Ufff... kakšna tema je to, ah? Boleč spolni odnos.

Kakšni so običajni pogovori, ki jih imamo o spolnem odnosu? Moški se radi pohvalijo katero so podrli in kako je ona vriskala od ugodja. Ženske rade povedo, kako je bil nežen in kako je točno vedel, kaj mora narediti.

Koliko je resnice v tem, kar pripovedujemo o naših spolnih izkušnjah?

Koliko skušamo prekriti, tudi sami pred seboj, kaj se zares dogaja za zaprtimi vrati naše spalnice?Ljudje smo družabna bitja in radi se pohvalimo. Seveda radi tudi potarnamo, a ko pride do spolnosti se vklopi rdeč semafor in redko kdo pove tako, kot je v resnici. Običajno raje povemo kaj lepšega, kot kaj slabšega o tem, kako smo se imeli in kakšen je naš partner.

Kaj če je sedaj prišel pravi čas, da si dovolimo biti iskreni sami s seboj in iskreni do našega partnerja?

A se s prijatelji/cami sploh kdaj pogovarjaš o tem, kako se ti počutiš med spolnim odnosom?

Prijatelji in prijateljice znajo biti v veliko oporo, ko jih potrebujemo. Včasih pa so tudi v veliko breme, ko z njimi delimo naše najbolj skrivne in pokvarjene podrobnosti našega spolnega življenja in se odzovejo drugače, kot smo pričakovali. Ko zaupamo nekomu "preveč" se lahko zgodi, da bomo namesto objema ali rame, prejeli sodbe in zmerjanja. Ravno zato ljudje veliko krat raje ne povemo vsega in zadržimo zase.

Koliko stvari pretrpiš in jih skriješ znotraj sebe?

Te pri spolnem odnosu kdaj kaj boli? Ti je neprijetno početi nekaj, kar tvoj/ partner/ka želi? Se počutiš podrejeno ali ti je neprijetno? Se med spolnim odnosom dvigujejo na plan stare travme in spomini? Se stvari v odnosu ponavljajo in ti je že po domače povedano "dolgčas" početi vedno eno in isto?

Kakšno bi lahko bilo tvoje življenje, če bi si enkrat toliko dovolil/a in bi najprej sebi in nato še partnerju/ki povedala, kaj te muči in kaj te bremeni?

A veš, da že samo s pogovorom lahko del teže, ki jo nosiš na sebi, izveni?

Kaj šele se lahko sprosti, če se pogovoriš z nekom, ki ti lahko resnično pomaga ozavestiti, kaj se dogaja?

Koliko krat ti je bilo neprijetno in se nisi počutil/a ok s tem, kar je partner/ka želel/a od tebe in si vseeno to naredil/a?

Ko ne poslušamo sebe in sledimo temu, kar si želijo drugi ljudje, nehote posatvimo sebe v manjvredni položaj. Sebe naredimo za manj pomemnega in se s tem okrademo možnosti, da izberemo to, kar nas zares veseli, polni in osrečuje.

Že kar nekaj mojih strank mi je sporočilo, da se je po delavnici Ljubeča maternica, njihovo spolno življenje popolnoma spremenilo.

Ljubeča maternica ti omogoči, da se povežeš s seboj in začneš graditi pri sebi. Naučiš se, kako ostajati v svojem svetu, v svojih mislih in v svojih izbirah. Program Ljubeča maternica te vodi skozi 3 dnevno dogodivščino, kjer prejmeš energijsko terapijo, da se očistiš vseh bremen, bolečin, čustev in travm ki jih nosiš. Omogoči ti, da se tvoje telo osvobodi in da se ti počutiš izjemno v svojem telesu.

Kaj če ni potrebno, da imaš boleč spolni odnos? Kaj če lahko začneš resnično uživati v spolnih odnosih?

Preberi več v opisu.