Pri Mašini terapiji Spreminjanje polja sem čutila, da iz njene roke izvirajo kot neki valovi (pozitivne frekvence), ki sem jih čutila po celem telesu. Drugič, ko sem prejemala terapijo, sem dejansko čutila kot da ležim na blazini na morskih valovih. Po terapiji sem bila kar malo "zadeta" - ko smo stali v trgovini na blagajni, ker se je nekaj zalomilo,  so se drugi nejevoljno prestopali, jaz pa sem se kar nekaj smejala sama sebi, kot da sem malo utrgana :-) 
Maša Baruca
Maša Baruca Spreminjanje polja
Z Mašo sva bila na izobraževanju, na katerem me je premagal spanec. Maša mi je takrat na licu mesta podarila Energoin. V trenutku sem bil buden in poln energije. Kasneje, ker sem imel pred seboj obdobje, ko sem potreboval veliko koncentracije, sem se ob tej priložnosti znova spomnil na storitev Energoin. In prav tako kot prvič, mi je Energoin pomagal obdržati višjo raven koncentracije in pozornosti. Zato Energoin priporočam vsem poslovnežem, ki imajo podobne izzive.
Simon Hrvatin, Re-tel d.o.o.
Simon Hrvatin Energoin
Vem, sem težka stranka ☺. Od vseh premnogih terapij, zdravljenj, “prečiščevanj” … niti ne vem, kako naj vse to opišem … sem daleč najbolj zadovoljna s terapijo pri Maši. Presenečena nad učinkom, presenečena nad natančnostjo napovedi in popolnoma presenečena nad tem, kako me je Maša v prvi minuti natančno “prebrala”. Takoj sem bila prepričana v njene izjemne sposobnosti – ne le priučene, ampak tudi dane. Zagotovo oseba, ki jo priporočam vsem! Jaz sem presrečna, da sem “naletela” na njo …
Petra Škarja, 5KA IZOBRAŽEVANJA
Petra Škarja
Mašo sem spoznal na enem od podjetniških združenj. Že prvi kontakt mi je bil zelo zanimiv, saj je Maša oddajala tako toplo energijo in bila je drugačna od vseh ostalih podjetnikov v tistem krogu. Konstantno sem jo spremljal na njenih socialnih omrežjih in večkrat uporabil njene predloge, njene izreke in njene sugestije. Nekega dne sem v podjetju prišel do točke, ko ni bilo več napredka z zaposlenimi. Nisem našel pravega ključa za rešitev tega izziva. Prišlo je z namenom, da sem Mašo spet srečal na enem od poslovnih sestankov, kjer me je pritegnila z njenim nagovorom. Odločil sem se, da tudi sam poizkusim njen mentorski program in ugotovil, da je res izvrsten. Vendar rešitev za moj problem, ni bila samo pri meni, zato sem moral to zadevo rešiti tudi pri sodelavcih. Tako sem povabil tudi sodelavce na njeno terapijo. Sedaj imamo veliko boljše poslovanje, saj smo s pomočjo Mašinih izrekov, terapij, nasvetov in njenega mentorskega programa, jaz in sodelavci razrešili določene bariere, določene strahove in določene omejitve, ki so nas omejevali pri uspešnosti našega podjetja. Tako da vsem podjetnikom, ki se trenutno lahko vidijo v taki situaciji, kot sem se jaz, v situaciji, ko ne vidijo napredka, ko ne vejo kaj narediti… je mogoče le dovolj en mentorski program z Mašo Plaznik v studiu Žarka sreče in tudi v vašem podjetju bo zasijalo sončko.
Aljoša Kocjančič, ASIKURANS d.o.o.
Aljoša Kocjančič MENTORSKI PROGRAM
Za nagrado po napornem obdobju smo si privoščile delavnico pri Maši Plaznik. S team buildingom smo bile vse zadovoljne. Delavnica je bila zabavna in zanimiva. S pomočjo Access Bars smo se krasno sprostile in naučile kako tehniko uporabljati tudi v vsakdanjem življenju. Naučile smo se, kako v stresnih situacijah pozitivno gledati na stvari oziroma kako privabiti pozitivno energijo. “Domačo nalogo” (priprava listka z vprašanjem Kako je lahko še boljše kot tako?) smo seveda takoj naslednji dan naredile. Priporočamo vsem, ki si želijo v izzivih najti priložnost in na svet gledati pozitivno.
StudioCriss d.o.o.
StudioCriss DELAVNICE ZA POSLOVNI SVET
Z Mašo Plaznik sem v Žarku sreče d.o.o. osvežila harmonijo in pridobila drugačen, nov pogled vase. Maša mi je vse to nudila in mi še nudi na prisrčen način, s pomočjo tehnik Access Bars, MTVSS, ki blagodejno vplivajo na moje počutje. Tako na duhovni, kot na telesni ravni. Mašin Glas in roke pomirijo, njen objem da moč, njena odkritost, pa omogoča varno okolje, v katerem zaupaš njej in sebi, da se skupaj podata na čudovito potovanje v lastni svet in zaznave, v katerem lahko postanek vsak dan boljši. Maša, iskrena hvala za tvoje energetske dotike in trenutke, ki so mi omogočili poglobljen stik s samo seboj.
Nevija Božič, Euro Nobile
Nevija Božič, Euro Nobile - ACCESS BARS; MTVSS
Terapija Radost enosti je bila zame do sedaj ena najmočnejših duhovnih izkušenj. Težko je opisati vse to intenzivno doživljanje. Meje mojega telesa so izginile in čutila sem, kako je izginila tudi vsa odvečna teža zemeljskih nalog... Srečanje z vodnikom je bilo zelo čustveno in ganljivo. Občutila sem brezpogojno ljubezen in lahkotnost. Iz mene so privrela tudi čustva, ker sem se počutila, kot bi po dolgem času prišla na obisk domov... Sedaj dva dni po terapiji se počutim močno, odločno in polno zaupanja v prihodnje izkušnje, ki mi jih prinaša življenje... Hvaležno in radostno.
Ana
Ana RADOST ENOSTI (individualna)
Barsi so me izredno pritegnili že na predstavitvi in nekaj me je vleklo prav k Maši, čeprav jo nisem poznala. Udeležila sem se delavnice in imeli smo se super, sproščeno in zabavno. Izvedela sem veliko uporabnega, sploh vlečenje energije je top in to redno počnem pred spanjem - zbujam se bolj spočita in naspana. Sedaj že komaj čakam na naslednjo delavnico, da nadaljujem z učenjem in raziskovanjem sebe :)
Mateja Marin
Mateja Marin ACCESS BARS delavnica
Hvala Maša <3 Hvala za tvoje nasvete in podporo. Hvaležna sem, da te poznam, si res en MOJ Žarek sreče, ki mi lepša vsako moje zgodnje jutro in nudi podporo in oporo v dneh, kjer so izzivi večji. S tabo in tvojim delom je moje življenje lepše,  vsak dan bolj uspešno, bolj zadovoljno in polno. Kako je lahko še lepše kot to? Hvala iz srca.
Milena Pleško, direktorica agencije Aglaia Machmaking
Milena Pleško DELAVNICA ZA POSLOVNEŽE (individualna)
Poznaš tisti trenutek, ko začutiš, da te kliče tvoja usoda, da te kliče tvoj notranji Jaz, ki želi zasvetiti v vsej svoji ljubezni, lepoti, veličini? Tisti trenutek, ko se zavedaš, da sam sebe oviraš in si želiš naprej, a te nekaj drži nazaj? Takrat potrebuješ Žarek sreče d.o.o. in pogum, da si dovoliš, da te čarobna Maša Plaznik "prime za roko" in se ti nasmehne. Kar naenkrat imaš pogum in vidiš ves svoj potencial, ves svoj žar. Preporod!
Willma, Porodna coachinja
Willma