Moje ime je Maša Plaznik, doma sem iz naše prekrasne slovenske obale, natančneje iz Izole. Po izobrazbi sem Univ. diplomirani sociolog Kadrovskega Manadžmenta.  Imam dobrih 10 let delovnih izkušenj v kadrovanju in vodenju zaposlenih. Leta 2012 pa sem se usmerila v poklic intuitivne strokovne svetovalke. Sem certificirani Access Bars® facilitatorcertificirani Access Body® proces facilitatorAccess energijski facelift® facilitator, certificirani Thetahealing® praktik, certificirani Usui Reiki II praktik. Skanalizirala sem energetsko terapijo Radost Enosti™, Magično doživetje, Infity, Ljubečo maternico, Ljubečo zemljo in sem do sedaj edini izvajalec teh terapij na svetu. S strani vesolja in vodnikov sem prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so mi odprle vrata do sreče, ljubezni in življenja brez stresa in negativnih energij.

Intenzivno se ukvarjam z delom na sebi in pomagam ljudem najti luč, ki jo nosijo v sebi. V praksi sem prišla do spoznanja, da posamezniki vso znanje nosimo v sebi, potrebno se je le spomniti, kako nekaj naredimo, izberemo in potem to počnemo vsak dan. Vseskozi se izobražujem in iščem poti, kako lahko ljudem pomagam da odpravijo svoje težave, da se naučijo živeti srečno, zdravo in ljubezni polno življenje, brez stresa, slabe volje, bolezni in negativne energije. Rada pripravim kakšno brezplačno in dobrodelno druženje ali akcijo.

S pomočjo predavanj, delavnicami, mentorskim programom, svetovanjem, vodenjem, skupinskimi tretmani, individualnimi srečanji, svetovanji in seansami ljudem pomagam, da dosežejo svoj cilj. Že veliko ljudem sem pomagala, da so dvignili svoje zavedanje, odpravili težave in dosegli uspehe na področjih kot so odprava stresa, samozavest, uspeh, zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo več. S tehnikami, ki jih uporabljam, ljudem omogočam, da ozavestijo težave, omejitve, negativne lastnosti in blokade ter vse to odstranijo, da lahko zaživijo lahkotno življenje.

Delam s posamezniki, poslovnimi ljudmi, organizacijami, podjetji, šolami, društvi… . Moje stranke so ljudje, ki si želijo spremembo v svojem življenju ali bi radi samo nekaj izpopolnili, potrdili, izboljšali ali dopolnili. Od otrok, mladostnikov, delovne populacije do modrih starejših ljudi. Moje poslanstvo je, da ljudem pomagam doseči tisto, kar jim bo omogočilo srečo in uspeh v življenju. To počnem s srcem in ljubeznijo, podkovana pa sem s strokovnim znanjem in izkušnjami.

V kolikor v sebi začutiš klic, me zaznaš kot osebo, ki je zate ta trenutek prispevek v tvojem življenju, mi sporoči. Skupaj lahko poiščemo pravo storitev zate.