Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili povsem dobre volje, polni energije in srečni sami s seboj .. in ko ste srečali eno osebo, ste se kar naenkrat počutili prazne, brez energije in slabe volje?

Morda ste takrat srečali energetskega vampirja.

V resnici, to niso tisti vampirji, ki smo jih navajeni videti v filmih in o katerih beremo v kakih knjigah. Ne bojo skočili za vaš vrat, vas ugriznili in pili vašo kri. NE! Energetski vampirji, se bodo želeli družiti z vami, da se bojo lahko napajali na vaši energiji. Želeli bodo biti v vaši družbi čim bolj pogosto, da bodo tako izkoristili vašo moč in napolnili sebe. Vi pa se boste počutili izmučeni, utrujeni in povoženi... in to kar brez posebnega razloga.

Energetski vampirji imajo zelo radi ljudi, ki so polni energije in ki so hkrati zelo prijazni do drugih, ki radi pomagajo in priskočijo na pomoč. Take je seveda najlažje izkoristiti.

Kako prepoznam osebo, ki je energetski vampir?

 • ko se ob osebi počutim prazno
 • ko mi določena oseba nikoli ne vrača uslug
 • po druženju z osebo sem utrujen/a
 • ko sem ob osebi, v sebi čutim težo ali bolečino
 • ko oseba manipulira z vami
 • ko me ob osebi vedno boli glava
 • v sebi si želim, da zbežim od določene osebe
 • ko oseba ustvarja dramo
 • ko se oseba pritožuje nad vsem
 • ko ima oseba vedno probleme in se pogovarjate samo o tej osebi
 • ko vas oseba izkorišča

Kaj lahko naredim, da se rešim energetskih vampirjev?

Če se želite znebiti energetskih vampirjev je dobro, da se najprej naučite prepoznati, kdo se tako obnaša z vami.

Bodite pozorni na to, kako se ob osebi počutite in kaj se z vami dogaja med tem, ko se družite in kako se počutite po druženju. Preverite zgornje alineje in če odgovorite vsaj na 2 pozitivno, imate opravka z energetskim vampirjem.

Ko imate zavedanje ali informacijo, da je nekdo energetski vampir mu od takrat naprej ne dovolite več, da vas izkorišča, da z vami manipulira in da srka vašo energijo.

Poskusite s tem, da obrnete pogovor nase in opazujte, koliko časa bo to vzdržalo. Če se ob druženjih vztrajno vračate samo na pogovore o tej osebi, se vprašajte, če je za vas smiselno druženje s to osebo in kaj imate vi od tega druženja.

Včasih je za nas dobro, da imamo kako tako srečanje, saj se naučimo take ljudi prepoznati. Če vas taka druženja izčrpavajo, se jim skušajte izogniti ali zmanjšati njihovo število.

Najbolj pomembno pa je, da nimate slabe vesti, ko zavrnete srečanje z njimi! Energetskim vampirjem ne bo hudo. Našli bodo drugo osebo, ki bo pripravljena polniti njihove baterije.

Si želiš znebiti energijskih vampirjev? V Žarku sreče ti bo naša Maša Plaznik že v eni energijski terapiji magično doživetje omogočila čiščenje, rezanje vezi, odstranjevanje vseh entitet in demonov, ki so v tvojem telesu, ob tebi in v tvojem vesolju. S tole terapijo pa boš prejel/a tudi domače naloge, kjer se boš naučil/a odstraniti energijske vampirje tudi ko ob sebi ne boš imel/a usposobljenega terapevta.

Mnenja strank

A si predstavljate, da se po 30 minutah počutite lahkotno, prenovljeno, z jasnim ciljem? Si predstavljate telo brez bolečin, napetosti? Si ne? Pa vam povem, da je to na dlani z Magičnim doživetjem. Kratko a jedrnato, hitro a učinkovito je to Magično doživetje, prečudovito orodje, ki ga Maša obvlada. Predlagam pa, da prej spoznate vaše bitje, da je lahko Magično doživetje še čarobnejše.
Metuljčica
Magično doživetje Metuljčica
Tempo življenja nas nenehno sili k iskanju rešitev, kako premagati stres. Redna terapija Magično doživetje je neprecenljivi del mojega soočanja s stresnimi situacijamu, saj me v zelo kratkem času umiri in napolni z energijo. Neskončno hvaležna za to izkušnjo.
Priporočam vsem, ki si želijo izjemen stik s seboj in hitro ter učinkovito dvigovati navzgor.
Maja
Magično doživetje Maja
Wow Maša še enkrat hvala… Moje dosedanje življenje se je sestavilo kot puzzle in ozavestila sem marsikaj in naenkrat je moje življenje bolj lahkotno. Hm kako je še boljše kot tako. Hvala, ker si in ker ozaveščaš ljudi.
Vesna
Mnenje Magično doživetje(preko telefona) Vesna