Meditacija že od nekdaj velja za učinkovito tehniko, ki ljudem pomaga, da se umirijo, sprostijo, se povežejo s seboj, svojim svetom in da najdejo svoj smisel. Obstaja veliko različnih tehnik meditacije in vsak učitelj svojim sledilcem pokaže tehniko, ki jo resnično začuti kot prispevek.

V Žarku sreče vam ponujamo različne meditacije in poleg tega še prav posebno obliko meditacije, ki ni samo običajna meditacija, temveč sočasno tudi energijsko spreminjanje vsega, kar ste. To je energijska tehnika Radost enosti TM.

Meditacija

Z veliko mero hvaležnosti, energetske prisotnosti, ljubezni in nenazadnje tudi znanja, smo za vas posneli različne vodene meditacije, ki jih lahko kupite v mp3 formatu in uporabljate takrat, kdar začutite.

Za vas pripravljamo prav poseben nabor vodenih meditacij, ki so tematsko usmerjene in vam bodo pomagale, da se povežete s seboj, da se sprostite, naravnate na nov dan, da sprejmete novo situacijo in še mnogo več. Primerne so za vsakogar in lahko jih poslušate kjerkoli, saj je velikost posnetka ravno prava, da jo lahko poslušate tudi na vašem pametnem telefonu.

Ker smo še vedno v procesu snemanja, saj si želimo da so posnetki kakovstni in studijsko posneti, vas vabimo da več krat pridete obiskat spletno stran in našo spletno tgovino. V spletni trgovini bo možno kupiti meditacije za lastno uporabo.

 

Meditacija po dogovoru

Meditacijsko srečanje ali vodeno meditacijo po vaših željah, lahko naredimo v okviru kakšne delavnice, dogodka, srečanja ali nečesa, kar organizirate, da s tem dopolnimo vašo ponudbo in želje, ki jih imate. Izvedemo jo lahko tako v notranjih kot v zunanjih prostorih.

V kolikor si želite, da organiziramo meditativno srečanje po vaših željah, nam pišite ali pokličite in z veseljem se lahko dogovorimo.

Radost enosti TM

Radost enosti je energetska terapija oz. oblika zdravljenja vsega kar človek je, ki jo je skanalizirala Maša Plaznik. V sklopu terapije se povežemo z vašimi vodniki in skupaj z njimi pomagamo odpraviti vaše težave, izzive, odklepamo vrata in premikamo, rušimo zidove.

Terapija radost enosti vam omogoča, da se premaknete na višje vibracije, da začutite svet v popolnoma novi luči. Terapija poteka lahkotno in izgleda kot meditacija.

Z njo odklepamo tista področja, kjer imate razne težave in izzive, ki jih ne morete sami odpraviti. Jezo, strah in negativna čustva zamenja s srečo, zadovoljstvom in globokim notranjim mirom. Pripomore k temu, da se stvari premaknejo veliko hitreje in da so učinki večji. Primerna je za vsakogar.

Več o čudoviti tehniki Radost enosti si lahko preberete na tej povezavi.

Izbirate lahko med individualno Radost enosti ali skupinsko Radost enosti.

Med dogodki poiščite naslednjo skupinsko meditacijsko energijsko spreminjanje sebe in v kolikor začutite, da bo to blagodjno vplivalo na vas, ste vabljeni, da se nam pridružit.

 

Radost enostiTM po dogovoru

Skupinsko Radost enosti TM lahko izvedemo po dogovoru tudi kjerkoli v Sloveniji ali v tujini. Lahko jo dodamo kot popestritev ali poglobitev dogodka, ki ga vi že organizirate, ali dodamo v okviru kakšne delavnice, srečanja ali nečesa, kar organizirate. Izvedemo jo lahko tako v notranjih kot v zunanjih prostorih.

V kolikor si želite, da organiziramo skupinsko Radost enosti TM , nam pišite ali pokličite in z veseljem se lahko dogovorimo.