Je sedaj čas, da se najdeš?

Se želite naučiti, kako se lahko resnično sprostite po napornem dnevu?

Si želite odpraviti stres, ki se je nabral v vsem tem času?

Bi se radi naučili tehnike, kako se povezati sami s seboj, sledili vaši energiji in začeli delovati v skladu z zakonom privlačnosti?

Bi radi osvojili tehniko, kako odpraviti omejitve v vašem življenju, ki vas ovirajo pred tem, da bi napredovali v službi, šoli, medosebnih odnosih, zdravju, ljubezni in še mnogo mnogo več?

Pridite na Najdi sebe in zaživite lahkotno, srečno, pozitivno in veselo življenje, brez stresa in nerazumevanja! Naučite se, kako uporabljati zakon privlačnosti in prikličite svojo srečo!

Zakaj Najdi sebe delavnica?

Delavnica Najdi sebe vam omogoča, da se hitro, preprosto, učinkovito naučite orodja, ki so na delavnici predana v uporabo. Na delavnici je veliko praktičnega dela, kar udeležencem omogoča, da osvojijo orodja oz. znanja za individualno uporabo v lastnem življenju.

Na delavnici se boste naučili:

  • se sprostiti v 15 min
  • se povezati s svojim telesom
  • se prizemljiti in črpati pozitivno energijo iz matere zemlje
  • prisluhniti in komunicirati s svojim telesom ter dobiti odgovore, kaj je za vas pozitivno in kaj ne
  • naučili se boste orodje, s katerim vam vaše telo sporoči, kaj je resnično dobro za vas, da bo vaše telo
  • zdravo, kaj jesti in piti, katere rastline so za vas užitne, ali skleniti nek dogovor oz. sodelovati z nekom… in še in še
  • kako v praksi uporabljati zakon privlačnosti, da osrečite sebe in tiste, ki jih imate radi
     

Delavnico Najdi sebe vodi MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje The Foundation, The Body, Beeing you... Več o Maši lahko preberete tukaj.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem!

Prepričajte se še vi!

Poiščite med dogodki, kdaj je naslednja Najdi sebe delavnica in se prijavite. V kolikor je med dogodki ne najdete, pa pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Hvala Maša. Najbolj sem bil presenečen nad tem, kako nam telo odgovarja in dejansko, da sem ful čutil razliko med pozitivnim in negativnim odgovorom.
Marko
Marko Najdi sebe
Draga Maša, tvoja delavnica NAJDI SEBE je bila čarobna. Resnično. Kot sem ti rekla, sem opazila, da sem zadnja leta izgubila stik s sabo, z energijo. Poskusila sem nekaj delavnic in vse so bile super, vendar ne prave zame. Tokrat se je pokazalo, da je bila sekundna odločitev, da pridem k tebi, prava. Že naslednji dan sem začela uporabljati napotke in opažam razliko. Sem umirjena, vse se izboljšuje. Spremembe že opažam in verjamem, da jih bo še več.
Martina
Martina Najdi sebe