Torej… prvi dan poslušanja Programa Ljubeča Zemlja sem se počutila zelooo lahkotno, sončno in svetlečo. Kar žarela sem. Drugi dan je bil super in sem vajo iz posnetka tudi večkrat ponovila. Kamen sem iskala cel dan, ampak na koncu sem ga našla. Tretji dan posnetka pa je bilo zelo zanimivo in čudovito. Še se ti bom javila :) hvala.
Katarina
Mnenje Ljubeča Zemlja KATARINA
Program Ljubeča Zemlja je meni prinesla dodatno razsvetljenje in več občutka miru, radosti, energijske povezave ter sprotnega "pucanja"... Zdej vse kar je potrebno pošljem iz mene v zemljo da se razgradi in nevtralizira. Jaz sem zaradi tega bolj lahkotna in pomirjena. Hvala Maša!
Andreja
Mnenje Ljubeča Zemlja Andreja
Draga Maša, srčna hvala, za celovito in izpolnjeno delavnico Access Barsov. Meni je bilo izjemno in sem res vesela ter hvaležna za novo pridobljeno znanje, katerega bi rada delila med moje najdražje. Delavnica je bila nad pričakovanjem in upam, da bom tudi tako pridno znala dobro uporabiti antistresne tehnike...vse te oprijeme, poiskati točke na glavi ter učinkovito narediti nekaj dobrega, zdravega in sproščujočega za mojo družino in prijatelje. Hvala Maša za nove širine in praktično znanje.
Martina Pirec Bole
Martina Pirec Bole ACCESS BARS
Še vedno pod vtisi včerajšnjega dne... ko sem si prvič "drznila" združiti resen razumski poslovni svet z svojim "čarovniškim znanjem"... Priznam, da sem bila kar malo v krču, kako bodo po moji oceni "razumski" sodelavci ta tip znanja in dela sprejeli... predvsem pa, kako bodo gledali name potem... Moj strah je bil popolnoma odveč. S pomočjo Maše iz Žarka sreče sva jima predstavili še svet energij, onkraj razuma in logičnega. Moja globoka lekcija dneva je ena bolj preprostih, a meni ena težjih: bodi točno in samo to, kar zares si, vedno in povsod, ne skrivaj svojih darov (don't hide your magic) - samo tako te ljudje lahko zares sprejmejo in samo tako se lahko zgodijo veliki premiki. Dan je bil čudovit in še vedno odzvanja v meni. Hvala...to be continued.
Nina Žerjal, Master franšizij Helen Doron English
Nina Žerjal Helen Doron English POSLOVNI SVET
Pri Mašini terapiji Spreminjanje polja sem čutila, da iz njene roke izvirajo kot neki valovi (pozitivne frekvence), ki sem jih čutila po celem telesu. Drugič, ko sem prejemala terapijo, sem dejansko čutila kot da ležim na blazini na morskih valovih. Po terapiji sem bila kar malo "zadeta" - ko smo stali v trgovini na blagajni, ker se je nekaj zalomilo,  so se drugi nejevoljno prestopali, jaz pa sem se kar nekaj smejala sama sebi, kot da sem malo utrgana :-) 
Maša Baruca
Maša Baruca Spreminjanje polja
Z Mašo sva bila na izobraževanju, na katerem me je premagal spanec. Maša mi je takrat na licu mesta podarila Energoin. V trenutku sem bil buden in poln energije. Kasneje, ker sem imel pred seboj obdobje, ko sem potreboval veliko koncentracije, sem se ob tej priložnosti znova spomnil na storitev Energoin. In prav tako kot prvič, mi je Energoin pomagal obdržati višjo raven koncentracije in pozornosti. Zato Energoin priporočam vsem poslovnežem, ki imajo podobne izzive.
Simon Hrvatin, Re-tel d.o.o.
Simon Hrvatin Energoin
Vem, sem težka stranka ☺. Od vseh premnogih terapij, zdravljenj, “prečiščevanj” … niti ne vem, kako naj vse to opišem … sem daleč najbolj zadovoljna s terapijo pri Maši. Presenečena nad učinkom, presenečena nad natančnostjo napovedi in popolnoma presenečena nad tem, kako me je Maša v prvi minuti natančno “prebrala”. Takoj sem bila prepričana v njene izjemne sposobnosti – ne le priučene, ampak tudi dane. Zagotovo oseba, ki jo priporočam vsem! Jaz sem presrečna, da sem “naletela” na njo …
Petra Škarja, 5KA IZOBRAŽEVANJA
Petra Škarja
Mašo sem spoznal na enem od podjetniških združenj. Že prvi kontakt mi je bil zelo zanimiv, saj je Maša oddajala tako toplo energijo in bila je drugačna od vseh ostalih podjetnikov v tistem krogu. Konstantno sem jo spremljal na njenih socialnih omrežjih in večkrat uporabil njene predloge, njene izreke in njene sugestije. Nekega dne sem v podjetju prišel do točke, ko ni bilo več napredka z zaposlenimi. Nisem našel pravega ključa za rešitev tega izziva. Prišlo je z namenom, da sem Mašo spet srečal na enem od poslovnih sestankov, kjer me je pritegnila z njenim nagovorom. Odločil sem se, da tudi sam poizkusim njen mentorski program in ugotovil, da je res izvrsten. Vendar rešitev za moj problem, ni bila samo pri meni, zato sem moral to zadevo rešiti tudi pri sodelavcih. Tako sem povabil tudi sodelavce na njeno terapijo. Sedaj imamo veliko boljše poslovanje, saj smo s pomočjo Mašinih izrekov, terapij, nasvetov in njenega mentorskega programa, jaz in sodelavci razrešili določene bariere, določene strahove in določene omejitve, ki so nas omejevali pri uspešnosti našega podjetja. Tako da vsem podjetnikom, ki se trenutno lahko vidijo v taki situaciji, kot sem se jaz, v situaciji, ko ne vidijo napredka, ko ne vejo kaj narediti… je mogoče le dovolj en mentorski program z Mašo Plaznik v studiu Žarka sreče in tudi v vašem podjetju bo zasijalo sončko.
Aljoša Kocjančič, ASIKURANS d.o.o.
Aljoša Kocjančič MENTORSKI PROGRAM
Za nagrado po napornem obdobju smo si privoščile delavnico pri Maši Plaznik. S team buildingom smo bile vse zadovoljne. Delavnica je bila zabavna in zanimiva. S pomočjo Access Bars smo se krasno sprostile in naučile kako tehniko uporabljati tudi v vsakdanjem življenju. Naučile smo se, kako v stresnih situacijah pozitivno gledati na stvari oziroma kako privabiti pozitivno energijo. “Domačo nalogo” (priprava listka z vprašanjem Kako je lahko še boljše kot tako?) smo seveda takoj naslednji dan naredile. Priporočamo vsem, ki si želijo v izzivih najti priložnost in na svet gledati pozitivno.
StudioCriss d.o.o.
StudioCriss DELAVNICE ZA POSLOVNI SVET
Z Mašo Plaznik sem v Žarku sreče d.o.o. osvežila harmonijo in pridobila drugačen, nov pogled vase. Maša mi je vse to nudila in mi še nudi na prisrčen način, s pomočjo tehnik Access Bars, MTVSS, ki blagodejno vplivajo na moje počutje. Tako na duhovni, kot na telesni ravni. Mašin Glas in roke pomirijo, njen objem da moč, njena odkritost, pa omogoča varno okolje, v katerem zaupaš njej in sebi, da se skupaj podata na čudovito potovanje v lastni svet in zaznave, v katerem lahko postanek vsak dan boljši. Maša, iskrena hvala za tvoje energetske dotike in trenutke, ki so mi omogočili poglobljen stik s samo seboj.
Nevija Božič, Euro Nobile
Nevija Božič, Euro Nobile - ACCESS BARS; MTVSS