NIZKE VIBRACIJE so stanja, čustva in obnašanje kot so jeza, sebičnost, žalost, ljubosumje, strah, tekmovalnost… vse to so negativna, temna stanja. VISOKE VIBRACIJE pa so npr. hvaležnost, sreča, radost, ljubezen, privoščljivost… vse to so pozitivna, svetla stanja.

Ko PREHAJAMO NA VIŠJE VIBRACIJE pomeni, da opuščamo vsa ta negativna stanja, čustva in obnašanja v skladu s temi nizkimi stanji… ter v svoje življenje vnašamo in sprejemano stanja, čustva in obnašanje ki so pozitivna.

Ljudje ki delujejo iz višjih vibracij so pozitivno naravnani, povsod vidijo priložnosti, so srečni in uspešni.

KAJ JE RADOST ENOSTI?

Radost enosti je energetska terapija oz. oblika zdravljenja vsega kar človek je, ki jo je skanalizirala Maša Plaznik. V sklopu terapije se povežemo z vašimi vodniki in skupaj z njimi pomagamo odpraviti vaše težave, izzive, odklepamo vrata in premikamo, rušimo zidove.

Terapija radost enosti vam omogoča, da se premaknete na višje vibracije, da začutite svet v popolnoma novi luči. Terapija poteka lahkotno in izgleda kot meditacija.

Z njo odklepamo tista področja, kjer imate razne težave in izzive, ki jih ne morete sami odpraviti. Jezo, strah in negativna čustva zamenja s srečo, zadovoljstvom in globokim notranjim mirom. Pripomore k temu, da se stvari premaknejo veliko hitreje in da so učinki večji. Primerna je za vsakogar.

Izbirate lahko med individualno Radost enosti ali skupinsko Radost enosti.

Med dogodki poiščite naslednjo skupinsko meditacijsko energijsko spreminjanje sebe in v kolikor začutite, da bo to blagodjno vplivalo na vas, ste vabljeni, da se nam pridružit.

Terapijo Radost enosti vodi Maša Plaznik, certificirani Radost enostiTM facilitator, Spreminjanje poljaTM facilitator, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, certificirani Thetahealing® praktik, certificirani Usui reiki praktik.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo.


Kaj lahko pričakujete po terapji

Terapija poteka lahkotno. Stranke jo opisujejo kot sproščujočo meditacijo, saj med terapijo zapadejo v meditativno stanje, kjer možgani na nek način izklopijo um in omogočijo popolno sprostitev. Preberite še mnenja strank na dnu te strani.

Učinki se poznajo in pokažejo v

 • odnosu do samega sebe
 • razumevanje samega sebe in poznavanje svoje lastne vrednosti
 • odnosu ki ga imate v družini s partnerjem
 • odnosi z otroki
 • odnosov z drugimi ljudmi
 • izboljšata se počutje in učinkovitost na delovnem mestu
 • zgodijo se napredovanja v delovnem okolju, v službi
 • izboljša se psihično in fizično počutje posameznika
 • zdravstveno stanje se izboljša, saj se razbremenite psiholoških vidikov bolezenskih stanj
 • odprejo se vrata do ljubezni in hvaležnosti
 • poveča se vam zavedanje
 • izboljša se intuicija
 • poveča se sposobnost predvidevanja raznih življenjskih situacij
 • pospešeno razvijate svoje sposobnosti in obnovite znanja, ki ste jih dali na stran
 • in še veliko, veliko več…

Povpraševanje sporočite na info@zareksrece.si ali preko spletnega obrazca.

Radost enostiTM po dogovoru

Skupinsko Radost enosti TM lahko izvedemo po dogovoru tudi kjerkoli v Sloveniji ali v tujini. Lahko jo dodamo kot popestritev ali poglobitev dogodka, ki ga vi že organizirate, ali dodamo v okviru kakšne delavnice, srečanja ali nečesa, kar organizirate. Izvedemo jo lahko tako v notranjih kot v zunanjih prostorih.

V kolikor si želite, da organiziramo skupinsko Radost enosti TM , nam pišite ali pokličite in z veseljem se lahko dogovorimo.

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.