Uporabi najmočnejše energijsko milo na planetu Zemlja

Maša Plaznik je na naš planet skanalizirala prav poseben produkt. S hvaležnostjo vam predstavljamo energijska mila My conscious soap. Energijska mila ti omogočijo izbrati čisto novo perspektivo, kako biti s svojim telesom. Milo je energijsko polnjeno s čisto energijo, sončno energijo, mirom, ljubeznijo in visokimi vibracijami. Informirano je tako, da dvigne nivo tvoje energije v višave in da se počutiš poln/a energije.
Tole je My conscious soap Sonce

     

Privošči si prijeten sproščujoči tuš ali kopel z našim energijskim milom in speri s sebe vsakodnevni stres ter dvigni svojo energijo v neskončnost vesolja.

Vsako milo je čisti unikat. Popolnoma naravno, ročno izdelano, skrbno izdelano in z ljubeznijo energijsko napolnjeno. Energijsko milo ima v sebi shranjene informacije, ki bodo tvoje telo napolnile z energijo, ti dale moč in voljo za vse kar izbiraš. Milo Sonce oddaja poživljajoč vonj pomaranče in pelargonije.

Podari sebi možnost izkusiti čiste visoke vibracije. Najprej znotraj in nato še od zunaj. Dovoli energijskemu milu My conscious soap Sonce, da maksimizira čisto energijo in dvigne nivo energije, po kateri sprašuješ. Sladek vonj pomaranče in pelargonije bosta še dodatno pospešila visoke vibracije.

Vsak dan si prizadevaj pridobiti še več zavesti.

Samo takrat, ko smo resnično zavestni, živimo tisto božasko življenje, ki nam je namenjeno. Dopolni svojo najvišjo zavest z našim energijskim milom My conscious soap Sonce.

Se kdaj zjutraj kdaj zbudiš ali se ponoči vrneš nazaj domov in se počutiš, kot bi bil/a pokrit/a z meglo? Si kdaj iztrošil/a še zadnjo kapljico energije? Kot da si zadnih nekaj ur preživel/a obkrožen/a z negotovostjo ali v borbi z boleznijo? Zaradi tega se počutimo megleni, se vlečemo skozi dan in smo nase privlekli nizke energije. Očisti milo in obraz z našin energijskim milom Sonce, ki je ustvarjeno ravno za dvig energije, tako fizične kot psihične.

Namili se z energijo My conscious soap.Za vsako telo in kjerkoli

My conscious soap Povezava z Zemljo lahko uporaviš za kateri koli del tvojega čudovitega telesa. Lahko si z njim umiješ obraz, roke, telo in tudi tvoje intimne predele. V kolikor želiš, si lahko z energijskim milom umiješ tudi lase. S pomočjo naravnih sestavin in olj, ki so uporabljena pri izdelavi mila, je slednje zelo nežno in negovalno za celo telo.


Preizkusi čisti užitek in radost.


Občutki in čustva v tvojem telesu se bodo spremenila po uporabi energijskega mila My conscious soap Sonce. Ljudje obožujejo tole milo.

Sestavine

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea Butterate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, d-Limonene, Citrolellol, Geraniol, Linalool, Citral, INCI: Titanium Dioxide - Mica - Iron Oxide.

Odišavljeno samo z naravnim eteričnim oljem pomaranče in pelargonije.

Opozorilo: Preprečite stik z očmi. Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Neto teža: 35 g

Lahko pride do odstopanj v barvi, obliki in teži (± 10%).

Vabim vas v našo spletno trgovino namili.se, kjer lahko preverite več o naših izjemnih milih, ter naročite energijske terapije shranjene v veganskih milih, saj so neprecenljivo darilo za vas ali vaše ljubljene.

Preberi vse o naših milih Strast, Povezava z Zemljo in Mir

Mnenja strank

Odlično Milo! Uporabil sem milo Sonce za britje in naslednji dan nisem imel nobenega izpuščaja na koži. Gladka in mehka koža še cel naslednji dan!
Patrik Provenza
Mnenje Patrika o Milu sonce
Super je. Moje oz. Maša Plaznik sonce je super. Res te napolni z energijo za cel dan. Hvala <3
Sabina Vašl
Mnenje Sabine Vašl o milu Sonce
Že vonj je super..Imam sonce in je prima za oblačne dneve, ko energija pade...
Katarina Omahen
Mnenjen Katarine o Milu sonce