOSTI, kjer bomo transformirali tvoje vesolje, da ti je dovoljeno dati sebe na prvo mesto.

                                       
 

KAJ PREJMEŠ NA DOGODKU


– Zdravilno meditacijo Radost enosti, za odpravljanje ovir, da lahko sprejmete in ustvarite notranje spremembe ter izboljšate osebno počutje

– Globoko sprostitev in povezavo s samim seboj

– Branje iz orakeljskih angelskih kart, kart vnebovzetih mojstrov in kart bogov

 

 

Ljudje ki delujejo iz višjih vibracij so pozitivno naravnani, povsod vidijo priložnosti, so srečni in uspešni.

Si želiš biti čista energija? SPOZNAJ RADOST ENOSTI!


 

Poglej oddajo na Klepet ob kavi, kjer je bila Maša Plaznik gostja in je predstavila Radost enosti.

 

 

KAJ JE RADOST ENOSTI?

 

Radost enosti TM je  terapija oz. oblika zdravljenja vsega kar človek je, ki jo je skanalizirala Maša Plaznik. V sklopu terapije se povežemo z vašimi vodniki in skupaj z njimi pomagamo odpraviti vaše težave, izzive, odklepamo vrata in premikamo, rušimo zidove.

Terapija radost enosti vam omogoča, da se premaknete na višje vibracije, da začutite svet v popolnoma novi luči. Terapija poteka lahkotno, večinoma v tišini, kjer vas povežemo z vašim bistvom, enostjo in odklepamo tista področja, kjer imate razne težave in izzive, ki jih ne morete odpraviti. Vodniki točno vedo, kaj se z nami dogaja in kaj potrebujemo vsak trenutek. Delo v sodelovanju z vašimi vodniki pripomore k temu, da se stvari premaknejo veliko hitreje in da so učinki terapije večji. Primerna je za vsakogar.

 

Terapija se priporoča vsem, ki si želijo sprememb in izboljšanja v svojem življenju. Omogočite si več sreče, radosti, ljubezni, lahkotnosti in razumevanja sebe ter ostalih ljudi in narave.

 

Skupinsko terapijo Radost enosti vodi Maša Plaznik, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body. Hkrati je tudi certificirani Thetahealing® praktik in ima opravljen začetni seminar, nadaljevalni seminar in igro življenja. Certificirani Usui reiki II praktik. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo.

 

MNENJA STRANK

 


"Na Mašinih delavnicah "Radost enosti" sem bila ze veckrat in vsakic iz njih odhajam sproscena, napolnjena z novo energijo, umirjena in vedno z kakim bremenom manj. Vsaka Radost enosti je doživetje zase, a vsaka z enakim dobrim "učinkom"."

Neli


"Takoj, ko sem prejela povabilo na dogodek, sem se - predvsem zaradi vseh preteklih pozitivnih izkušenj na dosedanjih srečanjih - odločila, da se pridružim. In niti za sekundo nisem obžalovala svoje odločitve! Nekaj tako edinstvenega kot prepustiti se Mašinemu vodenju pod milim nebom na tako posebnem mestu je nekaj, kar človek preprosto mora doživeti! Sama sem se domov odpravila veliko lažja, bolj povezana s partnerjem, umirjena. Maša, hvala, ker si! "

Anita»Kako z eno besedo opisati terapijo radost Enosti? Preprosto... Magično. :-)
Občutkov je bilo po terapiji toliko, da, ko me je Maša vprašala, kako se počutim, jih še sama nisem čisto dojela. Po dolgem času sem se spet resnično veselila življenja. Bremena, dvomi in strahovi, ki so me težila več kot deset let, so odpadla.

Po terapiji sem se brez pretiravanja počutila lažja za več deset kil. Tudi marsikatera fizična bolečina, ki me je pred tem bremenila kar nekaj časa, je dobesedno čez noč praktično izginila. Velikokrat sem brala o teh stvareh, ampak, če človek tega sam ne doživi, težko res verjame. Iskreno svetujem terapijo vsem, ki se počutite izgubljeni in se vam zdi, da se je v življenju nekje zataknilo, ki vas je strah prihodnosti, ki se počutite ujete v določenih vzorcih, ki se konstantno ponavljajo in ne razumete, zakaj. Tudi sama sem imela te težave in vem, kako frustrirajoče in boleče je lahko. Tako za nas, kot za naše bližnje.

S tem, ko se boste odločili obiskati terapijo, boste naredili ogromno, ker vam bo pomagala pri opuščanju starih vzorcev in bremen, ki niso vaša in ste jih kljub temu iz takih in drugačnih razlogov, nosili na svojih ramenih. Pomagala vam bo, ker bo v vas ponovno prižgala tisto iskro, ki je ves čas tlela v vašem srcu, samo ste jo z leti potlačili ali pozabili nanjo. Verjetno vam bo pomagala še pri marsičem, česar nisem napisala, ker smo si ljudje različni in vsak nosi v sebi nekaj edinstvenega.

Vem, da meni je pri mojih težavah ogromno pomagala, in če si želite spremembe na boljše v svojem življenju, vam toplo priporočam, da si privoščite to zase.

Res je vredno! :-) «

Ingrid Savkovič

 

 »Danes sem bila pri Maši na terapiji radost enosti. Pred terapijo sem čutila v sebi tesnobo in strah pred prihodnostjo. Sedaj se je s terapijo vse to odpravilo. Počutim se lahkotno in pozitivno grem naprej v svet.«

Mojca


 

»Skupinska terapija RADOST ENOSTI je primerna za vsakogar, ki začuti, da bi sprejel nekaj novega.

Na kratko bi želela podati svoje izkušnje. Najprej za individualni termin in nato dobila željo, da se udeležim v skupini. Na individualni terapiji je bilo prečudovito.

Skupinska terapija RADOST ENOSTI je potekala povsem v individualno, čeprav smo bili skupaj. Od samega začetka terapije sem imela občutek, da sem na pravem mestu, lahkotnost obstoja. Čeprav je terapija potekala 60 minut sem si želela podaljšati. No, meni se je zdelo, da je bil čas krajši.

Želim Vam, da si vzamete čas zase in si prisluhnite. Želim Vam, da se sami prepričate. Ni pomembno kaj drugi občutimo, sprejmemo in spoznamo. Najbolj pomembna so Vaša osebna izkustva. V veliki meri Vam priporočam. Danes je od terapije RADOST ENOSTI četrti dan, jaz sem povsem lahkotna, umirjena, odprta za novo znanje ter emocionalno odločnejša,..itd.

Velika zahvala gre tudi Maši Plaznik, saj je voditeljica delavnic. Maša z ljubeznijo in radostjo preda vso znanje naprej. Zato poslušajte notranji klic in se odločite zase. Obrestovalo se bo!«

Sonja


   

KDAJ, KJE in KAKO?


Cena udeležbe na dogodku: 40 €

Termin in trajanje: petek 7.5.2021 ob 18:00, traja cca do 20:00 ure

Kje? Žarek sreče, Beblerjeva ulica 7, 6000 Koper.S seboj prinesite:

ležalno podlogo (za jogo, meditacijo, aerobiko, za na plažo... kar imate doma)
povšterček
nekaj za se pokrit
flaško z vodo

Prijavite se na dogodek s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešni prijavi. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite in bomo uredili prijavo. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Prijavi se