Ali ste se kdaj vprašali, zakaj vam stvari v življenju ne tečejo, tako kot bi si želeli? Zakaj se vam toliko krat stvari zalomijo? Ali mogoče še bolj realistična izkušnja… zakaj se obnašate točno tako, kot vaša mama, učitelj, direktor podjetja, kjer delate ali nekdo, ki ga imate za zgled?

Čemu ne izstopite iz poznane cone udobja in se ne osamosvojite? Tekom življenja smo v stiku z velikim številom ljudi, odnosov, dogodkov in informacij. V skladu z našimi osebnimi izkušnjami za svoje sprejmemo načine razmišljanja, poglede na svet, občutenja, programe delovanja in odzivanja v različnih situacijah. Ravnamo in delujemo v skladu z vso to ‘fasado’ ki smo jo kot ‘hiša’ sprejeli za svoje. Posledično smo v svojem vsakodnevnem delovanju in izbiranju omejeni z vsemi pričakovanji, sodbami, izbirami in zgodbicami, ki nam v svojem bistvu sploh ne pripadajo in niso plod nas samih.

    
   


Sama sem se v drugi polovici 20. let znašla z možem in dvema otrokoma, gospodinjstvom, vrtom in poleg tega še zahtevno službo. Sprva bi rekli, da je to nekaj, po čemer vsi stremimo, vendar ne če imaš poleg tega še depresijo. Naenkrat se nisem več prepoznala. Počela sem vse tisto, kar so od mene pričakovali drugi in bila pri tem zelo uspešna, nič pa od tega, kar bi mene veselilo in polnilo. Z delom na sebi sem spoznala, da je možno rešiti vse težave in premostiti vse ovire. Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da pridejo na zeleno vejo, tako na osebnem, duhovnem kot tudi poslovnem področju. To počnem z vsem srcem, znanjem in izkušnjami, ki sem jih z leti pridobila.

V Žarku sreče dajemo poudarek na individualnem pristopu pri oblikovanju programa za poslovni in osebni coaching, mentorski program za fizične in pravne osebe, individualne 1 na 1 delavnice, skupinske delavnice, team buildinge, individualne treninge, terapije in svetovanje. V skladu z željami in cilji naročnika oz. stranke izoblikujemo program, ki bo omogočil izgradnjo tistega, k čemur stremi. Z uporabo različnih orodij in prijemov, boste premostili ovire in odpravili omejitve, ki jih imate in pridobili na zaupanju vase ter dosegli željeni cilj s popolno lahkoto.

Mnenja strank

Draga Maša, hvala za vse, kar delaš za nas in deliš z nami.. za tvoja znanja, izkušnje, predvsem pa za tvoja neprecenljiva zaznavanja. Si veliko več, kot o sebi poveš sama <3 <3
Mojca Penko
Mnenje Mojca o Maši