Proces demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacijaTM je telesni proces od Access Consciousness® in se nanaša na ustvarjanje nečesa, kar pred tem ni obstajalo ter na odstranitev nečesa, kar obstaja.

Je fantastičen proces oz. orodje, s katerim si lahko pomagamo, ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo.

Uporablja se za veliko različnih stanj, kot so:

  • artritis
  • ciste in razne tvorbe
  • pege
  • bradavice
  • znamenja
  • celulit
  • vsepovsod, kjer je nekaj dodatnega zrastlo ali kjer česa ni dovolj, kot bi moralo biti.


V Žarku sreče se lahko naročite na individualno terapijo ali pa se udeležite delavnice. Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Delavnice Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija (DM-MD) sem se udeležila skupaj s prijateljico maja 2015. Pritegnilo me je to, da lahko s pridobljenim znanjem odstranimo celulit poleg ostalih stvari. Zame je bil celulit vedno težava in vsako leto sem se borila kako ga odstraniti. Kupovala sem raznorazne kreme, napitke, losijone in ne vem kaj še in rezultat je bil ta, da se je celulit malo zmanjšal in kasneje spet vrnil. Eno leto sem se celo odpovedala moji najljubši sladkariji-sladoledu, da bi odstranila celulit. Potem pa sem rekla, da imam dovolj vsega in da je celulit del mene in sem ga sprejela. Opravila sem delavnico DM-MD in pričela vsakodnevno z uporabo terapije. Zvečer na kavču, ko sem gledala TV v avtu, ko smo se kam peljali. Skratka vsakič ko sem imela možnost in rezultati so vidni. Po enem mesecu, so me ljudje spraševali, če sem shujšala oz. če sem na dieti. Jaz pa sem se veselo posmehnila, saj sem brez truda dobila željen rezultat. Terapijo DM-MD sem izvajala na sinu, ki je imel bradavico na nogi in zdaj je nima več. Hvala Maši, da mi je to omogočila!
Tina Kotrle
Tina Kotrle DM-MD