Skupinska terapija Radost enosti je dogodek, ki na prvi pogled izgleda kot sproščujoča poglobljena meditacija ali sproščanje. A vendar ni samo to!

Skupinska terapija je proces, ki poteka lahkotno in ob spremljavi sproščujoče glasbe za srčno čakro, kjer vas povežemo z vašim bistvom, enostjo in odklepamo tista področja, kjer imate razne izzive, omejitve in težave, ki jih sami ne morete odpraviti ali bi jih radi hitreje rešili.

Med terapijo posamezniki dosežejo globoko umirjeno stanje ali stanje enosti s seboj. Razrešijo lahko toliko izzivov ali težav, kolikor so v danem trenutku pripravljeni. Ker nič ne gre na silo, se tudi pri Radost enosti prepuščamo višjemu vodstvu in dovolimo, da na sebi naredimo toliko, kolikor je za posameznika doprinos.

Premaknite se na višje vibracije in začutite svet v popolnoma novi luči!

Vabljeni, da se povežete s svojo energijo!

Preberi več o radost enosti s klikom tukaj.

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Skupinska terapija RADOST ENOSTI je primerna za vsakogar, ki začuti, da bi sprejel nekaj novega. Na kratko bi želela podati svoje izkušnje. Najprej sem bila na individualnem terminu in nato dobila željo, da se udeležim v skupini. Na individualni terapiji je bilo prečudovito.    Skupinska terapija RADOST ENOSTI je potekala povsem v individualno, čeprav smo bili skupaj. Od samega začetka terapije sem imela občutek, da sem na pravem mestu, lahkotnost obstoja. Čeprav je terapija potekala 60 minut sem si želela podaljšati. No, meni se je zdelo, da je bil čas krajši.    Želim Vam, da si vzamete čas zase in si prisluhnite. Želim Vam, da se sami prepričate. Ni pomembno kaj drugi občutimo, sprejmemo in spoznamo. Najbolj pomembna so Vaša osebna izkustva. V veliki meri Vam priporočam. Danes je od terapije RADOST ENOSTI četrti dan, jaz sem povsem lahkotna, umirjena, odprta za novo znanje ter emocionalno odločnejša,..itd.   Velika zahvala gre tudi Maši Plaznik, saj je voditeljica delavnic. Maša z ljubeznijo in radostjo preda vso znanje naprej. Zato poslušajte notranji klic in se odločite zase. Obrestovalo se bo!
Sonja Bedenik
Sonja Bedenik radost enosti
Naslednji dan po Radost enosti (preko spleta) sem končno lahko malo premislila kaj se je dogajalo. Bilo je super, razen tega da se lažje sprostim, ko smo v Žarku steče, pa ne vem zakaj. Med terapijo sem čutila kako me peče v prsih in na koncu smo ugotovili, da smo imeli vsi podoben občutek, ker je Maša čistila strah iz pljuč. Zanimivo. In res se je med terapijo slišalo kot bi Maša imela sesalec. In ko mi je na koncu povedala, da je meni izvajala terapijo na ušesih sem dobila preblisk, saj sem si tisti dan zjutraj rekla da bi bil že enkrat čas, da si odstranim te nevidne čepke v ušesih in da končno začnem poslušati sebe. Bomo videli, kaj se bo vse zgodilo v naslednjih dneh... Maša, ti si tak sonček. Hvala, ker si.
Damjana L. Č.
Radost enosti PREKO SPLETA - Damjana
Maša jaz sem prav zadovoljna, da sem si lahko privoščila tvojo delavnico :).  Že sama izkušnja mi je bila full zanimiva. Že nekaj let delam na sebi (kar si pač lahko privoščim) vendar so mi vedno dejali da sem nedostopna in da ne morejo do mene...   Pri tebi pa sem sam zaprla oči in sem bila kot na ringišpilu. Tako me je vrtelo da nisem niti vedela kaj se dogaja. Ob strani pa sta bila moj sin in moski s katerim sem bila v nekaksni vezi...  moški me je objemal, sin pa je sam gledal. Kasneje mi je tudi sin podal roko in kot da sva nekam sla.. pol sem se pa se vedno vrtela a vedno pocasneje in pocasi pocasi me je ta moski z objemom ustavil da sem bila spet prizemljena. Po tem pa kot da sem se pomirila z vsem kar sem gojila do oceta mojega sina.. ni bilo tiste jeze al sovrastva nevem..kr izpuhtelo je.. ampak po tistem pa spim ko ubita tudi 10 ur!!   Ne morem verjet sej sem celo zivljenje spala maximum 7 ur ponavadi 5-6 in je bilo dovolj... v glavnem meni je bilo top res.   Takoj ko bom lahko si bom privoscila se kaksno tvojo delavnico :) Si krasna in topla oseba.
Mateja
Mateja Radost enosti