Moje ime je Maša Plaznik, doma sem iz naše prekrasne slovenske obale, natančneje iz Izole. Po izobrazbi sem Univ. diplomirani sociolog Kadrovskega Manadžmenta.  Imam dobrih 10 let delovnih izkušenj v kadrovanju in vodenju zaposlenih. Leta 2012 pa sem se usmerila v poklic intuitivne strokovne svetovalke. Sem Access certificiran facilitator (CF), Bodi ti certificiran facilitator (BYCF), certificirani Access Bars® facilitator (BF), Access Body® proces facilitator (BPF)Access energijski facelift® facilitator (AFF), CFMW, praktik Simfonije možnosti, Thetahealing® praktik in Usui Reiki praktik. Skanalizirala sem energijske tehnike oz. terapije Radost Enosti™, Magično doživetje, Infinity, Torus, Ljubečo maternico, Ljubečo zemljo in sem do sedaj edini izvajalec teh energijskih terapij na svetu. Skanalizirala in oblikovala sem blagovno znamko My conscious soap, energijskih terapij shranjenih v veganskih milih.

Intenzivno se ukvarjam z delom na sebi in pomagam ljudem najti luč, ki jo nosijo v sebi. V praksi sem prišla do spoznanja, da posamezniki vso znanje nosimo v sebi, potrebno se je le spomniti, kako nekaj naredimo, izberemo in potem to počnemo vsak dan. Vseskozi se izobražujem in iščem poti, kako lahko ljudem pomagam da odpravijo svoje težave, da se naučijo živeti srečno, zdravo in ljubezni polno življenje, brez stresa, slabe volje, bolezni in negativne energije. Rada pripravim kakšno brezplačno in dobrodelno druženje ali akcijo.

Spodaj si poglej še moj navdihujoč video, Morda izbereš tudi ti več SEBE.

S pomočjo predavanj, delavnicami, mentorskim programom, svetovanjem, vodenjem, skupinskimi tretmani, individualnimi srečanji, svetovanji in seansami ljudem pomagam, da dosežejo svoj cilj. Že veliko ljudem sem pomagala, da so dvignili svoje zavedanje, odpravili težave in dosegli uspehe na področjih kot so odprava stresa, samozavest, uspeh, zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo več. S tehnikami, ki jih uporabljam, ljudem omogočam, da ozavestijo težave, omejitve, negativne lastnosti in blokade ter vse to odstranijo, da lahko zaživijo lahkotno življenje.

Delam s posamezniki, poslovnimi ljudmi, organizacijami, podjetji, šolami, društvi… Moje stranke so ljudje, ki si želijo spremembo v svojem življenju ali bi radi samo nekaj izpopolnili, potrdili, izboljšali ali dopolnili. Od otrok, mladostnikov, delovne populacije do modrih starejših ljudi. Moje poslanstvo je, da ljudem pomagam doseči tisto, kar jim bo omogočilo srečo in uspeh v življenju. To počnem s srcem in ljubeznijo, podkovana pa sem s strokovnim znanjem in izkušnjami.

V kolikor v sebi začutiš klic, me zaznaš kot osebo, ki je zate ta trenutek prispevek v tvojem življenju, mi sporoči. Skupaj lahko poiščemo pravo storitev zate.

Mnenja strank

Maša tvoji filmčki so kot navodila za boljše življenje in ko se človek malce ustavi, pomisli, takrat spozna da bo kar treba upoštavati navodila, če si seveda želimo bolj kvalitetnega življenja. Le tako naprej, ker ta tvoj nasmeh na obrazu je kot polnilec za baterije...me napolni z energijo za čez dan. Vse dobro.

YouTube sledilec

En obisk pri Maši, katerega mi je podarila najdražja oseba v mojem življenju, mi je še bolj polepšal moje počutje in veselje. 

Imela sem problem z mehurjem in ker nisem bila kos pozdraviti niti z tabletami, mi je pomagala prav boginija Maša. Obenem pa mi je še razjasnila določene dvome o mojem privat oz. čustvenem področju. Tako, da sem danes kot nova. 

Nasmejana, vesela in brez bolečin. Hvala Maša, ker obstajaš.

Jaz resnično priporočam! Sem tudi sama oseba, ki sem bolj skeptična glede takih stvari, ampak tokrat sem se zmotila. Res deluje!!!

Marjeta 40 let

Draga Maša, hvala za vse, kar delaš za nas in deliš z nami.. za tvoja znanja, izkušnje, predvsem pa za tvoja neprecenljiva zaznavanja. Si veliko več, kot o sebi poveš sama <3 <3

Mojca Penko

Draga Maša rada bi ti povedala da sem zelo hvaležna in vesela ker sem se odločila in izbrala tebe ! Bila je neverjetna izkušnja in prvič sem doživela nekaj tako čarobnega !  Že takoj ko sem stopila v prostor in zagledala Mašo sem vedela da je to to,tako da, vam jo priporočam.  Še isti dan sem opazila spremembe in ljudje okoli mene so opazili razliko, da kar žarim in da oddajam dobro energijo. Res čarobno !  In Maša še enkrat iz srca hvala

Karin

Z Mašo Plaznik sem v Žarku sreče d.o.o. osvežila harmonijo in pridobila drugačen, nov pogled vase. Maša mi je vse to nudila in mi še nudi na prisrčen način, s pomočjo tehnik Access Bars, MTVSS, ki blagodejno vplivajo na moje počutje. Tako na duhovni, kot na telesni ravni.

Mašin Glas in roke pomirijo, njen objem da moč, njena odkritost, pa omogoča varno okolje, v katerem zaupaš njej in sebi, da se skupaj podata na čudovito potovanje v lastni svet in zaznave, v katerem lahko postanek vsak dan boljši.

Maša, iskrena hvala za tvoje energetske dotike in trenutke, ki so mi omogočili poglobljen stik s samo seboj.

Nevija Boži, Euro Nobile

Maša, sploh ne morem verjet niti sama kako gre boljše! Sploh se ne sekiram več za nič. Vse se ureja in v sebi čutim srečo... oz sem se sedaj lahko odločila da bom srečna... ful ful ful sem zadovoljna in pridem naslednji mesec spet :)

Res sem prenovljena  in sem neizmerno hvaležna za vso pomoč. Z veseljem delim to pozitivno izkušnjo z drugimi in tudi upam da se ljudje, ki so v podobni situaciji kot sem bila jaz, odločijo prit h tebi, ker je to res neverjetno… KAKŠNA SPREMEMBA! To more človek doživet, da lahko razume :)

Jaz sem res srečna, da me je pot ustavila pri tebi in še enkrat hvala! Seveda se kmalu spet vidimo :)

Kristina