Si želite pomladiti svoj obraz, dekolte in telo brez bolečin, operacij in mučenja?

Bi radi ohranili sijoč videz na naraven način?

Si želite obnoviti svoj videz in počutje na popolnoma naraven način?

Access energetic faceliftTM ali Access energijski faceliftTM po slovensko :-) je izjemen telesni proces od Access Consciousness®, ki ustavlja in obrne videz staranja na obrazu, vratu in dekolteju ter ustvarja podoben efekt na celo telo. Če se večkrat ponovi (vsaj 20 krat), lahko dosežete trajne učinke. Poleg tega izboljša koncentracijo in jasnost v življenju.

Je čudovito orodje s pomočjo katerega lahko na popolnoma naraven način, od znotraj navzven, pomladite vaš obraz in zavrete proces staranja. Proces se izvaja s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Njegovi blagodejni učinki delujejo na celotno telo in boste med samim tretmanom lahko po celem telesu občutili, kako so se vzbudile regenerativne energije.Energetski facelift je fantastičen tretma, saj poleg pomlajevanja celic in struktur na vašem obrazu in dekolteju, boljše koncentracije in jasnosti v življenju, stranke opažajo:

  • Manj gubic in strogih linij
  • Izboljšan vid
  • Trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože
  • Hitrejše celjenje ran in manj vidne brazgotine (tudi obstoječe)
  • izboljšanje parez obraza
  • Bolj zdrava, sijoča koža in celoten videz

Vabljeni k ogledu spodnjega videoposnetka.

S klikom desno spodaj lahko nastavite podnapise.Ali ste vedeli, da je za vas mogoče nekaj drugačnega?

Bi radi odpravili prepričanja in omejitve, ki jih imate v zvezi s staranjem, kaj ga povzroča in kako bo izgledalo staranje za vas?

Ali ste se kdaj vprašali, kako je mogoče, da se staramo, če pa imajo naše celice in DNK sposobnost, da se neprestano obnavljajo?

Fantastični telesni proces Access Energetic Facelift™ vam nudi številne energetske frekvence za zdravljenje telesa in kože, brisanje sledi staranja, sproščanje traum, aktiviranje celičnega spomina in sproščanja plasti predsodkov…

V Žarku sreče se lahko naročite na individualno terapijo ali pa se udeležite delavnice. Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje