Proces demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacijaTM je telesni proces od Access Consciousness® in se nanaša na ustvarjanje nečesa, kar pred tem ni obstajalo ter na odstranitev nečesa, kar obstaja.

Je fantastičen proces, s katerim si lahko pomagamo, ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo.

Uporablja se za veliko različnih stanj, kot so:

  • artritis
  • ciste in razne tvorbe
  • pege
  • bradavice
  • znamenja
  • celulit
  • vsepovsod, kjer je nekaj dodatnega zrastlo ali kjer česa ni dovolj, kot bi moralo biti.

V Žarku sreče se lahko naročite na individualno seanso kontakt.

Če bi se želeli udeležiti delavnice z Mašo preverite na koledarju dogodkov. V kolikor si želite, da bi delavnico organizirali v vašem kraju, nam pišite na info@zareksrece.si

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Nekaj mesecev nazaj, ko sem opazila da imam kar nekaj celulita, sem bila kar vztrajna in sem si skoraj cel mesec vsak dan pred spanjem ali zjutraj zaganjala proces DM in MD... še vedno je vidna očitna razlika :)
Andreja Šalamun
Mnenje Andreja Šalamun dm md
Delavnice Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija (DM-MD) sem se udeležila skupaj s prijateljico maja 2015. Pritegnilo me je to, da lahko s pridobljenim znanjem odstranimo celulit poleg ostalih stvari. Zame je bil celulit vedno težava in vsako leto sem se borila kako ga odstraniti. Kupovala sem raznorazne kreme, napitke, losijone in ne vem kaj še in rezultat je bil ta, da se je celulit malo zmanjšal in kasneje spet vrnil. Eno leto sem se celo odpovedala moji najljubši sladkariji-sladoledu, da bi odstranila celulit. Potem pa sem rekla, da imam dovolj vsega in da je celulit del mene in sem ga sprejela. Opravila sem delavnico DM-MD in pričela vsakodnevno z uporabo tretmana. Zvečer na kavču, ko sem gledala TV v avtu, ko smo se kam peljali. Skratka vsakič ko sem imela možnost in rezultati so vidni. Po enem mesecu, so me ljudje spraševali, če sem shujšala oz. če sem na dieti. Jaz pa sem se veselo posmehnila, saj sem brez truda dobila željen rezultat. Tretma DM-MD sem izvajala na sinu, ki je imel bradavico na nogi in zdaj je nima več. Hvala Maši, da mi je to omogočila!
Tina Kotrle
Tina Kotrle DM-MD
V zadnjih dveh mesecih, odkar sem opravila nekaj delavnic Access telesnih procesov opažam, kako sem veliko bolj spočita, sproščena. Moje telo je odstranilo 6 kg, kar brez da bi načrtno hujšala in prav čutim, kot da imam v telesu drugače postavljene notranje organe. Kot da so se postavili na svoje mesto. Hvaležna sem in prav vesela. Priporočam, da se naučite več razlićnih procesov in omogočite svojemu telesu več prostora in lahkotnosti.
Katarina
Mnenje Katarina - delavnice telesnih procesov