Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Gre za krasen pripomoček s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja in še mnogo več. Access Barsi nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje.

Ali veste, da lahko vse to dosežete s preprostim, sproščenim in nežnim dotikom energetskih točk na vaši glavi? Z Access Bars tretmajem na zelo učinkovit in preprost način, z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se že dolgo časa tam nabira in ustvarja omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.

Access Bars je krasen in sproščujoč tretma, s katerim dosežemo globoko sprostitev in odpravljamo napačna stališča, misli in občutke.

Enostavna tehnika, ki se jo z lahkoto naučijo tudi otroci, je krasen pripomoček ki omogoča boljše spanje, neobremenjenost, ljubeznive odnose, izboljšanje osebnega počutja in še veliko več.

V Žarku sreče vam kot storitev omogočamo, da se naročite na tretma ali obiščete Access bars delavnico, na kateri se naučite izvajati celoten proces in dobite tudi certifikat, ki vam omogoča, da lahko seanse izvajate tudi na drugih ljudeh.

Med eno samo seanso lahko odstranite tudi do 5.000 ali do 10.000 let stare zapise, ki so vas omejevali v vsakodnevnem življenju. Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli barse? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje?

Kaj so Access bars točke?

Vabljeni, da si pogledate spodnji videoposnetek, da pobliže spoznate Access bars orodje.

 

 

Raziskava o vplivu Access bars na naše možgane

V spodnjem videoposnetku lahko pogledate izsledke raziskave, ki jo je opravil Dr. Jeffrey L. Fannin, o tem kako Access bars tretma pomaga pri sproščanju, tako da vpliva na znatno zmanjšanje aktivnosti v možganih.

Vabljeni, da preizkusite Access bars seanso na sebi in si omogočite popolnoma novo realnost.

Povpraševanje sporočite na info@zareksrece.si ali preko spletnega obrazca.

Prijava na e-novice za Access bars praktike

Si že opravil/a Access bars® delavnico in si želiš biti na tekočem s prihajajočimi access bars izmenjavami in ostalimi delavnicami v okviru Access consciousness® ? Prijavi se na novičke Žarka sreče za Access bars praktike.