???? ???? Te zanima kako sem prejela tale čudovit prstan?

Sedim v kuhinji in uživam v ustvarjanju nove mandale za 7. čakro. Kar naenkrat se iz nikoder prikrade hčerka. "Mama, daj mi roko in zapri oči. Ma ne jih odpret." Jaz kot otrok navdušena... ubogam in nastavim roko. Valda sem nastavila 'napačno' roko ???????? Ok. Menjam roko. In začutim, kako mi hčerka nekaj natika na mezinček. "Zdej lahko pogledaš mama." In pogledam... waaaw. Mojo desno dlan krasi tale čudovit lepotec, narejen izključno zame ❤❤???????? Se zahvalim svoji hčerki, ki mi tokrat celo dovoli globok srčen objem (sicer najstniki ne dovolijo objema...to mora vedet vsaka dobra mama ????). In pravi:"Veš, se mi ni dalo delati za šolo in sem bla kreativna in sem se spomnila, da bi ti naredila prstan."

Kako je lahko še boljše kot tako?

In čez 5 min ga je naredila še sebi. Podobnega. Unikatnega.

Kako sem srečna ❤ Nič je nisem prosila, nič nisem težila, nič nisem pričakovala. Vzela sem si urico zase in se lotila mandale. Očitno je moja izbira, da sem kreativna, na drugem koncu doma, nevede spodbudila še nekoga drugega h kreativnosti. Slednji je, ne da bi vedel, izbiral podobno kot jaz. Kreativnost. In na koncu sem dvojno obdarjena ???????????? s svojo mandalo in z njenim prstanom.

Dragi moji... dovolite si vzeti čas zase. Tako boste naredili nekaj zase in hkrati boste povabilo za vse okoli vas, da si bodo dovolili tudi sami privoščiti nekaj zase. In veliko krat se vesolja 'čas zame' tako magično prekrivajo, kot sta se meni danes.

Hvaležna za trenutke ❤❤❤