Terapija spreminjanje polja je individualna terapija, kjer spreminjamo elektromagnetno stanje v vašem telesu. Gre za čudovito tehniko polaganja rok na predele telesa, kjer obstaja pomanjkanje ali neravnovesje energije in aktivacijo uravnavanja energije in prane v telesu.

Ko telesu ponovno omogočimo energetsko ravnovesje, se v njem sprostijo procesi delovanja, ki so bili pred tem onemogočeni. Posledično se izboljša osebno počutje posameznika, ki se za terapijo odloči.

Večji del terapije poteka v tišini in opazovanju spreminjanja energetskega polja ter ponovne vzpostavitve harmonije.

KDAJ JE TERAPIJA SPREMINJANE POLJA PRIMERNA?

  • Ko se ne počutimo dobro sami s seboj
  • ko imamo ponavljajoče težave na določenem delu telesa
  • ko bi radi uravnovesili energijo v celotnem telesu ali v določenem delu telesa
  • Ko si želimo globoko sprostitev
  • ko bi radi sprostili travmo, ki je zaklenjena nekje v telesu
  • ko bi radi sprostili stres v telesu
  • za sprosititev uma
  • ...

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Maša lepa hvala za terapijo. Si vedno "močnejša". S tvojo pomočjo postajamo boljša verzija nas samih. Sem hvaležna za vse kar je bilo na terapiji razrešeno. Že dolgo časa sem čutila zelo oteženo desno stran telesa. Ob terapiji spreminjanje polja sem ponovno zaznala harmonijo, ravnovesje in povezavo v telesu. Občutek je super. Naj traja. Prav tako občutim večjo lahkotnost na drugih področjih.  Maša lepa hvala za vse in če ne prej se vidimo jeseni.
Petra
Petra Boh Spreminjanje polja
Zelo hvaležna, da sem bila in sem del tvojih terapij. Iz prve roke lahko povem, da je na novo skanalizirana terapija, spreminjanje polja, izredno močna in učinkovita!
Iz srca hvala za to izkušnjo draga Maša Plaznik.
Irena Stanisavljević
Irena Stanisavljević Spreminjanje polja
Pri Mašini terapiji Spreminjanje polja sem čutila, da iz njene roke izvirajo kot neki valovi (pozitivne frekvence), ki sem jih čutila po celem telesu. Drugič, ko sem prejemala terapijo, sem dejansko čutila kot da ležim na blazini na morskih valovih. Po terapiji sem bila kar malo "zadeta" - ko smo stali v trgovini na blagajni, ker se je nekaj zalomilo,  so se drugi nejevoljno prestopali, jaz pa sem se kar nekaj smejala sama sebi, kot da sem malo utrgana :-) 
Maša Baruca
Maša Baruca Spreminjanje polja
Jaz sem popolnoma umirjena. Počutim se, kot da bi se koščki sestavljanke dali na mesto. Imam občutek, da bom naredila nekaj stvari, ki mi predstavljajo izziv, ker ne čutim več nobene blokade zakajev in čejev. Imam občutek, da se mi je skupaj s postavitvijo in potem tvojim tretmajem kot pika na i, nekaj velikega zaključilo. Se dalo na pravo mesto, da vidim širšo sliko. Hvala.
Mojca
Mojca spreminjanje polja