Hvala Maša <3 Hvala za tvoje nasvete in podporo. Hvaležna sem, da te poznam, si res en MOJ Žarek sreče, ki mi lepša vsako moje zgodnje jutro in nudi podporo in oporo v dneh, kjer so izzivi večji. S tabo in tvojim delom je moje življenje lepše,  vsak dan bolj uspešno, bolj zadovoljno in polno. Kako je lahko še lepše kot to? Hvala iz srca.
Milena Pleško, direktorica agencije Aglaia Machmaking
Milena Pleško DELAVNICA ZA POSLOVNEŽE (individualna)
Poznaš tisti trenutek, ko začutiš, da te kliče tvoja usoda, da te kliče tvoj notranji Jaz, ki želi zasvetiti v vsej svoji ljubezni, lepoti, veličini? Tisti trenutek, ko se zavedaš, da sam sebe oviraš in si želiš naprej, a te nekaj drži nazaj? Takrat potrebuješ Žarek sreče d.o.o. in pogum, da si dovoliš, da te čarobna Maša Plaznik "prime za roko" in se ti nasmehne. Kar naenkrat imaš pogum in vidiš ves svoj potencial, ves svoj žar. Preporod!
Willma, Porodna coachinja
Willma
Z Mašo Plaznik sem se srečala, ko je šlo v podjetju vse navzdol. V enem letu smo izgubili dve veliki, dolgoletni stranki in naročil skoraj ni bilo več. Razmišljala sem že o zaprtju podjetja. Maša mi je na svoj način “pregledala situacijo” in povedala, da mi bo pomagala in odprla poti novim strankam. Ne vem, kaj pomeni in takrat nisem imela niti interesa, da bi to razumela, le da pomaga... :) Isti teden sem dobila tri nove naročnike, od tega veliko podjetje, ki me je povabilo k dolgoročnemu sodelovanju.  :)  Uspešno z njim sodelujem že pol leta in izgleda super tudi za naprej. Kasneje sem se odločila za privat terapijo pri njej in tako tudi na privatnem področju naredila premike, ki so bili zataknjeni že par let... Ne vem točno kaj Maša počne... ni važno, DELUJE!
Nataša Simsič, IDEJA PLUS d.o.o.
Nataša Simsič DELAVNICA ZA POSLOVNEŽE (individualna)
Maša mi je za vstop v Novo leto podarila informiran svinčnik. Sama sem malenkost skeptična do takih stvari, zato pa jih z velikim veseljem testiram in nato analiziram rezultate. Pred kratkim sem opravljala pisni del strokovnega izpita. Učila sem se, a na takšnih izpitih je vedno tudi kar nekaj takih "triki" vprašanj skupaj s podanimi odgovori, katera te zelo hitro zmedejo. Zavestno sem se odločila, da testiram Mašin svinčnik :) Zelo sem si želela, da bi pisni del opravila brezhibno in ga tudi sem. Hvala Maša, čeprav je to težko razložiti, ampak vem, da je to piko na i (100% uspeh) pripomogel ravno ta svinčnik.
Nina Gašperšič
Nina Gašperšič INFORMIRAN SVINČNIK
Kako z eno besedo opisati terapijo radost Enosti? Preprosto :-) Magično. :-) Občutkov je bilo po terapiji toliko, da, ko me je Maša vprašala, kako se počutim, jih še sama nisem čisto dojela. Po dolgem času sem se spet resnično veselila življenja. Bremena, dvomi in strahovi, ki so me težila več kot deset let, so odpadla. Po terapiji sem se brez pretiravanja počutila lažja za več deset kil. Tudi marsikatera fizična bolečina, ki me je pred tem bremenila kar nekaj časa, je dobesedno čez noč praktično izginila. Velikokrat sem brala o teh stvareh, ampak, če človek tega sam ne doživi, težko res verjame. Iskreno svetujem terapijo vsem, ki se počutite izgubljeni in se vam zdi, da se je v življenju nekje zataknilo, ki vas je strah prihodnosti, ki se počutite ujete v določenih vzorcih, ki se konstantno ponavljajo in ne razumete, zakaj. Tudi sama sem imela te težave in vem, kako frustrirajoče in boleče je lahko. Tako za nas, kot za naše bližnje.  S tem, ko se boste odločili obiskati terapijo, boste naredili ogromno, ker vam bo pomagala pri opuščanju starih vzorcev in bremen, ki niso vaša in ste jih kljub temu iz takih in drugačnih razlogov, nosili na svojih ramenih. Pomagala vam bo, ker bo v vas ponovno prižgala tisto iskro, ki je ves čas tlela v vašem srcu, samo ste jo z leti potlačili ali pozabili nanjo. Verjetno vam bo pomagala še pri marsičem, česar nisem napisala, ker smo si ljudje različni in vsak nosi v sebi nekaj edinstvenega. Vem, da meni je pri mojih težavah ogromno pomagala, in če si želite spremembe na boljše v svojem življenju, vam toplo priporočam, da si privoščite to zase. Res je vredno! :-)
Ingrid Savkovič
Ingrid Savkovič RADOST ENOSTI
Maša, sploh ne morem verjet niti sama kako gre boljše! Sploh se ne sekiram več za nič. Vse se ureja in v sebi čutim srečo... oz sem se sedaj lahko odločila da bom srečna... ful ful ful sem zadovoljna in pridem naslednji mesec spet :) Res sem prenovljena  in sem neizmerno hvaležna za vso pomoč. Z veseljem delim to pozitivno izkušnjo z drugimi in tudi upam da se ljudje, ki so v podobni situaciji kot sem bila jaz, odločijo prit h tebi, ker je to res neverjetno… KAKŠNA SPREMEMBA! To more človek doživet, da lahko razume :) Jaz sem res srečna, da me je pot ustavila pri tebi in še enkrat hvala! Seveda se kmalu spet vidimo :)
Kristina
Kristina
Pred mentorskim programom sem se počutila zelo težko, težko sem premikala noge in hodila, bolel me je križ. Imela sem občutek, kot da pri vsakem koraku premikam 100kg težke noge. Bolečine v kolenih in kolkih so me vseskozi spremljale. Non stop… skozi! Med mentorskih programom pri Maši sem najprej začutila veliko sprostitev v nogah, kolenih… še posebno v levem kolenu, kjer sem imela večje težave. Sedaj se mi zdi, da šele sedaj razumem, kako sem bila prej kot v srednjeveškem oklepu. Končno se lahko premikam lahkotno. Ramena so gibčna, roke proste in hodim kot mlada deklica. Tudi z boki migam, kot bi plesala. Ljudje se niti ne zavedamo, da obstaja pot do rešitve naših problemov. Ne znamo si pomagati ali ne najdemo prave poti in načina, kako stvari rešiti. Živimo življenje v mislih, da nam neka bolečina pripada in da moramo tako živeti. Dejansko pa ni tako.
Liza, 58 let
MENTORSKI PROGRAM - Liza
Maša jaz sem prav zadovoljna, da sem si lahko privoščila tvojo delavnico :).  Že sama izkušnja mi je bila full zanimiva. Že nekaj let delam na sebi (kar si pač lahko privoščim) vendar so mi vedno dejali da sem nedostopna in da ne morejo do mene... Pri tebi pa sem samo zaprla oči in sem bila kot na ringišpilu. Tako me je vrtelo da nisem niti vedela kaj se dogaja. Ob strani pa sta bila moj sin in moski s katerim sem bila v nekaksni vezi...  moški me je objemal, sin pa je sam gledal. Kasneje mi je tudi sin podal roko in kot da sva nekam sla.. pol sem se pa se vedno vrtela a vedno pocasneje in pocasi pocasi me je ta moski z objemom ustavil da sem bila spet prizemljena. Po tem pa kot da sem se pomirila z vsem kar sem gojila do oceta mojega sina.. ni bilo tiste jeze al sovraštva nevem..kr izpuhtelo je.. ampak po tistem pa spim ko ubita tudi 10 ur!! Ne morem verjet sej sem celo zivljenje spala maximum 7 ur ponavadi 5-6 in je bilo dovolj... v glavnem meni je bilo top res. Takoj ko bom lahko si bom privoscila se kaksno tvojo delavnico :) Si krasna in topla oseba.
Mateja
Mateja Radost enosti
Skupinska terapija RADOST ENOSTI je primerna za vsakogar, ki začuti, da bi sprejel nekaj novega. Na kratko bi želela podati svoje izkušnje. Najprej sem bila na individualnem terminu in nato dobila željo, da se udeležim v skupini. Na individualni terapiji je bilo prečudovito.  Skupinska terapija RADOST ENOSTI je potekala povsem individualno, čeprav smo bili skupaj. Od samega začetka terapije sem imela občutek, da sem na pravem mestu, lahkotnost obstoja. Čeprav je terapija potekala 60 minut sem si želela podaljšati. No, meni se je zdelo, da je bil čas krajši.  Želim Vam, da si vzamete čas zase in si prisluhnite. Želim Vam, da se sami prepričate. Ni pomembno kaj drugi občutimo, sprejmemo in spoznamo. Najbolj pomembna so Vaša osebna izkustva. V veliki meri Vam priporočam. Danes je od terapije RADOST ENOSTI četrti dan, jaz sem povsem lahkotna, umirjena, odprta za novo znanje ter emocionalno odločnejša,..itd. Velika zahvala gre tudi Maši Plaznik, saj je voditeljica delavnic. Maša z ljubeznijo in radostjo preda vso znanje naprej. Zato poslušajte notranji klic in se odločite zase. Obrestovalo se bo!
Sonja Bedenik
Sonja Bedenik Radost enosti
Bila sem med prvimi na Obali, ki so s pomočjo Maše spoznali čudovito orodje Access Bars. S tako preprosto tehniko, lahko res naredimo velike korake v smer veselja in harmonije. Je kot dobit izgubljen ključ za skrivnostno ključavnico življenja. Iz srca sem vesela, da sem spoznala to čudovito osebo in vso toploto in ljubezen, ki izžareva. Priporočam jo VSEM, ki si želijo resničnih sprememb...
Klarisa Glavina Prebil
Klarisa Glavina Prebil ACCESS BARS