KAJ JE MTVSS™ ?


MTVSS™ (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najstarejših in najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousness-a.

Tako kot ostali Accessovi telesni procesi je tudi ta zelo nežen in zahteva samo nežen dotik roke, brez pritiska.

MTVSS™ se lahko uporabi na tisoč različnih načinov in vsakič ustvari različno možnost. Med izvajanjem procesa se sproža v telesu struktura MTVSS™, ki je skupek okoli tridesetih različnih energij, in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način, kot je bilo ustvarjeno. Vse to aktiviramo v vašem telesu.

Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti oziroma se ne obnavlja, “zaklepajo” telo v proces staranja. MTVSS™odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili stališče ali prisilili naše telo, da nam predstavlja določeno omejitev. Pogosto je ''zbirno orodje'' za izničenje skoraj vsega, kar ne funkcionira v telesu.

Veliko praktikov uporablja MTVSS™ za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu, kot so npr. različne oblike raka, artritisi, športne poškodbe in za izboljšanje imunskega sistema, lajšanje bolečin …

    

Načeloma se našemu telesu struktura celic obnovi vsakih 8 let, če pa MTVSS™ na telesu izvajamo 20 – 30 krat, se celotna struktura telesa v tem obdobju spremeni.

MTVSSTM dokazano pomaga odpraviti težave z:

  • metabolizem in nivo celičnega metabolizma
  • centralno živčni sistem
  • respiratorni sistem
  • prebavni sistem
  • črevesje
  • dermalne težave
  • okostje
  • limfni sistem
  • hormonski sistem
  • reproduktivni sistem

  


Proces je izjemno močan tako na živalih kot na ljudeh.

V Žarku sreče se lahko naročite na individualno terapijo ali pa se udeležite delavnice. Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Meni najboljša delavnica do sedaj :) Ampak letos gremo naprej še z drugimi :)  V glavnem z MTVSS sem rešila prebavo, s katero sem imela probleme od malega. Prijateljici rešila zvin gležnja. Še sama nisem mogla verjet, da to deluje. Ampak deluje! Priporočam!
Orjana Krivičič
mnenje Orjana Krivičič 2021 MTVSS
V zahvalo na predano znanje in čas, bi rada zapisala svoje izkušnje na delavnici MTVSS. Povsem po "naključju", čeprav verjamem, da je vse na ključ sem se spoznala s preprosto in enostavno tehniko, ki je del mojega vsakdana od prvega srečanja. Zakaj sem se odločila za delavnico MTVSS? Najbolj me je "privabilo" moje takratno stanje, ki sem se ga želela rešiti. Kar naprej sem imela prebavne težave in simptome povezane z metabolizmom. Na delavnico sem se prijavila brez oklevanja in z mislimi, da želim nekaj spremeniti in škoditi ne bo moglo.  Priporočam iz lastnih izkušenj, če imate kakršnekoli težave povezane z hormonskim sistemom, da se prepričate in naučite to enostavno tehniko, ki je neboleča in hitro delujoča. Predhodno ni potrebno nobenega znanja, saj je tehnika preprosta.  Na delavnici se povsem natančno naučiš znanja, ki ga potrebuješ za nadaljnjo izvedbo.   V veliko veselje vam podelim svoje nadaljnje izkušnje še naprej, v kolikor ste zainteresirani za udeležbo na delavnici. Nikoli ne pozabite, da ste na prvem mestu in, ko boste vi dobro, boste lahko pomagali drugim! Vse dobro, zadovoljna stranka
Sonja Bedenik
Sonja Bedenik MTVSS
Pred približno 4 leti si je Maj poškodoval tačko (sklep v prstu) in začeli smo z zdravljenjem s kortikosteroidi (predlagali so tudi amputacijo prsta). Po aplikaciji je zdravilo držalo od 4 do 6 mesecev in zadovoljna sem bila z učinki zdravila. Ko je bil spet čas za zdravilo, pa sem od našega veterinarja izvedela, da zdravila trenutno ni v Sloveniji. V istem obdobju sem imela individualno terapijo z Mašo in omenila sem ji tačko od Maja. Maša je takoj predlagala, da lahko terapije izvaja tudi na njemu. Zdravilo tako in tako ni bilo na razpolago, pa sem si rekla ,,škoditi ne more''.  Že med samo terapijo je Majček Maši zaspal v naročju in videla sem, da je sproščen in da mu je prijetno. Terapijo smo čez en mesec ponovili in trenutno lahko rečem le-to, da od takrat Maj ni več potreboval zdravila.
Tatjana Stanisavljević
Tatjana Stanisavljević - MTVSS kuža Maj
Danes sem se udeležila delavnice MTVSS. Navdušena nad informacijami in energijo. Med delavnico mi je sicer postalo malce slabo in na moje presenečenje mi je po čistilnem izreku Maše Plaznik, bilo v trenutku bolje (neverjeten občutek). Kako je lahko se boljše kot tako? :) Priporočam
Sanja Ivic
Sanja Ivic MTVSS