Novo leto, nov začetek

Čarobni večer je dogodek, ki ga Maša organizira že od leta 2014, običajno že v začetku leta.

Omogoča ti, da se na začetku leta soočiš s tem, kje stojiš in kaj prihaja v tekočem letu na plan, na podlagi vsega, kar si v preteklosti izbral/a.

Na čarobnem večeru ustvarimo močno energijsko podporo za celo leto. Prejeli bomo na zlatem papirju zapisan intuitivni vpogled za celotno leto. Na skupinski energijski terapiji Čarobni večer, bomo imeli možnost odpraviti tiste stvari, ki se nam vlečejo že leta in se ne moremo premakniti in hkrati tudi podpreti vse tisto, kar je za nas blagodejno in ustvarja v našem življenju lahkotnost, radost, zadovoljstvo in srečo. Poleg tega bomo prejeli reading iz večih kupov orakeljskih kart, ki nam jih bo Maša Plaznik interpretirala in na koncu nas čaka še prijetno presenečje in darilo za vsakega udeleženca.


Kako je lahko še boljše kot tako?


Na dogodku se posvetimo

 •     odstranjevanju starih energij, blokad, negativnih energij in omejitev
 •     naredimo energetsko podporo za celotno leto
 •     prejmemo skupinsko energijsko terapijo Magično doživejte
 •     prejmete tudi napisan intuitivni vpogled za celotno leto za 4 področja življenja, kjer bo zapisano kaj lahko pričakujete glede na trenutno izbire v vašem življenju (za področje: zdravje, ljubezen, delo/študij in osebni psihološki profil)
 •     se pozabavamo z branjem iz orakeljskih kart


Začetek leta in mesec januar nasploh, je ravno pravo obdobje, da si vzamete čas in počistite vse staro, vse kar ne ustreza več, kar vas omejuje in zaustavlja, vse kar ni v vaše najvišje dobro. Med drugim so to vse slabe navade, misli in ustaljeni vzorci obnašanja, ki vam v prihodnje ne bodo več služili.

V kolikor bi radi izvedeli tudi kaj lahko v prihodnjem letu pričakujete, kaj vas čaka na področju ljubezni, partnerskega odnosa, na delovnem mestu, v poslovnem področju, zdravju in osebni sreči, kje so šibke točke in na katerih področjih je potrebno kaj storiti ter se malo več angažirati, vas vabim da se nam pridružite na čarobnem večeru.

Vsak udeleženec/ka prejme:

 •     energetsko čiščenje starih energij in omejitev s skupinsko energijsko terapijo Magično doživetje
 •     energetska podpora in uravnovešenje poti za lahkotno prihodnje leto
 •     na papirju zapisan intuitivni vpogled za prihodnje leto za 4 področja v življenju (ljubezen, delo, zdravje, psihološki profil)
 •     branje iz orakeljskih kart mojstrov, energijskih bitij, angelov, angelov varuhov, samorogov...
 •     darilo

Do sedaj se nas je vedno zbralo veliko in bilo je zelo sproščujoče in zabavno. Ali se nam letos pridružiš tudi ti?

S seboj prinesi:

 •     ležalno podlogo
 •     povšter
 •     dekico
 •     flaško z vodo


Dogodek vodi Maša Plaznik.

Maša je certificirani Magično doživetje izvajalec, Torus izvajalec, Radost enosti izvajalec, Infinity izvajalec,  Access certificiran facilitator (CF), Bodi ti certificiran facilitator (BYCF), certificirani facilitator Access Bars® (BF), Access Body® proces facilitator (BPF), Access Energijski facelift® facilitator (AFF), certificirani Thetahealing®, certificirani Usui reiki. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite energijsko terapijo Čarobni večer.


Kdo je Maša in kaj počne, najdeš tukaj.

Si želiš prejeti skupinski Čarobni večer s strani Maše Plaznik?

Pridruži se nam in uživaj v svoji novi resničnosti.

Preveri na koledarju dogodkov kdaj je naslednji Čarobni večer z Mašo. V kolikor si želiš, da bi čarobni večer organizirali v tvojem kraju, nam piši na info@zareksrece.si in napiši svoj predlog. Z veseljem se dogovorimo.

Dogodek lahko Maša organizira tudi za zaključene skupine, ki jim želite podariti nekaj več, npr. za družino, skupino prijateljic oz. prijateljev, sodelavk oz. sodelavcev, za vaše zaposlene, za poslovne skupine, podjetja, za rojstni dan malo drugače, dekliščine, fantovščine,...

Pošljite povpraševanje s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Pošlji povpraševanje