Srčno vabljeni na izmenjavo Access bars in telesnih procesov Access consciousness v Žarku sreče

Izmenjave so namenjene

  • vsem, ki so pravili Access Bars delavnico
  • vsem, ki so opravili katero izmed delavnic telesnih procesov Access consciousness

Kaj počnemo na izmenjavah

Na izmenjavah se zberemo samo tisti, ki smo opravili Access bars delavnico ali katero izmed delavnic telesnih procesov Access consciousness. Namen izmenjav je, da prejmemo to čudovito energijo barsov in telesnih procesov.

Na dogodku seveda izpilimo izvajanje barsov in telesnih procesov. Postanemo bolj samozavestni in sigurni vase ter počistimo vse nekoristne “datoteke”, ki nas omejujejo, da bi zaživeli kot neskončno srečno bitje.

To je dogodek, kjer barse ali telesni proces prejmete in podarite. Ker nas je na izmenjavah veliko, lahko tako odpravite še več omejitev, kot jih če si izmenjate barse samo z eno osebo.

V Žarku sreče imamo za Access bars praktike tudi čudovit in uporaben pripomoček za učenje barsov, našo "Sončico" kot ji pravimo. To je plastična glava lutke z narisani točkami, ki vam lahko pomaga pri izvajanju terapije.

Zakaj priti na Access bars izmenjave in izmenjave telesnih procesov?

Na vsakem srečanju bomo počistili toliko skupnih omejitev, stališč, mnenj, misli, občutkov in ostalih ”smeti” kolikor bo posameznikovo telo dovolilo ter tako sebi omogočili izboljšanje različnih življenjskih področij. Izmenjave so krasna priložnost za izmenjavo izkušenj in novosti na Access področju, da tako praktiki postanemo bolj suvereni pri izvajanju tretmajev na sebi, prijateljih, družini in s strankami.

 

 

 

Predpogoj: opravljena delavnica Access Bars ali katera od delavnic telesnih procesov Access consciousness

Prosimo, da preverite pri organizatorju, ali bo na dogodku zadostno število masažnih miz, saj v kolikor jo imate, bi jo morda potrebovali. Ravno tako velja za rjuho, dekico in manjši povšterček.

Energijska izmenjava: 10 €

 

Obvezne so pravočasne prijave! Ob prijavi obvezno navedi datum, na katerega se prijavljaš.

PRIHAJAJOČI TERMINI

POPOLDAN

sreda 12.2. ob 19:00
sreda 26.2. ob 19:00
sreda 11.3. ob 19:00
sreda 25.3. ob 19:00
sreda 8.4. ob 19:00
 
 
 
 

DOPOLDAN

sreda 1.4. ob 9:00
sreda 6.5. ob 9:00

Prijavi se