Udeležil sem se skupinske terapije Torus. Počutil sem se doma kot nikoli prej, obkrožen z ljubeznijo in mirom do sebe. Čutil sem hvaležnost do narave, ter živali. Zaznal sem to, da imam misijo in spoznal nov nivo sebe.
Patrik Provenza
Torus skupinska terapija - Patrik
Naj povem da ko sem prvič slišala o barsih mi je bilo zanimivo, sem pogledala ceno delavnice pa sem rekla ta trenutek preveč zame.. In sem se odločila za delavnico, za katero sem imela v glavi, da si jo lahko privoščim.. Splet okoliščin je bil da sem dobila opomnik za delavnico, čeprav nisem bila prijavljena. In takrat mi ni dalo mira.. Bolj ko sem o tem premišljevala, očitno sem nekako pričarala da je postalo to zame dosegljivo. Danes sem Acess Bars Practitioner ????. Splet okoliščin da je mama ravno v tem cajtu zbolela.. Sedaj ji vsak dan delam Barse in tehniki MTVSS. Če nebi sama videla na svoje oči nebi verjela. Mama je vsak dan malenkost boljša in upam da do operacije bo toliko dobra, da bo operacija uspešna. Naj povem da sem naredila Barse tudi ocetu, sestri, prijateljici.. Vsi med terapijo zaspijo in se po končani terapiji počutijo veliko lahkotnejše, srečne, neobremenjene.. In to se zdaleč ni zadnja delavnica, ki sem se jo udeležila pri Maši Plaznik, kokola hvala ❤️ Če želite spremembo pri sebi, če želite kvalitetno življenje, naredite nekaj zase. Vložek ki ga daste v sebe je najboljsa naložba.
Orjana
Access bars in MTVSS Orjana Krivičič
Hey,hey. Ti moram povedati veselo novico, ker je do tega prišlo tudi po tvoji zaslugi :) JA..smo v pričakovanju! :D   Hvala za vse!
Tjaša
Mnenje ljubeča maternica - Tjaša noseča
Mašaaaa... Jaz ti pošiljam povratne informacije od včerajšnjega večera s tabo na programu Ljubeča maternica.  
Meni je bilo fulllll lepo, občutki-mravljinčenje po celem notranjem delu trebuha, občasno slikanje, in na koncu vsega čiščenja praznina in toplota. Po zadnjem polaganju rok sem že lebdela na postelji in fulll zadovoljno uživala, dokler me ni presenetila mrzlica in tresenje od mraza, tako se mi še ni zgodilo. In pišem ti sedaj ker sem po uni mrzlici tako močno zaspala, da sem zgubila konec.
Danes zjutraj sem naredila nalogo in bilo mi je kot občutek napihnjenega balona s helijem. Si predstavljaš, obroba maternice in notri nekaj praznega ki lebdiiii... Tako lahka še nisem bila nikoli.....
Hvala hvala hvala hvala Maša še za naprej.
Klara, 37 let
Ljubeča maternica Klara
Program Ljubeča maternica mi je pomagal, da sem končno spustila travmo od splava. Hvala Maša.
Martina, 42 let
Program Ljubeča maternica Martina
Meni najboljša delavnica do sedaj :) Ampak letos gremo naprej še z drugimi :)  V glavnem z MTVSS sem rešila prebavo, s katero sem imela probleme od malega. Prijateljici rešila zvin gležnja. Še sama nisem mogla verjet, da to deluje. Ampak deluje! Priporočam!
Orjana Krivičič
mnenje Orjana Krivičič 2021 MTVSS
Torej… prvi dan poslušanja Programa Ljubeča Zemlja sem se počutila zelooo lahkotno, sončno in svetlečo. Kar žarela sem. Drugi dan je bil super in sem vajo iz posnetka tudi večkrat ponovila. Kamen sem iskala cel dan, ampak na koncu sem ga našla. Tretji dan posnetka pa je bilo zelo zanimivo in čudovito. Še se ti bom javila :) hvala.
Katarina
Mnenje Ljubeča Zemlja KATARINA
Program Ljubeča Zemlja je meni prinesla dodatno razsvetljenje in več občutka miru, radosti, energijske povezave ter sprotnega "pucanja"... Zdej vse kar je potrebno pošljem iz mene v zemljo da se razgradi in nevtralizira. Jaz sem zaradi tega bolj lahkotna in pomirjena. Hvala Maša!
Andreja
Mnenje Ljubeča Zemlja Andreja
Draga Maša, srčna hvala, za celovito in izpolnjeno delavnico Access Barsov. Meni je bilo izjemno in sem res vesela ter hvaležna za novo pridobljeno znanje, katerega bi rada delila med moje najdražje. Delavnica je bila nad pričakovanjem in upam, da bom tudi tako pridno znala dobro uporabiti antistresne tehnike...vse te oprijeme, poiskati točke na glavi ter učinkovito narediti nekaj dobrega, zdravega in sproščujočega za mojo družino in prijatelje. Hvala Maša za nove širine in praktično znanje.
Martina Pirec Bole
Martina Pirec Bole ACCESS BARS
Še vedno pod vtisi včerajšnjega dne... ko sem si prvič "drznila" združiti resen razumski poslovni svet z svojim "čarovniškim znanjem"... Priznam, da sem bila kar malo v krču, kako bodo po moji oceni "razumski" sodelavci ta tip znanja in dela sprejeli... predvsem pa, kako bodo gledali name potem... Moj strah je bil popolnoma odveč. S pomočjo Maše iz Žarka sreče sva jima predstavili še svet energij, onkraj razuma in logičnega. Moja globoka lekcija dneva je ena bolj preprostih, a meni ena težjih: bodi točno in samo to, kar zares si, vedno in povsod, ne skrivaj svojih darov (don't hide your magic) - samo tako te ljudje lahko zares sprejmejo in samo tako se lahko zgodijo veliki premiki. Dan je bil čudovit in še vedno odzvanja v meni. Hvala...to be continued.
Nina Žerjal, Master franšizij Helen Doron English
Nina Žerjal Helen Doron English POSLOVNI SVET