Ste kdaj občutili pomanjkanje energije, utrujenost ali nejevoljo? Če je tako, se kar umirite, saj niste edini. To je pogost pojav, ki nas spremlja v sodobnem času.

Ko v sebi nimamo dovolj energije, se pogosto počutimo slabe volje, težko se zberemo in koncentriramo. Nimamo dovolj moči v sebi, da bi opravili obveznosti doma in na delovnem mestu.

KAJ JE ENERGOIN?

Energoin je dobesedno energetska bomba, kjer vašemu telesu omogočimo dotok energije, ki jo potrebuje za optimalno delovanje. Po energijski terapiji se boste počutili polni energije in lažje se boste soočili z vsakodnevnimi obveznosti ali trenutnimi projekti, ki od vas terjajo več energije.

KDAJ JE ENERGOIN PRIMEREN?

Energetska bomba ali energoin je primeren

  • ko smo utrujeni
  • ko nimamo dovolj energije za izvedbo določenega dela, obveznosti ali projekta
  • ko nam tekom dneva zmanjka energije za večerne aktivnosti
  • ko imamo pred seboj večji projekt ali obveznost, ki bo od nas terjala več moči
  • ko želimo izboljšati koncentracijo
  • ...

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Z Mašo sva bila na izobraževanju, na katerem me je premagal spanec. Maša mi je takrat na licu mesta podarila Energoin. V trenutku sem bil buden in poln energije. Kasneje, ker sem imel pred seboj obdobje, ko sem potreboval veliko koncentracije, sem se ob tej priložnosti znova spomnil na storitev Energoin. In prav tako kot prvič, mi je Energoin pomagal obdržati višjo raven koncentracije in pozornosti. Zato Energoin priporočam vsem poslovnežem, ki imajo podobne izzive.
Simon Hrvatin, Re-tel d.o.o.
Simon Hrvatin Energoin
Kaj narediti, ko so sestanki planirani in pomemben sodelavec ne more na sestanek, ker se ga loteva bolezen? Preprosto naročiš mu, da naj pokliče Mašo Plaznik. To je sodelavec naredil in en čirule čarule z Energoin, ki ga je Maša naredila je bil dovolj, da je sodelavec naslednji dan bil prisoten na sestanku. Maša in njeno delo je v tem primeru rešilo naše podjetje, saj bi v primeru bolezni morali sestanke odpovedati oziroma prestaviti, kar pa ni ok za posel. Če želite ostati aktivni v poslu, potem vam zagotovo priporočam, da si v vašo ekipo pridobite Mašo.
Marko Kotnik, NGN d.o.o.
Marko Kotnik Energoin