Poglobljena terapija je primerna za vsakogar, ki si želi narediti večji premik v svojem življenju.

Med procesom se povežemo z vsem tem, kar mi smo in delamo na področjih našega bitja, duše, telesa in vsega tega, kar je del nas in našega življenja. Iz tega tudi izvira ime terapije, saj se poglobimo v vsa naša notranja stanja in jih skupaj premostimo. Pri delu se povezujemo tudi z našimi osebnimi vodniki, vnebovzetimi mojstri, angeli in svetlobnimi bitji.

Gre za čudovito individualno izkušnjo, pri kateri lahko naredite velik preskok v osebnemu počutju, pri tem kako se obnašate in odzivate v raznih situacijah, pri sprejemanju in razumevanju sebe, osvajanju novih znanj in sposobnosti, uravnovešanju odnosov, harmonizaciji čustev, notranje umirjenosti, odpravljanju stresa in stresnih situacij ter vseh ostalih področjih, ki vam povzročajo preglavice.

Vsak, ki izbere poglobljeno terapijo, prejme tudi naloge in napotke, ki mu pomagajo ozavestiti sebe, svoje počutje, obnašanje in delovanje. Število nalog je odvisno od posameznika in je prilagojeno glede na njegove potrebe, predhodna znanja, izkušnje in pripravljenost narediti nekaj zase.

Namen poglobljene terapije je, da najdemo pravi vzrok, zakaj se vam nekaj dogaja ali zakaj nečesa ne morete doseči, spremeniti ali izboljšati Ko slednje najdemo, lahko težavico, oviro ali problem odstranimo, spremenimo, transformiramo...

Kaj dobim s poglobljeno terapijo?

  • globoko sprostitev
  • izboljšanje osebnega počutja
  • pregled nad tem, kaj se z mano dogaja
  • notranji vpogled v delovanje obravnavane osebe
  • poglobljena obravnava vsega kar mi smo kot bitje, telo, duša...
  • domače naloge, ki pomagajo osvojiti novo znanje ali zavedanje
  • napotki za delo na sebi

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Draga Maša, čeprav je minilo že nekaj časa od kar sem bila na obisku pri tebi, se ti želim zahvaliti iz srca za tvojo pomoč, vsakič grem od tebe prerojena in polna hvaležnosti in veselja. Nimam besed za opisati, kako dobro se vsakič počutim :))))) Odpiraš mi nova obzorja in od tebe grem vedno 'prazna' - v smislu prazna misli in polna miru in radosti:))) čutim kako tisto, kar ne potrebujem več odpustim z lahkoto in kot s čarobno palico, aktiviraš luč v vsaki celici telesa:) :))))
Všeč si mi, ker si polna energije, pristna, ljubezniva, mirna in odločna, veš kako pristopiti do ljudi, da se vsak ob tebi dobro počuti, začutiš osebo, znaš predati informacije na pravi način ob pravem času in veliko sem se od tebe naučila :).
Všeč si mi, ker si 'praktična':) vse ustvarjaš enostavno, z lahkoto, mirno, jedrnato, v trenutku prideš k bistvu naših senc in jih razbliniš in osvetliš :))))) brez dolgih ovinkarjenj:))))) PRAVA SI :)))))) Veš, da je vse enostavno, vse je mogoče, vse je takoj, tukaj in sedaj in vse samo je:)
Hvala ti za ljubezen in ustvarjanje in odprtost in pomoč, ki nam jo nudiš, da se lažje spoznamo in pridemo do sebe. To je bistvo življenja.
Z veliko hvaležnostjo in ljubeznijo,
Tanja
Mnenje Tanja
Ko sem si rekla: "Ne grem se več, tukaj je nekaj več!" in sem se odločila posvetiti svoji osebni poti, je bilo nekaj najlepšega zame. Sama nisem zmogla več. Draga Maša,takoj po terapiji sem se počutila umirjeno, kot še nikoli. Koraki, ko sem hodila, so bili samo moji,trdno na tleh in odločni. Bila sem sama z seboj in srečna. Cilji so bili jasni,brez dvomov in problemi kmalu rešeni. Zdaj vem zakaj so bili in koliko so mi jemali. Spet imam sestro. Znam se umiriti in sedeti brez slabe vesti. Čas z otrokom,ki dela vragolije niso skrbi ampak užitek. Stvari,ki sem naredila,vem da sem naredila prav. LEPO MI JE! Ne znam opisati, kako sem Ti hvaležna! Enostavno hvala,ker si!
Nataša
Nataša Poglobljena terapija
En obisk pri Maši, katerega mi je podarila najdražja oseba v mojem življenju, mi je še bolj polepšal moje počutje in veselje.  Imela sem problem z mehurjem in ker nisem bila kos pozdraviti niti z tabletami, mi je pomagala prav boginija Maša. Obenem pa mi je še razjasnila določene dvome o mojem privat oz. čustvenem področju. Tako, da sem danes kot nova.  Nasmejana, vesela in brez bolečin. Hvala Maša, ker obstajaš. Jaz resnično priporočam! Sem tudi sama oseba, ki sem bolj skeptična glede takih stvari, ampak tokrat sem se zmotila. Res deluje!!!
Marjeta, 40 let
Poglobljena terapija Marjeta
Masa ima posebno terapijo in ce te je strah cesa se prijavis in bo Masa vse zrihtala. Tudi za šolo mi je veliko pomagala da sem se boljse pocutil in da nisem imel tezav z sosolci. Je prijazna in super punca. Rad grem k njej ali pa jo slisim.
Leon, 9 let
Mnenje Leon 9 let
HVALEŽNA do lune in nazaj. Moj mož je sam opazil mojo sproščenost. Pri sebi opazim, da sem umirjena, spala sem celo noč, zbudila sem se 5 min pred budilko, res spočita in brez prepiranja s hčerko (joj pohiti...;)...pozni sva...). Ja in med vožnjo v službo sem se smejala, pela in jokala :)))))
Sonja
Poglobljena terapija Sonja
Po enih treh tednih ko je bil moj 3 letni Žan pri tebi so se stvari začele spreminjat in to seveda na boljše :) ful se mu pozna v obnašanju (kar opazijo vsi), začel je ponavljat besede za nami......jaz se ti sploh ne znam zahvalit, jaz sm srečna do neba :) končno napredek in to ogromen. Prvo spremembo, ki smo jo opazili je, kako se je začel obnašati do drugih ljudi. Prej nikogar ni imel preveč za mar, tudi če ga je kdo klical ali pa hotel ga malo stisniti se mu je kaj hitro izmuznil iz rok, pogledal v oči tudi ni skoraj nikogar. Sedaj je to drugače, pogleda skoraj vsakega ki ga ogovarja, ni problem se k nekomu (ki ni iz domače hiše) vsesti v naročje in se pocartati... Bratca neprestano lovi, da se z njim preganja (prej tega ni bilo).  Kar se tiče govora: pred tem ni blo ne duha ne sluha o besedi, ki bi jo mi dejansko zastopili, samo čeblanje v prazno, če si mu hotel govoriti besede da bi jih ponavljal, se je samo zasmejal in zbežal stran....počasi je začel opazovati premikanje ustnic in nato kar naenkrat so začele padati besede iz ust, sicer smo zaenkrat na cca 10 besedah, ampak to ja za nas res ogromen napredek :)
Anita
Anita Poglobljena terapija
Preprosto moram ti to napisati. Hvala ti za vsako sekundo tvojega časa, ker delaš čudeže !

Včeraj po terapiji, verjetno kakšno uro po tem me je v spodnjem delu trebuha tako močno bolelo, res taksne bolečine verjetno se nisem nikoli imela. Ampak hkrati sem bila sproščena, lahka in smejala sem se. Kmalu za tem sem začela zehati, zehala sem na eno minuto verjetno 3x. Dve ure skupaj - in ob cisto vsakem zehanju sem dobila solzne oci (solze so mi tekle kot da jokam). Cisto sem bila utrujena.
In danes .. poleg tega da se počutim kot prerojena in kot neverjetno lahkotno - dobila sem menstruacijo po parih mesecih ko sem jo izgubila.

Maša res iz srca ti HVALA ! Ni pravih besed, da bi ti povedala koliko sem ti hvaležna.
Sabina 22 let
Sabina menstruacija