Individualna energijska terapija Radost enosti

Pri individualni energijski terapiji, kot že samo ime pove, se posvetimo posamezni osebi, njenim željam in potrebam. Terapijo izvajamo z namenom, da osebi pomagamo doseči tisto, kar je potrebno, da se razbremeni stresa, odgovornosti in nakopanih obveznosti, da izboljša svoje počutje, razumevanje sebe, osebno stanje in da prejme vse tisto, kar potrebuje v danem trenutku za svojo osebno rast in boljše počutje.

Preberi več o sami Radost enosti s klikom tukaj.

Tematski izbor energijske terapije Radost enosti

  • Antistres energijska terapija
  • Stik s seboj
  • Odpravljanje blokad
  • Čiščenje čaker (energetskih vrtincev)
  • Aktivacije
  • Naravnanje poti
  • Sprostitvena energijska terapija
  • Odprava travm
  • Uravnovešanje čustev

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Ja, čudovito je bilo doživeti radost enosti... prvič in drugič. Zelo lep občutek pomirjenosti. Kar potegne te v sebe in kar odplavaš drugam. Poslušala sem ga skupaj s hčerkama in so se takoj zelo lepo umirile.
Andreja
Mnenje radost enosti po spletu Andreja
Kako z eno besedo opisati energijsko terapijo Radost Enosti? Preprosto :-) Magično. :-) Občutkov je bilo po terapiji toliko, da, ko me je Maša vprašala, kako se počutim, jih še sama nisem čisto dojela. Po dolgem času sem se spet resnično veselila življenja. Bremena, dvomi in strahovi, ki so me težila več kot deset let, so odpadla. Po terapiji sem se brez pretiravanja počutila lažja za več deset kil. Tudi marsikatera fizična bolečina, ki me je pred tem bremenila kar nekaj časa, je dobesedno čez noč praktično izginila. Velikokrat sem brala o teh stvareh, ampak, če človek tega sam ne doživi, težko res verjame. Iskreno svetujem energijsko terapijo vsem, ki se počutite izgubljeni in se vam zdi, da se je v življenju nekje zataknilo, ki vas je strah prihodnosti, ki se počutite ujete v določenih vzorcih, ki se konstantno ponavljajo in ne razumete, zakaj. Tudi sama sem imela te težave in vem, kako frustrirajoče in boleče je lahko. Tako za nas, kot za naše bližnje.  S tem, ko se boste odločili obiskati energijsko terapijo, boste naredili ogromno, ker vam bo pomagala pri opuščanju starih vzorcev in bremen, ki niso vaša in ste jih kljub temu iz takih in drugačnih razlogov, nosili na svojih ramenih. Pomagala vam bo, ker bo v vas ponovno prižgala tisto iskro, ki je ves čas tlela v vašem srcu, samo ste jo z leti potlačili ali pozabili nanjo. Verjetno vam bo pomagala še pri marsičem, česar nisem napisala, ker smo si ljudje različni in vsak nosi v sebi nekaj edinstvenega. Vem, da meni je pri mojih težavah ogromno pomagala, in če si želite spremembe na boljše v svojem življenju, vam toplo priporočam, da si privoščite to zase. Res je vredno! :-)
Ingrid Savkovič
Ingrid Savkovič RADOST ENOSTI
Energijska terapija Radost enosti je bila zame do sedaj ena najmočnejših duhovnih izkušenj. Težko je opisati vse to intenzivno doživljanje. Meje mojega telesa so izginile in čutila sem, kako je izginila tudi vsa odvečna teža zemeljskih nalog... Srečanje z vodnikom je bilo zelo čustveno in ganljivo. Občutila sem brezpogojno ljubezen in lahkotnost. Iz mene so privrela tudi čustva, ker sem se počutila, kot bi po dolgem času prišla na obisk domov... Sedaj dva dni po terapiji se počutim močno, odločno in polno zaupanja v prihodnje izkušnje, ki mi jih prinaša življenje... Hvaležno in radostno.
Ana
Ana RADOST ENOSTI (individualna)
Hvala za podarjeno Radost včeraj. Sem si naštimala vse na telovadno blazino in se udobno namestila - in vmes zaspala do zjutraj na tleh. Lep dan.
Barbara
Mnenje radost enosti po spletu Barbara
Hvala za Radost enosti. Bilo je zelo lepo. Potrebovala sem Žarek sreče. Čestitam ob jubileju in želim vse dobro.
Eva
Mnenje radost enosti po spletu EVA