Individualna delavnica je namenjena osebam, ki si želijo na štiri oči predelati področja, ki bi jih želeli spremeniti ali izboljšati.

Je tehnika s pomočjo katere posamezniku pomagamo, da se nauči učinkovito, sproščeno in suvereno opravljati svoje dnevne obveznosti, delovne naloge ter dosegati cilje brez stresa in nerazumevanja.

V Žarku sreče dajemo poudarek na individualnem pristopu pri oblikovanju vsebinskega programa za poslovno in tudi osebno področje. V skladu z željami in cilji naročnika izoblikujemo program, ki bo omogočil izgradnjo tistega, k čemur stremi.

KAKO TO DOSEŽEMO?

V Žarku sreče dajemo poudarek na to, da se znanje resnično vnese v prakso. Z uporabo različnih orodij in prijemov, vas bomo vodili skozi postopek, kjer boste premostili ovire in odpravili omejitve, ki jih imate.
Pridobili boste na zaupanju vase in uporabno znanje z lahkoto vnesli v vaš delovnik, delovno okolje in celoten delovni proces.KAJ LAHKO PRIČAKUJEM PO DELAVNICI?

Odvisno od področja in števila srečanj, ki jih skupaj določimo, udeleženci individualnih delavnic poročajo o izboljšanju na sledečih podorčjih:

  • večje zavedanje o tem, kdo sem in kaj si želim
  • učinkovito uporabljanje pridobljenih orodij v praksi
  • dvig samozavesti in sprejemanje sebe
  • odprava strahov
  • prepoznavanje čustev in situacij, v katerih se znajdem
  • primerno odzivanje v vsakodnevnih situacijah
  • pozitivna naravnanost
  • postavitev sebe na prvo mesto
  • neobremenjenost z okolico
  • ...

Mentor in mentoriranec po pogovoru skupaj opredelita število in časovni razpored srečanj.

Cena in trajanje individualnih delavnic je po dogovoru in je vezana na zahtevnost in trajanje.

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Moji začetki z Mašo: Spoznala sem jo preko dobre prijateljice....že po prvem snidenju (terapiji) je bilo prvo, kar mi je na misel prišlo : PA KAJ SEM ČAKALA TAKO DOLGO. Moje življenje se je tako na boljše spremenilo, razbremenilo odkar sem srečala Mašo, da si sedaj ne predstavljam življenja brez nje. Poleg sebe sem na terapijo pripeljala tudi svoja otroka in moža - ni nam žal. Vsem nam gre na bolje, počutimo se super, skozi težave gremo lažje in znamo se soočiti z različnimi zadevami brez strahu - če povzamem na kratko EXCELLENT. Poleg poglobljene terapije, sem se sama odločila še za delavnico na področju službe (mnenja sem prebirala na spletu in me je takoj zamikalo, kaj pa če sprobam še jaz). Z Mašo sva se dogovorili za termin in sem sprobala tudi to. Preko delavnice, procesa in vsega tega kar je povezano s službo... ne morem verjeti koliko možnosti se mi odpira, kako delujem bolj samostojna, samozavestna, odločna, brez straha in občutek, kot da imam magnet na sebi koliko se je moja dejavnost začela odpirat,zanimati ljudi,.... Poleg vsega je Maša vedno na voljo za kakršna koli vprašanja, težavo,..itd. Tukaj se vidi da denar ne igra vloge. Verjamem v njen dar, njeno moč in da dobro širi med nas. ŽE samo ko jo pogledaš... ta ženska je eno tako čudovito SONCE in ob njej ne moreš biti slabe volje, kvečjemu jo lahko prosiš, če ti malo odstopi svojo energijo in nasmeh. Včasih se vprašam ali je ona sploh kdaj slabe volje. Moje mnenje je, če imate radi svoje življenje in želite biti srečni oz lažje iti skozi ovire, ki nam prihajajo skozi življenje, ne glejte samo na denar ampak na to kar boste dobili za ves ta denar, ki ni merilo tega kar dobimo od Maše. Raje se odpovem kakšnemu dobremu kosu oblačila in vložim v sebe kar je naša/ moja dolgoročna investicija. NE BOJTE SE PROBATI ... ko narediš prvi korak vidiš, kako je lahko v trenutku vse slabo za tabo in kako lahko hodiš po ''svetu'' lažji in z nasmehom na obrazu. Maša HVALA KER SI ... ker nam te je vesolje dalo in rada te imam.
Poslovna ženska
Poslovna ženska