Si želite dan začeti pozitivno?

Spodaj se lahko prijavite na pozitivne misli Žarka sreče. Večkrat tedensko boste na email prejeli pozitivno misel, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo, da se boste lažje sprehodili skozi cel dan.

Naj vas pozitivna misel preseneti.


NOVO  NOVO  NOVO

Lahko se prijavite s klikom tukaj na Mašin YouTube kanal in prejemate pozitivne misli v elektronski obliki, kot video opomnik.

Kaj bi bilo potrebno, da ustvarite še več čarobnosti v svojem svetu?

Kaj če lahko z Mašinimi pozitvnimi mislimi vstopite v prostor lahkotnosti, po katerem ste spraševali?

Storitev je brezplačna :-D

Prejemanje pozitivnih misli naravnost v poštni nabiralnik

S prijavo na prejemanje pozitivnih misli boste večkrat tedensko prejemali pozitivno misel na vaš e-mail naslov.

Omogočite sebi bolj lahkotno življenje.

Mnenja strank

Draga Maša. Hvala tudi od mene za vse lepe misli, ki me vsako jutro vsaj za sekundo dvignejo.Trenutno sem v enem težkem stanju, soočam se z depresijo in sem na uvajanju antidepresivov. Sem brez volje in upanja, a vaš vsakdanji jutranji žarek mi vsaj malo osvetli dan :). Hvala iz srca <3
Metka
Mnenje Metke o pozitivnih mislih
Poskusno smo pozitivne misli Žarka sreče vpeljali kot darilce ob zaključku potovanja oz. izleta. Prve reakcije naših potnikov so bile neverjetne... preseglo je vsa naša pričakovanja. 
Njihovi odziv je bil tako pozitiven, da so jih celo po mikrofonu začeli brati in tudi vodje skupin so nas naslednji dan poklicali in se zahvalili za naše darilo (pozornost) njim. 
To je nekaj novega, čistega, unikatnega in zato priporočam vsakemu podjetniku in posamezniku, da jih doda k svoji ponudbi in polepša dan.
Rudi turs d.o.o., turistična agencija
Mnenje pozitivne misli Rudi turs