Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Gre za krasen pripomoček s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Barsi nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje.

Ali veste, da lahko vse to dosežete s preprostim, sproščenim in nežnim dotikom energetskih točk na vaši glavi? Z Access Bars terapijo na zelo učinkovit in preprost način, z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se že dolgo časa tam nabira in ustvarja omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.

Access Bars je krasen in sproščujoč tretma, s katerim dosežemo globoko sprostitev in odpravljamo napačna stališča, misli in občutke.

Enostavna tehnika, ki se jo z lahkoto naučijo tudi otroci, je krasen pripomoček ki omogoča boljše spanje, neobremenjenost, ljubeznive odnose, izboljšanje osebnega počutja in še veliko več.

V Žarku sreče vam kot storitev omogočamo, da se naročite na terapijo ali obiščete Access bars delavnico, na kateri se naučite izvajati celoten proces in dobite tudi certifikat, ki vam omogoča, da lahko terapijo izvajate tudi na drugih ljudeh.

Med eno samo terapijo lahko odstranite tudi do 5.000 ali do 10.000 let stare zapise, ki so vas omejevali v vsakodnevnem življenju. Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli barse? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje?

Kaj so Access bars točke?

Vabljeni, da si pogledate spodnji videoposnetek, da pobliže spoznate Access bars orodje.

Raziskava o vplivu Access bars na naše možgane

V spodnjem videoposnetku lahko pogledate izsledke raziskave, ki jo je opravil Dr. Jeffrey L. Fannin, o tem kako Access bars terapija pomaga pri sproščanju, tako da vpliva na znatno zmanjšanje aktivnosti v možganih.

Vabljeni, da preizkusite Access bars terapijo na sebi in si omogočite popolnoma novo realnost.

V Žarku sreče se lahko naročite na individualno terapijo ali pa se udeležite delavnice. Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Jaz sem se prvič spoznala z barsi na bars delavnici pri Maši v Žarku sreče. Ko sm prebrala opis dogodka in kaj so barsi, mi je nekaj v meni reklo: "Tina to enostavno moraš probat." Takrat sm res rabila sprostitev, želela sm si vsaj za trenutek izklopit vse misli, vse skrbi, ki so me težile in stvari, ki sm jih kopičila v sebi.
In res, že ko sm prvič prejela barse na delavnici, se je vse to res zgodilo..Totalen odklop, sprostitev, pomiritev, lahkotnost.. Poleg tega, da smo se na delavnici naučili izvajati bars terapijo in postali praktiki (na delavnici je vsak dvakrat prejel in dvakrat podaril barse), smo z Mašinim izjemnim pristopom in čistilnimi izreki razrešili še mnogo drugih stvari, negativnih čustev, stališč, sodb, ki so nas omejevale in se jih prej nisem niti zavedala..skratka, res waw.. kako je lahko še boljše kot tako?
Po delavnici sm bila tako sproščena in lahkotna, da se mi je zdelo, da lebdim na Zemlji..noro dober občutek. Poleg tega pa sem se po delavnici tolko smejala in pogled na svet je bil kr naenkrat ful bolj pozitiven in brez skrbi :)  
Tina
Mnenje Bars delavnica Tina
Draga Maša, srčna hvala, za celovito in izpolnjeno delavnico Access Barsov. Meni je bilo izjemno in sem res vesela ter hvaležna za novo pridobljeno znanje, katerega bi rada delila med moje najdražje. Delavnica je bila nad pričakovanjem in upam, da bom tudi tako pridno znala dobro uporabiti antistresne tehnike...vse te oprijeme, poiskati točke na glavi ter učinkovito narediti nekaj dobrega, zdravega in sproščujočega za mojo družino in prijatelje. Hvala Maša za nove širine in praktično znanje.
Martina Pirec Bole
Martina Pirec Bole ACCESS BARS
Barsi so me izredno pritegnili že na predstavitvi in nekaj me je vleklo prav k Maši, čeprav jo nisem poznala. Udeležila sem se delavnice in imeli smo se super, sproščeno in zabavno. Izvedela sem veliko uporabnega, sploh vlečenje energije je top in to redno počnem pred spanjem - zbujam se bolj spočita in naspana. Sedaj že komaj čakam na naslednjo delavnico, da nadaljujem z učenjem in raziskovanjem sebe :)
Mateja Marin
Mateja Marin ACCESS BARS delavnica
Bila sem med prvimi na Obali, ki so s pomočjo Maše spoznali čudovito orodje Access Bars. S tako preprosto tehniko, lahko res naredimo velike korake v smer veselja in harmonije. Je kot dobit izgubljen ključ za skrivnostno ključavnico življenja. Iz srca sem vesela, da sem spoznala to čudovito osebo in vso toploto in ljubezen, ki izžareva. Priporočam jo VSEM, ki si želijo resničnih sprememb...
Klarisa Glavina Prebil
Klarisa Glavina Prebil ACCESS BARS