Access Bars je krasen in sproščujoč tretma, s katerim dosežemo globoko sprostitev in odpravljamo napačna stališča, misli in občutke. Enostavna tehnika, ki se jo z lahkoto naučijo tudi otroci, je krasen pripomoček ki omogoča boljše spanje, neobremenjenost, ljubeznive odnose, izboljšanje osebnega počutja in še veliko več.

V Žarku sreče vam kot storitev omogočamo, da se naročite na terapijo ali obiščete Access bars delavnico, na kateri se naučite izvajati celoten proces in dobite tudi certifikat, ki vam omogoča, da lahko terapijo izvajate tudi na drugih ljudeh.

Med eno samo terapijo lahko odstranite tudi do 5.000 ali do 10.000 let stare zapise, ki so vas omejevali v vsakodnevnem življenju. Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli barse? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje?

Kaj se dogaja z mano?

Kako trenutno razmišljamo, je odraz tega kar smo navajeni izbirati. Kakšno bi lahko bilo naše življenje, če bi si dovolili izbrati nekaj drugačnega? Koliko čudovitih stvari, izkušenj in ljudi bi lahko prišlo v naše življenje, če bi nehali delati verjetnostne izračune v glavi?

Izberi nekaj drugačnega, kar je izven tvojega okvirja. Vklopi srečo! Vklopi barse!

Access bars in partnerski odnos

Absolutno ja!

Že 7 let vodim Access bars delavnice in seveda tudi prejemam in dajem Access bars trema. Moja izkušnja je, da Barsi pozitivno vplivajo na izboljšanje partnerskega odnosa.

Tečajniki, ki Access bars tretma podarjajo svojim partnerjem doživljajo velike spremembe v odnosu in pravijo da:

 • Barsi pomirjajo
 • po Barsih se ne kregamo več
 • PMS stanja so samo še spomin
 • z Barsi sem se naučila odpuščati
 • moja želja po njem se je povečala
 • lepše spim
 • najdeva čas tudi za naju
 • ljubosumja ni več
 • Barsi so zadetek v polno
 • naš dom je sproščen odkar imamo Barse
 • hitro najdemo rešitev problema
 • če je sitna, ji podarim Barse
 • ...

Access bars je čudovita terapija, ki otrokom in odraslim učinkovito pomaga, da:

 • se umirijo
 • se sprostijo
 • so zadovoljni sami s seboj
 • se lažje učijo
 • imajo višjo koncentracijo
 • odpravijo čustvene blokade
 • se znajo postaviti zase
 • boljše spijo
 • in še ...

Kako pa lahko Access barsi vam pomagajo? Kaj vse lahko pri sebi spremenite ali izboljšate?

Vabljeni, da se nam pridružite! Na delavnici 4x prejmete Access bars terapijo, se jo naučite podarjati in poleg tega prejmete še veliko uporabnih orodij, za delo na sebi.

Access bars delavnica je namenjena prav vsem

Access bars delavnica je namenjena osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode … Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča.

Med Access bars delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars terapijo.

Po končani Access bars delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo.

Poglejte na koledar dogodkov in preverite, kdaj je naslednja Access bars delavnica. 

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešni prijavi. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite in bomo uredili prijavo. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Prijava na e-novice za Access bars praktike

Si že opravil/a Access bars® delavnico in si želiš biti na tekočem s prihajajočimi access bars izmjenjavami in ostalimi delavnicami v okviru Access consciousness® ? Prijavi se na novičke Žarka sreče za Access bars praktike.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Draga Maša, srčna hvala, za celovito in izpolnjeno delavnico Access Barsov. Meni je bilo izjemno in sem res vesela ter hvaležna za novo pridobljeno znanje, katerega bi rada delila med moje najdražje. Delavnica je bila nad pričakovanjem in upam, da bom tudi tako pridno znala dobro uporabiti antistresne tehnike...vse te oprijeme, poiskati točke na glavi ter učinkovito narediti nekaj dobrega, zdravega in sproščujočega za mojo družino in prijatelje. Hvala Maša za nove širine in praktično znanje.
Martina Pirec Bole
Martina Pirec Bole ACCESS BARS
Jaz sem se prvič spoznala z barsi na bars delavnici pri Maši v Žarku sreče. Ko sm prebrala opis dogodka in kaj so barsi, mi je nekaj v meni reklo: "Tina to enostavno moraš probat." Takrat sm res rabila sprostitev, želela sm si vsaj za trenutek izklopit vse misli, vse skrbi, ki so me težile in stvari, ki sm jih kopičila v sebi.
In res, že ko sm prvič prejela barse na delavnici, se je vse to res zgodilo..Totalen odklop, sprostitev, pomiritev, lahkotnost.. Poleg tega, da smo se na delavnici naučili izvajati bars terapijo in postali praktiki (na delavnici je vsak dvakrat prejel in dvakrat podaril barse), smo z Mašinim izjemnim pristopom in čistilnimi izreki razrešili še mnogo drugih stvari, negativnih čustev, stališč, sodb, ki so nas omejevale in se jih prej nisem niti zavedala..skratka, res waw.. kako je lahko še boljše kot tako?
Po delavnici sm bila tako sproščena in lahkotna, da se mi je zdelo, da lebdim na Zemlji..noro dober občutek. Poleg tega pa sem se po delavnici tolko smejala in pogled na svet je bil kr naenkrat ful bolj pozitiven in brez skrbi :)  
Tina
Mnenje Bars delavnica Tina
Bila sem med prvimi na Obali, ki so s pomočjo Maše spoznali čudovito orodje Access Bars. S tako preprosto tehniko, lahko res naredimo velike korake v smer veselja in harmonije. Je kot dobit izgubljen ključ za skrivnostno ključavnico življenja. Iz srca sem vesela, da sem spoznala to čudovito osebo in vso toploto in ljubezen, ki izžareva. Priporočam jo VSEM, ki si želijo resničnih sprememb...
Klarisa Glavina Prebil
Klarisa Glavina Prebil ACCESS BARS
Barsi so me izredno pritegnili že na predstavitvi in nekaj me je vleklo prav k Maši, čeprav jo nisem poznala. Udeležila sem se delavnice in imeli smo se super, sproščeno in zabavno. Izvedela sem veliko uporabnega, sploh vlečenje energije je top in to redno počnem pred spanjem - zbujam se bolj spočita in naspana. Sedaj že komaj čakam na naslednjo delavnico, da nadaljujem z učenjem in raziskovanjem sebe :)
Mateja Marin
Mateja Marin ACCESS BARS delavnica