Partnerska sreča je storitev, ki je namenjena izboljšanju partnerskega odnosa.

Primerna je za vsak par, ki si želi izboljšati odnos in povečati zadovoljstvo v partnerskem odnosu.

Med srečanji odpravljamo izzive, ki jih imata oba partnerja, da dosežemo večje razumevanje sebe in partnerja v odnosu.

Ker delamo tako individualno z vsakim partnerjem posebaj, kakor tudi skupinsko z obema partnerjema sočasno, so rezultati kaj hitro vidni, saj se oba sprostita in odpreta do sebe in do odnosa.

Paketi vsebujejo energijske terapije Magično doživetje, Skupinsko Radost enosti in Individualno delavnico za osebno rast. Paketi so oblikovani tako, da vam omogočajo popust v primerjav s tem če bi izbirali posamezne seanse ali delavnice. 

Glede na želje in potrebe, lahko izbirate med paketi:

MINI PARTNERSKA SREČA

Paket vsebuje:

  • 2 individualni energijski terapiji Magično doživetje (vsak partner prejme eno 60 min energijsko seanso)
  • 1 skupinska energijska terapija Radost enosti (intimna 60 min energijska terapija, samo za oba partnerja)

MIDI PARTNERSKA SREČA

Paket vsebuje:

  • 2 individualni energijski terapiji Magično doživetje (vsak partner prejme eno 60 min terapiji)
  • 2 individualni delavnici za osebno rast (vsak partner prejme eno 60 min delavnico)
  • 1 skupinska energijska terapija Radost enosti (intimna 60 min terapija, samo za oba partnerja)

MAKSI PARTNERSKA SREČA

Paket vsebuje:

  • 4 individualne energijske terapije Magično doživetje (vsak partner prejme dve 60 min terapiji)
  • 2 individualni delavnici za osebno rast (vsak partner prejme eno 120 min delavnico)
  • 1 skupinska energijska terapija Radost enosti (intimna 60 min terapija, samo za oba partnerja)


Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Spodaj pa še preberi nekaj mnenj o tem, kako izgledajo terapije :)

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Wow Maša še enkrat hvala… Moje dosedanje življenje se je sestavilo kot puzzle in ozavestila sem marsikaj in naenkrat je moje življenje bolj lahkotno. Hm kako je še boljše kot tako. Hvala, ker si in ker ozaveščaš ljudi.
Vesna
Mnenje Magično doživetje(preko telefona) Vesna
Tempo življenja nas nenehno sili k iskanju rešitev, kako premagati stres. Redna seansa Magično doživetje je neprecenljivi del mojega soočanja s stresnimi situacijamu, saj me v zelo kratkem času umiri in napolni z energijo. Neskončno hvaležna za to izkušnjo.
Priporočam vsem, ki si želijo izjemen stik s seboj in hitro ter učinkovito dvigovati navzgor.
Maja
Magično doživetje Maja
Na Mašinih delavnicah "Radost enosti" sem bila že večkrat in vsakič iz njih odhajam sproščena, napolnjena z novo energijo, umirjena in vedno s kakšnim bremenom manj. Vsaka Radost enosti je doživetje zase, a vsaka z enako dobrim "učinkom". Zadnja Radost enosti, ko smo bili zunaj, je bila še prav posebna. Posebna energija, prelepo mesto za meditacije in nekaj drugačnega. In še vedno z enakim učinkom. Toplo priporočam.
Neli
Mnenje Radost enosti Neli Galič
Maša jaz sem prav zadovoljna, da sem si lahko privoščila tvojo delavnico :).  Že sama izkušnja mi je bila full zanimiva. Že nekaj let delam na sebi (kar si pač lahko privoščim) vendar so mi vedno dejali da sem nedostopna in da ne morejo do mene... Pri tebi pa sem samo zaprla oči in sem bila kot na ringišpilu. Tako me je vrtelo da nisem niti vedela kaj se dogaja. Ob strani pa sta bila moj sin in moski s katerim sem bila v nekaksni vezi...  moški me je objemal, sin pa je sam gledal. Kasneje mi je tudi sin podal roko in kot da sva nekam sla.. pol sem se pa se vedno vrtela a vedno pocasneje in pocasi pocasi me je ta moski z objemom ustavil da sem bila spet prizemljena. Po tem pa kot da sem se pomirila z vsem kar sem gojila do oceta mojega sina.. ni bilo tiste jeze al sovraštva nevem..kr izpuhtelo je.. ampak po tistem pa spim ko ubita tudi 10 ur!! Ne morem verjet sej sem celo zivljenje spala maximum 7 ur ponavadi 5-6 in je bilo dovolj... v glavnem meni je bilo top res. Takoj ko bom lahko si bom privoscila se kaksno tvojo delavnico :) Si krasna in topla oseba.
Mateja
Mateja Radost enosti