Po enih treh tednih ko je bil moj 3 letni Žan pri tebi so se stvari začele spreminjat in to seveda na boljše :) ful se mu pozna v obnašanju (kar opazijo vsi), začel je ponavljat besede za nami......jaz se ti sploh ne znam zahvalit, jaz sm srečna do neba :) končno napredek in to ogromen.   Prvo spremembo, ki smo jo opazili je, kako se je začel obnašati do drugih ljudi. Prej nikogar ni imel preveč za mar, tudi če ga je kdo klical ali pa hotel ga malo stisniti se mu je kaj hitro izmuznil iz rok, pogledal v oči tudi ni skoraj nikogar. Sedaj je to drugače, pogleda skoraj vsakega ki ga ogovarja, ni problem se k nekomu (ki ni iz domače hiše) vsesti v naročje in se pocartati... Bratca neprestano lovi, da se z njim preganja (prej tega ni bilo).    Kar se tiče govora: pred tem ni blo ne duha ne sluha o besedi, ki bi jo mi dejansko zastopili, samo čeblanje v prazno, če si mu hotel govoriti besede da bi jih ponavljal, se je samo zasmejal in zbežal stran....počasi je začel opazovati premikanje ustnic in nato kar naenkrat so začele padati besede iz ust, sicer smo zaenkrat na cca 10 besedah, ampak to ja za nas res ogromen napredek :)
Anita
Anita
Moji začetki z Mašo: Spoznala sem jo preko dobre prijateljice....že po prvem snidenju (terapiji) je bilo prvo, kar mi je na misel prišlo : PA KAJ SEM ČAKALA TAKO DOLGO. Moje življenje se je tako na boljše spremenilo, razbremenilo odkar sem srečala Mašo, da si sedaj ne predstavljam življenja brez nje. Poleg sebe sem na terapijo pripeljala tudi svoja otroka in moža - ni nam žal. Vsem nam gre na bolje, počutimo se super, skozi težave gremo lažje in znamo se soočiti z različnimi zadevami brez strahu - če povzamem na kratko EXCELLENT. Poleg poglobljene terapije, sem se sama odločila še za delavnico na področju službe (mnenja sem prebirala na spletu in me je takoj zamikalo, kaj pa če sprobam še jaz). Z Mašo sva se dogovorili za termin in sem sprobala tudi to. Preko delavnice, procesa in vsega tega kar je povezano s službo... ne morem verjeti koliko možnosti se mi odpira, kako delujem bolj samostojna, samozavestna, odločna, brez straha in občutek, kot da imam magnet na sebi koliko se je moja dejavnost začela odpirat,zanimati ljudi,.... Poleg vsega je Maša vedno na voljo za kakršna koli vprašanja, težavo,..itd. Tukaj se vidi da denar ne igra vloge ampak. Verjamem v njen dar, njeno moč in da dobro širi med nas. ŽE samo ko jo pogledaš... ta ženska je eno tako čudovito SONCE in ob njej ne moreš biti slabe volje, kvečjemu jo lahko prosiš, če ti malo odstopi svojo energijo in nasmeh. Včasih se vprašam ali je ona sploh kdaj slabe volje. Moje mnenje je, če imate radi svoje življenje in želite biti srečni oz lažje iti skozi ovire, ki nam prihajajo skozi življenje, ne glejte samo na denar ampak na to kar boste dobili za ves ta denar, ki ni merilo tega kar dobimo od Maše. Raje se odpovem kakšnemu dobremu kosu oblačila in vložim v sebe kar je naša/ moja dolgoročna investicija. NE BOJTE SE PROBATI ... ko narediš prvi korak vidiš, kako je lahko v trenutku vse slabo za tabo in kako lahko hodiš po ''svetu'' lažji in z nasmehom na obrazu. Maša HVALA KER SI ... ker nam te je vesolje dalo in rada te imam.
Poslovna ženska
Poslovna ženska
Kaj narediti, ko so sestanki planirani in pomemben sodelavec ne more na sestanek, ker se ga loteva bolezen?   Preprosto naročiš mu, da naj pokliče Mašo Plaznik. To je sodelavec naredil in en čirule čarule z Energoin, ki ga je Maša naredila je bil dovolj, da je sodelavec naslednji dan bil prisoten na sestanku. Maša in njeno delo je v tem primeru rešilo naše podjetje, saj bi v primeru bolezni morali sestanke odpovedati oziroma prestaviti, kar pa ni ok za posel.   Če želite ostati aktivni v poslu potem vam zagotovo priporočam, da si v vašo ekipo pridobite Mašo.
Marko Kotnik, NGN d.o.o.
Marko Kotnik Energoin
Maša lepa hvala za terapijo. Si vedno "močnejša". S tvojo pomočjo postajamo boljša verzija nas samih. Sem hvaležna za vse kar je bilo na terapiji razrešeno. Že dolgo časa sem čutila zelo oteženo desno stran telesa. Ob terapiji spreminjanje polja sem ponovno zaznala harmonijo, ravnovesje in povezavo v telesu. Občutek je super. Naj traja. Prav tako občutim večjo lahkotnost na drugih področjih.  Maša lepa hvala za vse in če ne prej se vidimo jeseni.
Petra
Petra boh spreminjanje polja
Zelo hvaležna, da sem bila in sem del tvojih terapij. Iz prve roke lahko povem, da je na novo skanalizirana terapija, spreminjanje polja, izredno močna in učinkovita!
Iz srca hvala za to izkušnjo draga Maša Plaznik.
Irena Stanisavljević
Irena Stanisavljević spreminjanje polja
Jaz sem popolnoma umirjena. Počutim se, kot da bi se koščki sestavljanke dali na mesto. Imam občutek, da bom naredila nekaj stvari, ki mi predstavljajo izziv, ker ne čutim več nobene blokade zakajev in čejev. Imam občutek, da se mi je skupaj s postavitvijo in potem tvojim tretmajem kot pika na i, nekaj velikega zaključilo. Se dalo na pravo mesto, da vidim širšo sliko. Hvala
Mojca
Mojca spreminjanje polja
Hvala Maša. Najbolj sem bil presenečen nad tem, kako nam telo odgovarja in dejansko, da sem ful čutil razliko med pozitivnim in negativnim odgovorom.
Marko
Marko Najdi sebe
Odkar uporabljam orodja z delavnice Podjetnik v meni, opravim vse svoje delovne obveznosti in poleg tega mi uspe še rekreacija, skrb za sebe, zabava in ustvarjanje lepih družinskih odnosov.
Miha
Miha Podjetnik v meni
Preprosto moram ti to napisati. Hvala ti za vsako sekundo tvojega časa, ker delaš čudeže !

Včeraj po terapiji, verjetno kakšno uro po tem me je v spodnjem delu trebuha tako močno bolelo, res taksne bolečine verjetno se nisem nikoli imela. Ampak hkrati sem bila sproščena, lahka in smejala sem se. Kmalu za tem sem začela zehati, zehala sem na eno minuto verjetno 3x. Dve ure skupaj - in ob cisto vsakem zehanju sem dobila solzne oci (solze so mi tekle kot da jokam). Cisto sem bila utrujena.
In danes .. poleg tega da se počutim kot prerojena in kot neverjetno lahkotno - dobila sem menstruacijo po parih mesecih ko sem jo izgubila.

Maša res iz srca ti HVALA ! Ni pravih besed, da bi ti povedala koliko sem ti hvaležna.
Sabina 22 let
Sabina menstruacija
"Na nadaljevalno delavnico Najdi sebe sem prišla odprta za novo izkušnjo, nisem pa si predstavljala, da jo bom zapustila s tako močnim zavedanjem sebe in svojih zmožnosti. Naučila sem se zares prisluhniti sebi, se povezat s sabo, svojim izvorom in prečudovito energijo, ki me obdaja.
Ozavestila sem moč svojih misli in moč svoje energije, da se zavarujem pred vsem, kar mi ne rabi ter moč, ki jo imam, da ustvarim in stabiliziram to, kar si v svojem življenju želim. Počutim se veliko bolj prizemljeno, umirjeno, sproščeno, a hkrati polno energije za naprej! Počutim se predvsem neskončno hvaležno. Hvala ❤"
Lea Toplikar
Lea Toplikar mnenje Najdi sebe nadaljevalna