Bi radi ponovno videli tako, kot ste nekoč?

Obnavljanje vidaTM je fantastično orodje korekcije vida s pomočjo katerega lahko, po določenemu št. ponovitev, ponovno vidite tako, kot ste nekoč.

Telesni proces od Access Consciousness® je popolnoma sproščujoč in čisto naraven, brez kakršnih koli posegov v telo, brez operacij, rezov, bolečin, bolniške in podobno.Poleg izboljšanja vida, stranke opažajo še:

  • zmanjšanje gubic okoli oči
  • pozitivni in širok pogled na svet
  • izboljšanje splošnega počutja in še mnogo več

 

  


V Žarku sreče se lahko naročite na individualno terapijo ali pa se udeležite delavnice. Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Izjemna izkušnja in orodje za izboljšanje, ne samo vida, ampak celotnega pogleda na svet.    Že med samim prejemanjem procesa sem čutila kako se sprošča napetost v in okoli oči, celotnega obraza, bolečina v sinusih se je zmanjšala. Po delavnici se počutim lahkotno, umirjeno, bolj samozavestno in občutek imam, kot da sem zrasla, tudi moja drža je bolj pokončna.    Hvala Maša za vso predano znanje in izjemno energijo, občutek varnosti in zaupanja, da v nas najdeš in vidiš najboljše, nas spodbujaš in pomagaš, da smo to kar smo, najboljša verzija sebe, vsakič ko pridem k tebi v Žarek sreče.     Hvala, ker si in ker spreminjaš življenja na boljše.
Tina
mnenje korekcija vida Tina