Kaj pa zdravljenje? Kdaj ste nazadnje prevzeli lastno energijo?

Iz dneva v dan se soočamo z negativnostjo, toksičnostjo in samo neželeno slabo energijo drugih. Ko izgubite povezavo s seboj in lastno energijo, ste bolj odprti za negativnost, ki vstopi v vaše življenje.

Predstavljajte si to kot dlake, ki se lepijo na sijaj za ustnice, ali umazanija, ki se lepi na lepilo. Težko se je znebiti ostankov.

V dneh, ko se počutite dol, vas negativna energija izkoristi. Ste kot smetnjak, reagirate drugače, bolj ste utrujeni in razdražljivi. Ne živite najboljše različice svojega življenja. 

Ena najpomembnejših stvari je, da si vzamemo čas, da se ponovno povežemo s seboj in z energijo Zemlje, da živimo najboljšo in najvišjo različico našega življenja.

Z vadbo joge, meditacije in dela na sebi gremo v pravo smer in z uporabo našega energijsko napolnjenega terapevtskega mila Povezava z Zemljo okrepite svoje vsakodnevne prakse in jim dodate vrednost.

Kako naj začnem, vprašate?

Preprost odgovor je, da prevzamete odgovornost za svoje življenje in svojo energijo.

In kako naj to naredim? Tako, da stopite v akcijo. Če se postavite na prvo mesto, lahko vse ostalo počaka.

Vem, sliši se lažje, kot je. Ampak, tako deluje življenje. 

Stres in izgorevanje sta resnična stvar. So tihi morilci, zaradi katerih izgubimo svojo iskro, svojo energijo. Zaradi njih izgubimo povezanost s samim seboj in s svetom okoli nas. Včasih je to posledica našega dela, okolja, sveta okoli nas ali ljudi, ki nam črpajo energijo (energetski vampirji).

Zato danes prevzamemo skrb za svoje življenje, za svojo energijo. Nič več dopuščanja, da stvari motijo naravno pot našega življenja in znižujejo naše vibracije. 

Danes, ko se odpravite pod tuš, zgrabite svoje milo in sperite negativnost in slabo energijo, ki se je prilepila na vas. Naše milo Povezava z Zemljo je zasnovano za zdravljenje in dvig vaše energije in vibracij. Uporabljajte ga vsak dan in vsakič, ko začutite zgoraj opisane simptome.

 

Drzni se povezati.

   

Naroči se na naš Youtube kanal za zanimive in izvirne posnetkehttps://www.youtube.com/channel/UC8cvSxRd58Eb31QNPcvFUEA

Preberi več o nas ali naroči svoje milo https://myconscioussoap.com/products/

https://www.zareksrece.si/si/trgovina

Sledi nam na Facebook-u ali Instagramu za več veličastnih objav https://www.facebook.com/myconscioussoap/ ali @myconsciousoap

 

Namile se z energijo z My conscious soap.

 

Vaša Maša <3