Skupinska terapija Radost enosti je dogodek, ki na prvi pogled izgleda kot sproščujoča poglobljena meditacija ali sproščanje. A vendar ni samo to!

Skupinska terapija je proces, ki poteka lahkotno in ob spremljavi sproščujoče glasbe za srčno čakro, kjer vas povežemo z vašim bistvom, enostjo in odklepamo tista področja, kjer imate razne izzive, omejitve in težave, ki jih sami ne morete odpraviti ali bi jih radi hitreje rešili.

Med terapijo posamezniki dosežejo globoko umirjeno stanje ali stanje enosti s seboj. Razrešijo lahko toliko izzivov ali težav, kolikor so v danem trenutku pripravljeni. Ker nič ne gre na silo, se tudi pri Radost enosti prepuščamo višjemu vodstvu in dovolimo, da na sebi naredimo toliko, kolikor je za posameznika doprinos.

Premaknite se na višje vibracije in začutite svet v popolnoma novi luči!

Vabljeni, da se povežete s svojo energijo!

Preberi več o radost enosti s klikom tukaj.

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Skupinska terapija RADOST ENOSTI je primerna za vsakogar, ki začuti, da bi sprejel nekaj novega. Na kratko bi želela podati svoje izkušnje. Najprej sem bila na individualnem terminu in nato dobila željo, da se udeležim v skupini. Na individualni terapiji je bilo prečudovito.  Skupinska terapija RADOST ENOSTI je potekala povsem individualno, čeprav smo bili skupaj. Od samega začetka terapije sem imela občutek, da sem na pravem mestu, lahkotnost obstoja. Čeprav je terapija potekala 60 minut sem si želela podaljšati. No, meni se je zdelo, da je bil čas krajši.  Želim Vam, da si vzamete čas zase in si prisluhnite. Želim Vam, da se sami prepričate. Ni pomembno kaj drugi občutimo, sprejmemo in spoznamo. Najbolj pomembna so Vaša osebna izkustva. V veliki meri Vam priporočam. Danes je od terapije RADOST ENOSTI četrti dan, jaz sem povsem lahkotna, umirjena, odprta za novo znanje ter emocionalno odločnejša,..itd. Velika zahvala gre tudi Maši Plaznik, saj je voditeljica delavnic. Maša z ljubeznijo in radostjo preda vso znanje naprej. Zato poslušajte notranji klic in se odločite zase. Obrestovalo se bo!
Sonja Bedenik
Sonja Bedenik Radost enosti
Naslednji dan po Radost enosti (preko spleta) sem končno lahko malo premislila, kaj se je dogajalo. Bilo je super, razen tega da se lažje sprostim, ko smo v Žarku sreče, pa ne vem zakaj. Med terapijo sem čutila kako me peče v prsih in na koncu smo ugotovili, da smo imeli vsi podoben občutek, ker je Maša čistila strah iz pljuč. Zanimivo. In res se je med terapijo slišalo kot bi Maša imela sesalec. In ko mi je na koncu povedala, da je meni izvajala terapijo na ušesih sem dobila preblisk, saj sem si tisti dan zjutraj rekla da bi bil že enkrat čas, da si odstranim te nevidne čepke v ušesih in da končno začnem poslušati sebe. Bomo videli, kaj se bo vse zgodilo v naslednjih dneh... Maša, ti si tak sonček. Hvala, ker si.
Damjana L. Č.
Radost enosti PREKO SPLETA - Damjana
Bilo je super! Veš, da sem med glasbo videla energijo! Magično! Zaprte oči, a pod vekami jasna slika! Videla sem zlato bleščečo svetlobo v obliki polnega kroga, ki se širi v vse smeri (koncentrični krogi) in se razpoči, takoj zatem je prišel nov krog in enako se je razpočil in njegova svetloba se je razpršila na vse strani, in tako naprej v istih intervalih, ene deset minut sigurno. Potem so se razpršili bolj v desno, kasneje bolj v levo in kratek čas tudi obratno, iz velikega kroga so se manjšali v malega. Res noro, al kaj sem jaz to videla? Ki nisem spala, sem bla prisebna in se vsega zavedala. In pol vmes sem videla zelo visoka drevesa in prašičke v hlevu in, kako smo vsi pogledali gor in istočasno začutili eno ljubezen, vsi isto vibracijo, vibracijo ljubezni in enosti.. (ma bi si rekla, ma kake jaz zdaj pišem, da neki bluzim, ma sem res to doživljala!!) .. In da so te nesrečne živali vsaj za trenutek izkusile lepoto življe ja, ljubezen. In potem ti rečeš, da smo sodelovali z Zemljo!! In sem se zalotila, kako sem se skozi prijemala za srce. Waw, noro, enkrat z obema rokama, enkrat z eno. Waw. Pa v glavi mi je dogajalo, sem čutila neko valovanje v možganih. Pa stran telesa na podlagi je bila vroča na koncu. V glavnem waw…<3 <3 <3
Sara
Mnenje skupinska Radost enosti (preko spleta) Sara
Na Mašinih delavnicah "Radost enosti" sem bila že večkrat in vsakič iz njih odhajam sproščena, napolnjena z novo energijo, umirjena in vedno s kakšnim bremenom manj. Vsaka Radost enosti je doživetje zase, a vsaka z enako dobrim "učinkom". Zadnja Radost enosti, ko smo bili zunaj, je bila še prav posebna. Posebna energija, prelepo mesto za meditacije in nekaj drugačnega. In še vedno z enakim učinkom. Toplo priporočam.
Neli
Mnenje Radost enosti Neli Galič
Mašina meditacija Radost enosti je nekaj posebnega. Iz njene strani sem občutila razumevanje, podporo in ljubezen. Povezala je skupino, da smo se lahko prepustili. Ima neko čudežno moč, začuti kje tiči blokada. V bistvu sem z njeno pomočjo sprejela staro in spustila obtoževanje in podcenjevanje same sebe in od takrat me ta zadeva več ne obremenjuje. Res top občutek. Bilo je tudi nekaj solzic, moje so bile tokrat solze sreče. Ampak Maša pomaga izliti tudi solze žalosti in s tem omehča prsni predel in olajša  dihanje. Tudi tega smo bili deležni. Še ena prečudovita izkušnja je za mano, med samo meditacijo so se mi dlani in nato roke same dvigale, vem da se sliši čira čara. Upam, da si boste dovolili in enkrat doživeli to izjemno lahkotnost in sproščenost. Preprosta in srčna Maša, sem presrečna, da sem te spoznala.
Mateja M.
Mnenje skupinska Radost enosti Mateja
Skupinska terapija Radost Enosti je zame vsakokrat edinstvena izkušnja. Predstavlja mi čas, ki si ga vzamem zase, da se poglobim v svoje občutke. Namera, ki sem si jo postavila pred meditacijo, se je v varnem okolju, za katerega je poskrbela Maša, razvijala, odvijala in se spletla v mojo novo resničnost. Po terapiji se mi je spremenil pogled in razširila so se obzorja, odprle so se nove možnosti za delovanje in poglobila se je povezava z mojim avtentičnim jazom. Hvala Maša za tvoj doprinos.
Mojca
Mnenje Radost enosti Mojca
Hvaležna sem, da sem bila del te skupinske meditacije. Občutek, ko te prijetna spremljava ponese daleč stran, je težko opisat. Še sama ne vem kam. Ne vem, ali padam ali letim. Roke in noge so nemočne in težke. In ko misli grejo nekontrolirano svojo pot in pokažejo sliko, ki je nisem pričakovala. Ampak na koncu se vse sprosti in teža popusti. Hvala ti za to izjemno globoko sprostitev.
Irena
Mnenje Radost enosti (preko spleta) Irena
Maša jaz sem prav zadovoljna, da sem si lahko privoščila tvojo delavnico :).  Že sama izkušnja mi je bila full zanimiva. Že nekaj let delam na sebi (kar si pač lahko privoščim) vendar so mi vedno dejali da sem nedostopna in da ne morejo do mene... Pri tebi pa sem samo zaprla oči in sem bila kot na ringišpilu. Tako me je vrtelo da nisem niti vedela kaj se dogaja. Ob strani pa sta bila moj sin in moski s katerim sem bila v nekaksni vezi...  moški me je objemal, sin pa je sam gledal. Kasneje mi je tudi sin podal roko in kot da sva nekam sla.. pol sem se pa se vedno vrtela a vedno pocasneje in pocasi pocasi me je ta moski z objemom ustavil da sem bila spet prizemljena. Po tem pa kot da sem se pomirila z vsem kar sem gojila do oceta mojega sina.. ni bilo tiste jeze al sovraštva nevem..kr izpuhtelo je.. ampak po tistem pa spim ko ubita tudi 10 ur!! Ne morem verjet sej sem celo zivljenje spala maximum 7 ur ponavadi 5-6 in je bilo dovolj... v glavnem meni je bilo top res. Takoj ko bom lahko si bom privoscila se kaksno tvojo delavnico :) Si krasna in topla oseba.
Mateja
Mateja Radost enosti