Jaa, res je bilo mistično, kako vsaka točka v naravi nosi drugačno vibracijo... s tabo Maša je bil ponoven ogled teh energijskih krajev precej bolj poglobljen, podprt z novimi zaznavami in skrivnosten. Hvala.
Andreja Šalamun
Mnenje Adreja Šalamun Ljubeča zemlja
Na temeljih dobiš res veliko orodij, "aha" trenutkov in lahko spremeniš tisto, kjer si zataknjen in nikakor ne moreš "čez sebe". Neverjetno kaj to za vsakega posameznika pomeni. Na področju notranjega miru, stika s seboj, odnosa z drugimi, kreativnosti. Da se sploh spoznaš, da se zaveš, če so tvoje misli, sploh tvoje in ne povzete iz okolice. Ko zaključiš TEMELJE se začne odpirati nova dimenzija življenja. Začnejo se treningi s samim seboj, odprejo se nova spoznanja, včasih imaš težavo, ker si naučen drugače kot se zavedaš in je borba, delo... Se (na)učiš živeti brez sodb do sebe in drugih. Res zanimivo spoznanje, različno od tega kar nas že kod otroke programirajo.
Po končanih temeljih dobiš posnetke vseh 4 dni. Kar je najbolj neverjetno je to, da ko že 5. poslušaš isti posnetek je kot da bi ga poslušal 1. Enostavno 4 krat si poslušal, pa nisi slišal. Spoznanje si dobil komaj 5.
Kaj se vse je mogoče...
Hvala Maša za takšno potovanje, ki se je komaj začelo.
Silva
Mnenje temelji Silva
Spoznavanje aaccess-ovih procesov z Mašo Plaznik je enkratno doživetje, polno pozitivne energije in prijetnih vibracij.
Počasi mi spreminjajo življenje v prijetnejše in polno novih možnosti.
Ta ENERGIJA je neskončna. TEMELJI z Mašo so tudi mojem planu v bližnji prihodnosti.
Marija Jurkota
Mnenje Marija Jurkota o telesnih procesih
Nekaj mesecev nazaj, ko sem opazila da imam kar nekaj celulita, sem bila kar vztrajna in sem si skoraj cel mesec vsak dan pred spanjem ali zjutraj zaganjala proces DM in MD... še vedno je vidna očitna razlika :)
Andreja Šalamun
Mnenje Andreja Šalamun dm md
Pred Temelji z Mašo sem imel že več kot leto dni bolečine v desni nadlakti. kadar sem se hotel popraskati po hrbtu in pri umivanju. Z desno roko tega dejansko niti nisem mogel storiti. Pred seminarjem se mi je pojavila tudi bolečina v vratu, ki je sevala od desne rame po vratu do glave. Že med samim seminarjem je bolečina popustila, z vztrajnim delom z osvojenimi orodji sta obe bolečini popolnoma popustili in z desno roko si zopet lahko sežem za hrbet. Pa še vsak dan po zaključku programa smo si izmenjali Barse. Mi se sicer nismo kopali, je bil pa to vsekakor zelo osvobajajoč seminar, ki ga priporočam vsem, ki bi radi kaj spremenili pri sebi, se osvobodili kakšnih zakoreninjenih izzivov, ki vas bremenijo. Akcija!!!
Jernej Kocjančič
Mnenje Jernej po temeljih
Naredila sem že nekaj Accessovi-ih telesnih procesov.
Nimam še temeljev, čeprav vem, da so vredu.
Kaj bi rada povedala, da so vsi procesi in vsa doživetja in vse izmenjave z Mašo vrhunske. Jaz se počutim lahkotno, sprejemam se takšno kot sem, občutek da sem odstranila več ton energijske nesnage......!
In še nekaj... pred tednom sem si zvila gleženj, bilo je na soboto, takoj sem vprašala komu je to namenjeno? In bolečina je bila precej manjša, tako sem cel dan še normalno delala, naredila Facelift kolegici. Proti večeru mi je noga zatekla in začela boleti. Zgleda, da je telo rabilo počitek, tako sem začela počivat in zaganjala telesne procese.
V nedeljo je še malo bolelo, tako da sem še počivala in tudi majhna oteklina je še bila
V ponedeljek sem bila že brez bolečine samo še malo zatečeno. V torek je bila noga kot nova, sploh ni bilo več nobenega znaka poškodbe.
Spomnim se pred leti, ko sem imela takšen zvin, sem bila več kot 14 dni na bolniški in še dolgo občutila bolečino, pa še precej mlajša sem bila kot sedaj.
Priporočam!
Katarina Platiša
Mnenje Katarina Platiša o telesnih procesih
Ja...jaz delam barske predvsem zaradi svojih otrok...res so jim in še vedno jim pomagajo v šoli, pa smo 4 in 5 razred...res se rešujejo stvari na drugačen način...
Katarina Dolenc
Mnenje Katarina Dolenc o barsih
Z vami bi rada delila našo izkušnjo, kako sem sinu pomagala, da je ocene v šoli dvignil na 4 in 5.
Na bars delavnico sem prišla prav z namenom, da pomagam sinu izboljšati ocene v šoli. Začel je imeti same 2 in 1.
Ko sem prišla domov po bars delavnici, sem mu rekla, da moram sedaj vaditi na njemu. Ni bil sicer navdušen, vendar mi je dovolil, da mu lahko zaganjam barse, ko sem mu dovolila, da bo lahko medtem igral igrice na telefonu. To smo nekaj krat ponovili. In fant (9. razred) je začel prihajati domov z ocenami 4 in 5.
In kar me je najbolj presenetilo... najprej sem ga morala prepričevati, da moram vaditi. Kmalu pa je ugotovil, da se po barsih lažje uči in je sam prihajal do mene s prošnjo, da mu jih zaženem.
Sam pravi, da se po barsih res lahko nauči snov, ker je zbran in ve ter si zapomni, kar prebere. Pred tem pa je samo bral snov in mu nikakor ni šla v glavo.
Dragi starši, barsi so super za naše otroke. Priporočam!
Manja
Mnenje Manja Access Bars delavnica
Hvala ti Maša Super mi je bilo včeraj in sem zehal eno urooo, vročeeee mi je bilo nonstop... in Samo je edini upal postaviti vprašanje. Res nisem še nikoli zehal eno uro... in potem sem moral še 1x pod tuš, ker me je nonstop oblivala vročina. Hvala.
Samo
Mnenje Samo Večer čiščenja sodbe
Mašica, včeraj je bilo top. Moje telo je bilo težko, se je prav ugreznilo v kavč. Pol šele ko je bilo konc, sem začela zehat kot nilski konj.
Marjeta
Mnenje čiščenje sodb Marjeta
Maša zdravo,

že po temeljih so se dogajali veliki premiki, list z opomniki sem in ga občasno še vedno nosim s sabo - je že precej zdelan. Naslednja prelomnica so bile entitete in po njih še čiščenje sodb, barse smo si izmenjali včeraj v Lj. Dolga leta so se mi dogajali "preboji za pokušino", so prišli in šli. Sedaj čutim, da bo to bolj trajno ????.

Hvala in veselo naprej.
Jernej Kocjančič
Mnenje jernej temelji
Čudovit program za ženske - Ljubeča maternica... Kaj vse si je mogoče skreirati, ko doživiš to Mašino kreacijo...in začneš potovati v svoje globine?! Priporočam vsem ženskam!
Andreja Šalamun
Mnenje Andreja Ljubeča maternica