Imaš že "poln kufer" vsega in si želiš spremembo?

Ljudje pogosto sidramo v sebi čustva, skrbi, izbire, občutke, bolečine in razno razne programe kako se odzivamo, kako razmišljamo in kaj moramo početi. 

  • Je skrajni čas, da začneš delati na sebi?
  • Iščeš nekoga, ki te lahko podpre na tvoji poti?

V Žarku sreče ti z veseljem pomagamo, da se znebiš sider, skrbi, težav in problemov, omejujočih čustev, bolečin, programov obnašanja... in se za vselej posloviš od vsega, kar ti ne služi več.

Več informacij najdeš na spletni strani, socialnih omrežjih in youtube kanalu.

www.zareksrece.si/si/storitve/

www.youtube.com/channel

www.facebook.com/zareksrece

www.facebook.com/zarek.masa

www.facebook.com/radostenosti

www.instagram.com/masaplaznik

www.linkedin.com/in/maša-plaznik

Mnenja strank

Program Ljubeča Zemlja je meni prinesla dodatno razsvetljenje in več občutka miru, radosti, energijske povezave ter sprotnega "pucanja"... Zdej vse kar je potrebno pošljem iz mene v zemljo da se razgradi in nevtralizira. Jaz sem zaradi tega bolj lahkotna in pomirjena. Hvala Maša!
Andreja
Mnenje Ljubeča Zemlja Andreja
Hey,hey. Ti moram povedati veselo novico, ker je do tega prišlo tudi po tvoji zaslugi :) JA..smo v pričakovanju! :D   Hvala za vse!
Tjaša
Mnenje ljubeča maternica - Tjaša noseča
Prejšnji teden sem bila pri Maši na poglobljeni terapiji, kjer sva med drugim delali tudi na mojem dobrem počutju v službi in občutku, da me ne vidijo. V začetku tega tedna pa mi je šefica dala vedeti, da sem pomemben člen in da nekatere stvari brez mene ne more izpeljati. Ta pohvala mi je dvignila samozavest in motivacijo, da sem OK, kot sem. In še boljša.
Janja
Mnenje Janja POGLOBLJENA TERAPIJA
Hvala Maša <3 Hvala za tvoje nasvete in podporo. Hvaležna sem, da te poznam, si res en MOJ Žarek sreče, ki mi lepša vsako moje zgodnje jutro in nudi podporo in oporo v dneh, kjer so izzivi večji. S tabo in tvojim delom je moje življenje lepše,  vsak dan bolj uspešno, bolj zadovoljno in polno. Kako je lahko še lepše kot to? Hvala iz srca.
Milena Pleško, direktorica agencije Aglaia Machmaking
Milena Pleško DELAVNICA ZA POSLOVNEŽE (individualna)
Meni najboljša delavnica do sedaj :) Ampak letos gremo naprej še z drugimi :)  V glavnem z MTVSS sem rešila prebavo, s katero sem imela probleme od malega. Prijateljici rešila zvin gležnja. Še sama nisem mogla verjet, da to deluje. Ampak deluje! Priporočam!
Orjana Krivičič
mnenje Orjana Krivičič 2021 MTVSS
Poskusno smo pozitivne misli Žarka sreče vpeljali kot darilce ob zaključku potovanja oz. izleta. Prve reakcije naših potnikov so bile neverjetne... preseglo je vsa naša pričakovanja. 
Njihovi odziv je bil tako pozitiven, da so jih celo po mikrofonu začeli brati in tudi vodje skupin so nas naslednji dan poklicali in se zahvalili za naše darilo (pozornost) njim. 
To je nekaj novega, čistega, unikatnega in zato priporočam vsakemu podjetniku in posamezniku, da jih doda k svoji ponudbi in polepša dan.
Rudi turs d.o.o., turistična agencija
Mnenje pozitivne misli Rudi turs
Draga Maša, čeprav je minilo že nekaj časa od kar sem bila na obisku pri tebi, se ti želim zahvaliti iz srca za tvojo pomoč, vsakič grem od tebe prerojena in polna hvaležnosti in veselja. Nimam besed za opisati, kako dobro se vsakič počutim :))))) Odpiraš mi nova obzorja in od tebe grem vedno 'prazna' - v smislu prazna misli in polna miru in radosti:))) čutim kako tisto, kar ne potrebujem več odpustim z lahkoto in kot s čarobno palico, aktiviraš luč v vsaki celici telesa:) :))))
Všeč si mi, ker si polna energije, pristna, ljubezniva, mirna in odločna, veš kako pristopiti do ljudi, da se vsak ob tebi dobro počuti, začutiš osebo, znaš predati informacije na pravi način ob pravem času in veliko sem se od tebe naučila :).
Všeč si mi, ker si 'praktična':) vse ustvarjaš enostavno, z lahkoto, mirno, jedrnato, v trenutku prideš k bistvu naših senc in jih razbliniš in osvetliš :))))) brez dolgih ovinkarjenj:))))) PRAVA SI :)))))) Veš, da je vse enostavno, vse je mogoče, vse je takoj, tukaj in sedaj in vse samo je:)
Hvala ti za ljubezen in ustvarjanje in odprtost in pomoč, ki nam jo nudiš, da se lažje spoznamo in pridemo do sebe. To je bistvo življenja.
Z veliko hvaležnostjo in ljubeznijo,
Tanja
Mnenje Tanja
Mašina meditacija Radost enosti je nekaj posebnega. Iz njene strani sem občutila razumevanje, podporo in ljubezen. Povezala je skupino, da smo se lahko prepustili. Ima neko čudežno moč, začuti kje tiči blokada. V bistvu sem z njeno pomočjo sprejela staro in spustila obtoževanje in podcenjevanje same sebe in od takrat me ta zadeva več ne obremenjuje. Res top občutek. Bilo je tudi nekaj solzic, moje so bile tokrat solze sreče. Ampak Maša pomaga izliti tudi solze žalosti in s tem omehča prsni predel in olajša  dihanje. Tudi tega smo bili deležni. Še ena prečudovita izkušnja je za mano, med samo meditacijo so se mi dlani in nato roke same dvigale, vem da se sliši čira čara. Upam, da si boste dovolili in enkrat doživeli to izjemno lahkotnost in sproščenost. Preprosta in srčna Maša, sem presrečna, da sem te spoznala.
Mateja M.
Mnenje skupinska Radost enosti Mateja
Jutro se začne z burnimi mislimi, vprašanje, začutiš, da energija opozarja po spremembi. Pišeš Maši, kdaj ima tiste pol urce, da te stisne v urnik? Se urnik poklopi in začneva Magično doživetje, ki to ni... Terapija se odvija intenzivneje kot tornado, vmes se prikaže čudovito okno svetlobe znotraj tornada, ki ti da nadaljnje napotke (vprašanja v glavi) in bum ponovno močna energija. Kot po vsakem viharnem dogajanju se nebo razjasni, naša energija je lahkotna, misli/ideje so jasne in naslednji koraki so enostavni.
Metuljčica
Tornado Metuljčica
Maša mi je pomagala in dala orodja, da sem ozavestila, kako čudovito bitje sem, česa vsega sem sposobna, kako sem močna in pogumna. Na nadaljevalni delavnici Najdi sebe sem se naučila, kako zaznati, občutiti in videti svojo avro, kako ostat v sebi in se zaščititi pred negativnimi energijami, pred t.i. vampirji. Kako je lahko še boljše kot tako? Sedaj se znam polniti s čisto energijo in jo znam poslati drugi osebi. Ugotovila sem, kaj trenutno potrebujem, da sem jaz res jaz, Dobila sem zavedanje, da si vzamem čas zase, V tem trenutku sem pomembna jaz, sledim svojim občutkom, svojim sanjam in vem... sem na pravi poti.Moja pot je prava, to je to! Maša, hvala ti, krasna si, ogromno mi dajaš, neizmerno sem ti hvaležna.
Nataša
Mnenje Najdi sebe nadaljevalna Nataša
Maša mi je za vstop v Novo leto podarila informiran svinčnik. Sama sem malenkost skeptična do takih stvari, zato pa jih z velikim veseljem testiram in nato analiziram rezultate. Pred kratkim sem opravljala pisni del strokovnega izpita. Učila sem se, a na takšnih izpitih je vedno tudi kar nekaj takih "triki" vprašanj skupaj s podanimi odgovori, katera te zelo hitro zmedejo. Zavestno sem se odločila, da testiram Mašin svinčnik :) Zelo sem si želela, da bi pisni del opravila brezhibno in ga tudi sem. Hvala Maša, čeprav je to težko razložiti, ampak vem, da je to piko na i (100% uspeh) pripomogel ravno ta svinčnik.
Nina Gašperšič
Nina Gašperšič INFORMIRAN SVINČNIK