Včeraj sem bila že na 4. terapiji Metamorfne tehnike pri Maši Plaznik. Zame je to ena najlepših terapij, kar sem jih kadarkoli sprobala. Je nekaj, kar ni za vsakega, saj je doživetje nenavadno. To ni klasična refleksna masaža, to ni nekaj, kjer boš na telesu fizično čutil, kako te nekdo masira ali nekaj počne s teboj. Težko se z besedami opiše, a je dejansko metamorfna tehnika nekaj, kar bi moral probati prav vsak človek. Vem ja, sem kontradiktorna… ni za vsakega in vsak bi moral probati. A tako to je. Moraš si dovoliti, se naročiti in se prepustiti prejemanju. Tako kot Maša, ki si mora dovoliti, da ljudje vedo, da obvlada to tehniko in da je to nekaj čudovitega, kar jo jaz prosim, da deli z ostalimi. Ta tehnika ti sprosti celotno telo in ko je telo tako zelo sproščeno, si dovoliš videti in čutiti neke stvari, ki jih ponavadi ne bi. Gre za globoko in intenzivno tehniko. Doživetje ni samo telesno, temveč tudi duhovno, energetsko in posebno. Priporočam, da se naročite pri Maši in probate.
Kristina Markotić
Metamorfna tehnika - mnenje Kristina Markotić
Priporočam vsem ženskam! Program je res nekaj posebnega. Ko sem prišla sem čutila v sebi tesnobo po programu pa mir, sproščenost in zadovoljstvo. Ustnice so mi narisale en velik nasmeh na obraz  Maša tvoja energija je res nekaj posebnega. Hvala <3
Ulla Ardela
Mnenje Ulle o Ljubeči maternici
MAŠA... HVALAAA TI
Fuuul se mi dogaja v glavi v prsih in celem telesu..
Kot takrat ko sem šel iz enourne terapije pri tebi.
Hvalaaa.
Andrej
Mnenje Andreja o Zavestnih kreatorjih
Klub zavestni kreatorji je super! Sem ureduuuu, delovnooo im pozitivno koncnooo spet
Jana
Mnenje Jane o klubu zavestni kreatorji
Super je. Moje oz. Maša Plaznik sonce je super. Res te napolni z energijo za cel dan. Hvala <3
Sabina Vašl
Mnenje Sabine Vašl o milu Sonce
Hvala.. meni je bilo suuuper...Čeprav nisem vedel kaj pričakovati.
Najboljše je, ker sem lahko spremljal kar na plaži..
Igor
Mnenje Igorja zavestni kreatorji
Zanimiva izkušnja z Ljubečo maternico... Prvi dan ko sem delala vajo za vpogled v maternico sem mela tako temno sliko, kot da sem nekje v neki jami vulkana... Drugi dan ko sem delala domačo nalogo, pa je bilo kot da se je nad to jamo odpru pogled na nebo, tik pred jutrom. In potem med terapijo je bila taka sveža svetloba. Kot zgodaj zjutraj poleti. In med terapijo sem imela določene napetosti v desnem jajčniku, ki so zanimivo izzvenele v trenutku, ko praviš da se odstrani... Oba dneva enako. In mravljinčilo mi je včeraj telo med delom o splavih.
Kaja
Mnenje Kaje o Ljubeči maternici
"Pogosto sem imela alergije. Pojavile so se na različnih koncih mojega telesa. Sem frizerka in sem konstantno v stiku z raznimi preparati, ki škodijo mojemu telesu. Delavnice za alergije sem se udeležila, saj sem prepoznala, da mi bo ta telesni proces pomagal. In že takoj sem opazila spremembo na svojem telesu. Ko se mi kaj pojavi na koži, si takoj zaženem in stvari se spremenijo takoj. Občutek na telesu je lažji, ne srbi in ne peče."
Katarina
Mnenje Katerine Alergije
Masiiii. Fantastičen zoom o sodbah. Sem ga zdele poslušala in je njami. Hvala ker si ga naredila, je prisel ob pravem času.
Mnenje Maje o brezplačnem zoom-u
Lepa hvala za prelepo izkušnjo, pozitivnost, veselje in navdih ki ga deliš. Delavnica me je dvignila, mi dala krila in voljo za nove podvige. Se vidimo kmalu.
Edina
Mnenje Edine o Faceliftu
Super milo, te napolni z energijo, prijazno do kože, pa še prijetno diši <3
Sonja Provenza
Mnenje Sonje my conscious soap
Že vonj je super..Imam sonce in je prima za oblačne dneve, ko energija pade...
Katarina Omahen
Mnenjen Katarine o Milu