Access consciousness® je modaliteta, ki človeku pomaga ozavestiti, kako zmore vsak sam spremeniti in izboljšati sebe.

Access®, kakor modaliteto ljubkovalno poimenujejo ljudje, ki se ukvarjajo z orodji in metodami, ki jih slednja ponuja, je sklop večjega števila različnih delavnic, tehnik, orodij in energij, ki lahko vsakemu pomagajo k izboljšanju svojega življenja in stika s telesom.

Na uradni spletni strani Access consciousness® lahko poiščete še veliko informacij, ki bi vas lahko zanimale v zvezi s to modaliteto. Tukaj pa v nadaljevanju sledi opis tega, kar vam ponujamo v Žarku sreče.

Maša Plaznik se je že od leta 2014, ko se je prvič srečala z Access bars®, navdušila nad to zelo preprosto in učinkovito metodo. V par mesecih je izobraževanje v okviru Access consciousness® nadaljevala doma in v tujini ter pridobila licence, ki jih ima tudi danes. Maša Plaznik je Access bars® facilitator, Access body proces® facilitator in Access energetic facelift® facilitator. Do danes je opravila že veliko število izobraževanj v okviru Accessa® in več krat je bila tudi gostitelj za delavnice Accessa® v Sloveniji.

Mašina želja je, da bi se ljudje približali sebi in uporabljali preproste tehnike za samopomoč. Access® ponuja točno to... preprosta in učinkovita orodja za delo na sebi. Sama ima Maša pa še veliko znanj in sposobnosti, ki ne spadajo v Access®. O tem lahko več preberete med ostalimi storitvami, ki jih ponuja Žarek sreče.

Access bars®

Prva stopnička v Access consciousness® so Access bars®. Gre za terapijo, kjer z nežnim dotikom 32 točk na glavi sprožimo v telesu proces s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več.

Access Barsi® nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse, kar ne deluje.

Access consciousness® body process - Access consciousness® telesni procesi

Access® ponuja res velik nabor različnih telesnih procesov, ki našemu telesu pomaga, da se osvobodi napačnih vzorec, pogledov, sodb, čustev in zaključkov, ki so ga zaklenili v trenutno obstoječe stanje. Namen telesnih procesov je, da v nas ustvarijo več lahkotnosti in nam pomagajo, da smo še bolj uspešni in srečni, kakor smo bili do sedaj. Ko v življenje vključimo sposobnosti, ki jih ima naše telo, se zgodi nekaj, kar do sedaj še nismo doživeli. Vredno je poizkusiti.

Maša Plaznik lahko kot Access® body proces facilitator organizira več kot 50 različnih delavnic telesnih procesov, ki jih je razvil Access®. Med njimi so najbolj potentni in energetsko osvabajajoči Access energijski facelift, MTVSS, celični spomin, demolekularna manifestacija, povečanje sposobnosti možganov... in še mnogo drugih je na voljo.

V kolikor si želite organizirati kakšno delavnico telesnih procesov, nam sporočite in z veseljem se dogovorimo. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.