Delavnica za vse podjetne ljudi

Ste se kdaj vprašali:

  • Česa pri svojem delu ne opravljam tako, kot si želim?
  • Kaj moram nujno spremeniti, zato da bom uspešen podjetnik/ca?
  • Kje imam težave pri delu z ljudmi, pri sestankih, delu v timu...?
  • Katera je moja največja napaka oz. težava, ki je kljub trudu nikakor ne morem popraviti?Delavnica je primerna za vsakogar, ki si želi izboljšati svojo podjetnost. Primerna tako za poslovneže, menedžerje, samostojne podjetnike (frizerke, kozmetičarke, orodjarje, svetovalce, organizatorji dogodkov, osebni trenerji, trgovci...), predavatelje, računovodje, različne profile delavcev v pisarni, tovarni...

Na delavnici boste prišli do zavedanja, katere so tiste ključne napake, ki jih počnete pri svojem poslu. Naučili se boste različna orodja in uporabna znanja, ki vam bodo pomagali pri odpravljanju težav in doseganju izzivov.

Naučili se boste, kako lahko sproščeno, suvereno in lahkotno opravljate vse svoje delovne naloge in izboljšate svoje poslovanje brez stresa in nerazumevanja!

Delavnico Podjetnik v meni vodi MAŠA PLAZNIK, univ. dipl. Sociolog kadrovskega menedžmenta z 10 letnimi izkušnjami v kadrovski stroki, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje The Foundation, The Body, Beeing you...

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi je do sedaj pomagala že mnogim ljudem!

Prepričajte se še vi!

Poiščite med dogodki, kdaj je naslednja Podjetnik v meni delavnica in se prijavite. V kolikor je med dogodki ne najdete, pa pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Odkar uporabljam orodja z delavnice Podjetnik v meni, opravim vse svoje delovne obveznosti in poleg tega mi uspe še rekreacija, skrb zase, zabava in ustvarjanje lepih družinskih odnosov.
Miha
Miha Podjetnik v meni
Delavnico PODJETNIK V MENI sem dobil kot darilo, in morem povedati, da je bila res neverjetna izkušnja. Zdaj sem bolj produktiven, usmerjen k svojim ciljem ter pozitivno naravnan. Spoznal sem samega sebe in ovire, ki si jih sam postavljam. Hvala Maša za nepozabno druženje in zabavo. "Kako nam je lahko boljše kot tako?"
Matej Zlatič, Svetovalec za Spletni Marketing
Matej Zlatič Podjetnik v meni