MAGIČNO POTOVANJE V TOSKANO Z Mašo Plaznik

Termin: 19.3.-21.3.2021

ZAKAJ JE TA DELAVNICA ZATE?

Tri dnevna delavnica magično potovanje v Toskani je čudovita izkušnja, ki te bo povlekla naravnost v tvoj notranji mir. Program je oblikovan prav zate, da se lahko v čudovitem naravnem okolju odklopiš od vsakdanjega sveta, se umiriš in napolniš baterije. Ker živimo življenje tako, kot da smo ''natempirana bomba'', ti bo delavnica pomagala, da zaživiš sproščenost, hvaležnost in ljubezen do sebe. Poleg tega, se bomo nagledali toskanskih znamenitosti, krasnih gričkov, dreves, morja, čudovitih barv in najedli odlične lokalne hrane. Vse to je prava paša za naše čute in sprostitev telesa in duha. 

KOMU JE NAMENJENA?

Delavnice se lahko udeleži vsak, ki si želi doživeti čare Toskane in se sočasno naučiti tehnike sproščanja, meditacije in stika s seboj. Si želiš poleg tega prejeti tudi več uporabnih znanj in trikov, ki jih lahko uporabiš tudi po tem, ko se vrneš iz Toskane? JA? Super! Torej je delavnica Magično potovanje v Toskani prava izbira zate.

VODJA DELAVNICE

Maša Plaznik iz Žarka sreče je intuitivna strokovna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami z delom na sebi. Do sedaj je pomagala že mnogim ljudem, da so našli sebe in svojo srečo. Prepričaj se še ti, kako lahko na enostaven način osvojiš tehnike, s katerimi si lahko pomagaš vsak trenutek svojega življenja. Na Magičnem potovanju v Toskani, te bo naučila, kako se napolniti z energijo, se umiriti v vsaki situaciji, se sprostiti in zaupati vase. Več o Maši si lahko preberete tukaj.

OPIS PROGRAMA

1.DAN:

Jutranji odhod avtobusa iz vašega kraja. Vožnja po avtocesti proti Toskani do čarobnega mesta Montepulciano. Z našim vodnikom se bomo sprehodili skozi stara mestna vrata navzgor do glavnega trga, kjer stoji značilna cerkev. Že od tukaj se nam z vrha odpre pogled na prelepe toskanske griče. Po ogledu imamo prosti čas za kosilo ter nakupe v majhnih trgovinicah, kjer diši po sivki in ponujajo tartufe, domači sir, kvalitetno usnje in seveda dobro toskansko vino.

Vožnja se čarobno nadaljuje skozi značilno toskansko pokrajino Val d'Orcia, ki jo poznate iz razglednic. Ljubki zeleni grički , po sredini katerih tečejo vrste visokih cipres in okrogle kopice sena. To je ta pravljičen kraj, ki je uvod v delavnice z Mašo. Ta namreč že na poti v Toskano začne z delavnico in tako dvigne vaše vibracije še predno prispemo do naše rezidence tisti večer. 

Hotel ali bolje rečeno, elegantna vila pa leži v osrčju  prelepega podeželja, obdana z zelenjem in oljčnimi nasadi ter bazenom in jacuzzijem. Sledila bo namestitev, večerja in večerna delavnica s sproščanjem in meditacijo. Nočitev.

2.DAN:

Jutranja meditacija. Zajtrkovanje. Skupinska delavnica na prostem med oljčnimi drevesi z Mašo. V času kosila se bomo z našim avtobusom zapeljali do obale, kjer si bomo privoščili kosilo, se nadihali ''morskega zraka'' in si ogledali bližnje znamenitosti. Mesto je polno  arheoloških ostankov iz antike, že v preteklosti pa so ljudje kopali rudo v bližnjih hribih. Tukaj ob obali je čutiti drugačno energijo, kot v notranjosti. Na ribji tržnici začutite značilni italijanski utrip in mogoče poskusite domače produkte kot so artičoke, šparglje in sočno sadje. 

Če bo vreme dopuščalo bomo izvedli tudi skupinsko meditacijo na plaži, kjer se bomo sprostili ter povezali s seboj in naravo.  Ob enakomernem  valovanju valov se bomo počasi poglobili vase. Polni energije se bomo odpravil nazaj v našo rezidenco, v duhovno zatočišče in se sprostili v bazenu in jacuzziju. Sledila bo večerja in delavnica z Mašo. Nočitev.

3.DAN:

Jutranja meditacija pred zajtrkom. Zajtrkovanje. Skupinska delavnica na prostem in počasi odhod na avtobus. Po poti nazaj se bomo ustavili še v mestu San Gimignano, ki si je zaradi obrambnih stolpov, ki ga krasijo, zaslužilo naziv srednjeveški Manhattan. Ko prispemo v mesto bomo imeli možnost za kosilo in nato bo sledil ogled mesta in njegovih znamenitosti. Sledi slovo od Toskane in vožnja po apeninski avtocesti mimo Bologne, Ferrare in Benetk proti Ljubljani, s predvidenim prihodom pozno zvečer.
 

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa v primeru slabega vremena ali zaradi vplivov, ki niso v domeni organizatorja. 

Prijavi se


OPIS DELAVNIC

1.DAN:

Prva delavnica bo v dveh delih in se začne že na avtobusu, na poti v Toskano. Vožnjo in vse moteče vplive, ki jih slednja ima, bomo izkoristili tako, da se bomo naučili nekaj tehnik sproščanja, ki jih lahko uporabimo v kateri koli situaciji. Osvojili bomo nekaj zabavnih trikov, kako se na hitro sprostiti in nasmejati.

Na večerni delavnici se bomo po dolgem dnevu sprostili v soju sveč in sproščujoče glasbe. Izvedli bomo zdravilno meditacijo Radost enostiTM in se napolnili s čisto kozmično energijo, radostjo in ljubeznijo.

2.DAN:

Še pred zajtrkom bomo imeli jutranjo meditacijo. Povezali se bomo s seboj in vzpostavili svoj notranji mir.

Po zajtrku sledi delavnica na prostem, med čudovitimi oljčnimi drevesi. V tišini in zvokih narave se bomo povezali z naravo, začutili bomo stik z oljkami ter ostalimi rastlinami in živalmi, ki nas bodo obiskale med delavnico. Naučili se bomo zaznavati svoje energetsko polje (auro), energetsko polje rastlin in planeta Zemlja. Osvojili bomo preproste tehnike, ki nam bod pomagale kasneje v vsakdanjem življenju, najti pot v svoj notranji mir.

Na popoldanskem izletu, bomo izvedli skupinsko meditacijo na toskanski obali. Povezali se bomo z morjem in zvokom valov ter se poglobili vase in svoje telo. V primeru, da nam vreme ne bo dopuščalo izvedbe meditacije, bomo slednjo po dogovoru umestili v drug del programa.

Večerna delavnica je razdeljena v dva dela. Prvi del je namenjen obnovitvi vsega, kar smo se bomo do tedaj naučili. Na drugem delu bomo izvedli poglobljeno zdravilno meditacijo Magično doživetjeTM ter v sebi povzdignili visoke energije hvaležnosti, radosti in enosti.
 

3.DAN:

Jutranja meditacija pred zajtrkom. Povezali se bomo s seboj in vzpostavili svoj notranji mir.

Po zajtrku sledi delavnica na prostem. Tokrat se bomo v parih in v manjših skupinah učili vzdrževati svoj osebni prostor. Naučili se bomo tehnike kako ostati pri sebi ter ohranjati svoj notranji mir, srečo in svobodo, kljub druženju z drugimi ljudmi.

V sklopu celotnega magičnega potovanja v Toskano, vas bo Maša Plaznik tudi izven delavnic več krat presenetila z darilci, pozornostmi in nasveti za delo na sebi. Prepustite se vodenju strokovnjaka na področju osebne rasti, meditacije in sproščanja.

Prijavi se

 

CENA:  276€

( pri udeležbi najmanj 25 oseb)

PRIJAVO POŠLJI NA ta.ruditurs@gmail.com


Cena vključuje :
avtobusni prevoz z vsemi cestninami in pristojbinami, slovensko vodenje, spremstvo in delavnice z Mašo Plaznik (Žarek sreče d.o.o.) , 2x nočitev z polpenzionom v rezidenci (zajtrk, večerja), strokovne zunanje oglede po programu (Montepulciano,  Maremma in San Gimignano), hotelska turistična taksa, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV in stroški organizacije.

Možnost doplačila :
- enoposteljna soba: 20€/osebo/noč
- riziko odpovedi 10,85€
- Coris 6,50€/osebo (3 dni)

Obvezna doplačila:
Obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 25 oseb 25,00 EUR/osebo. O morebitnem povišanju cene boste obveščeni 5 dni pred odhodom.

Plačilni pogoji:
Možnost plačila na tri obroke.

PREDVIDENI ODHODI:

  1. LITIJA – LJUBLJANA – BARJE – POČIVALIŠČE LOM – POČIVALIŠČE RAVBARKOMANDA – SEŽANA
  2. RAVNE NA KOROŠKEM - SLOVENJ GRADEC – VELENJE – CELJE / doplačilo 15€/osebo /

 
POMEMBNO: Odhod iz določenega kraja bo zagotovljen ob prijavi minimalno 10 oseb!!!

Prijavi se