Imate izziv, kjer sami ne najdete pot do rešitve?

Ste preizkusili že veliko stvari in nič ni pomagalo?

Iščete strokovnjaka, ki bi vam lahko pomagal?

Izberite mentorski program in prepustite se razvajanju.

Mentorski program omogoča vsakemu, da skozi vodena individualna srečanja, izpili svoje sposobnosti, ozavesti trenutno stanje in to kar si želi doseči ter se izuči novih znanj in veščin, ki mu pomagajo doseči izbrano vizijo.

Ker gre za individualno storitev se je potrebno predhodno dogovoriti o tem, kaj konkretno si posameznik želi doseči, spremeniti ali naučiti in na podlagi tega, se določi število in trajanje priporočenih srečanj.

Najpogostejša področja, ki jih stranke izbirajo

Spodaj navajamo najpogostejša področja, ki jih stranke izbirajo in ne predstavljajo omejitev. Sami lahko izberete področje po vaših željah ali potrebah.

 • osebna rast
 • umirjenost
 • poslovna uspešnost
 • odprava stresa
 • odprava strahov
 • stik s seboj
 • partnerski odnos
 • komunikacija
 • izražanje svojih želja
 • javno nastopanje
 • vodenje skupine
 • odprava blokad
 • področje po želji...

Srečanja so lahko

 • v živo na štiri oči
 • preko spleta (skype, messenger, viber, zoom, telefoon... ali druge aplikacije po dogovoru)

Mentorski program po dogovoru lahko sestavljajo

 • individualne energijske terapije
 • individualne delavnice
 • pogovori
 • srečanja

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje

Mnenja strank

Mentorski program mi je pomagal ugotoviti, na katerih področjih v mojem življenju moram delati, da poiščem bistvo sebe in odstranim čustva ter ostale ovire, ki me na tej poti omejujejo.

Maša vodi mimo pasti, ki smo si jih ustvarili in jih sami ne znamo rešiti.
Simon Hrvatin, Re-tel d.o.o.
Simon Hrvatin Mentorski program
Maša, sploh ne morem verjet niti sama kako gre boljše! Sploh se ne sekiram več za nič. Vse se ureja in v sebi čutim srečo... oz sem se sedaj lahko odločila da bom srečna... ful ful ful sem zadovoljna in pridem naslednji mesec spet :) Res sem prenovljena  in sem neizmerno hvaležna za vso pomoč. Z veseljem delim to pozitivno izkušnjo z drugimi in tudi upam da se ljudje, ki so v podobni situaciji kot sem bila jaz, odločijo prit h tebi, ker je to res neverjetno… KAKŠNA SPREMEMBA! To more človek doživet, da lahko razume :) Jaz sem res srečna, da me je pot ustavila pri tebi in še enkrat hvala! Seveda se kmalu spet vidimo :)
Kristina
Mnenje Kristina o Maši
Mašo sem spoznal na enem od podjetniških združenj. Že prvi kontakt mi je bil zelo zanimiv, saj je Maša oddajala tako toplo energijo in bila je drugačna od vseh ostalih podjetnikov v tistem krogu. Konstantno sem jo spremljal na njenih socialnih omrežjih in večkrat uporabil njene predloge, njene izreke in njene sugestije. Nekega dne sem v podjetju prišel do točke, ko ni bilo več napredka z zaposlenimi. Nisem našel pravega ključa za rešitev tega izziva. Prišlo je z namenom, da sem Mašo spet srečal na enem od poslovnih sestankov, kjer me je pritegnila z njenim nagovorom. Odločil sem se, da tudi sam poizkusim njen mentorski program in ugotovil, da je res izvrsten. Vendar rešitev za moj problem, ni bila samo pri meni, zato sem moral to zadevo rešiti tudi pri sodelavcih. Tako sem povabil tudi sodelavce na njeno energijsko terapijo. Sedaj imamo veliko boljše poslovanje, saj smo s pomočjo Mašinih izrekov, energijskih terapij, nasvetov in njenega mentorskega programa, jaz in sodelavci razrešili določene bariere, določene strahove in določene omejitve, ki so nas omejevali pri uspešnosti našega podjetja. Tako da vsem podjetnikom, ki se trenutno lahko vidijo v taki situaciji, kot sem se jaz, v situaciji, ko ne vidijo napredka, ko ne vejo kaj narediti… je mogoče le dovolj en mentorski program z Mašo Plaznik v studiu Žarka sreče in tudi v vašem podjetju bo zasijalo sončko.
Aljoša Kocjančič, ASIKURANS d.o.o.
Aljoša Kocjančič MENTORSKI PROGRAM
Pred mentorskim programom sem se počutila zelo težko, težko sem premikala noge in hodila, bolel me je križ. Imela sem občutek, kot da pri vsakem koraku premikam 100kg težke noge. Bolečine v kolenih in kolkih so me vseskozi spremljale. Non stop… skozi! Med mentorskih programom pri Maši sem najprej začutila veliko sprostitev v nogah, kolenih… še posebno v levem kolenu, kjer sem imela večje težave. Sedaj se mi zdi, da šele sedaj razumem, kako sem bila prej kot v srednjeveškem oklepu. Končno se lahko premikam lahkotno. Ramena so gibčna, roke proste in hodim kot mlada deklica. Tudi z boki migam, kot bi plesala. Ljudje se niti ne zavedamo, da obstaja pot do rešitve naših problemov. Ne znamo si pomagati ali ne najdemo prave poti in načina, kako stvari rešiti. Živimo življenje v mislih, da nam neka bolečina pripada in da moramo tako živeti. Dejansko pa ni tako.
Liza, 58 let
MENTORSKI PROGRAM - Liza