Access consciousness® opolnomoča in ozavešča ljudi z namenom, da vsak sam spremeni in izboljša sebe.

Access®,  je sklop večjega števila različnih delavnic, tehnik, orodij in energij, ki lahko vsakemu pomagajo k izboljšanju svojega življenja in stika s telesom.

Na uradni spletni strani Access consciousness® lahko poiščete še veliko več. Tukaj pa v nadaljevanju sledi opis tega, kar vam ponujamo v Žarku sreče.

Maša Plaznik se je že od leta 2014, ko se je prvič srečala z Access bars®, navdušila nad to zelo preprosto in učinkovito metodo. V par mesecih je izobraževanje v okviru Access consciousness® nadaljevala doma in v tujini ter pridobila licence, ki jih ima tudi danes. Maša Plaznik je Access bars® facilitator, Access body proces® facilitator in Access energetic facelift® facilitator. Do danes je opravila že veliko število izobraževanj v okviru Accessa® in več krat je bila tudi gostitelj za delavnice Accessa® v Sloveniji.

Mašina želja je, da bi se ljudje približali sebi in uporabljali preproste tehnike za samopomoč, kar je bistvo Access consciousness-a. Maša pa ima še veliko znanj in sposobnosti, ki ne spadajo v Access®. O tem lahko več preberete med ostalimi storitvami, ki jih ponuja Žarek sreče.

Access bars®

Kaj, če bi vsi vaši problemi in ovire v življenju kar na enkrat izginili? Ali je to sploh mogoče? Da! Na kakšen način? Z uporabo Access consciousness® orodja Access bars®. Barsi so terapija, kjer z nežnim dotikom 32 točk na glavi sprožimo v telesu proces s katerim odstranjujemo stres, prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, definicije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja in še mnogo več.

Access Barsi® nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse, kar za nas ne deluje.

Access consciousness® body process - Access consciousness® telesni procesi

Access® ponuja velik nabor različnih telesnih procesov, ki našemu telesu pomaga, da se osvobodi pogledov, sodb, čustev, zaključkov, ki so ga zaklenili v trenutno obstoječe stanje. Namen telesnih procesov je, da v nas ustvarijo več lahkotnosti in nam pomagajo, da smo še bolj uspešni in srečni, kakor smo bili do sedaj. Ko v kreacijo naše resničnosti vključimo naše telo, se zgodijo čudeži.

Maša Plaznik lahko kot Access® body proces facilitator organizira več kot 50 različnih delavnic telesnih procesov, ki jih je razvil Access®. Med njimi so najbolj potentni in energetsko osvabajajoči Access energijski facelift, MTVSS, celični spomin, demolekularna manifestacija, povečanje sposobnosti možganov... in še mnogo drugih je na voljo.

V kolikor si želite organizirati kakšno delavnico telesnih procesov, nam sporočite in z veseljem se dogovorimo. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.