UPORABI NAJMOČNEJŠE ENERGIJSKO MILO NA PLANETU ZEMLJA

Maša Plaznik je na naš planet skanalizirala prav poseben produkt. S hvaležnostjo vam predstavljamo energijska mila My conscious soap. Energijska mila ti omogočijo izbrati čisto novo perspektivo, kako biti s svojim telesom. Milo je energijsko polnjeno z ljubeznijo, mirom, umirjenostjo, prisotnostjo v telesu in na planetu Zemlja. Informirano je tako, da ti podari unikatno in posebno povezavo s tvojim telesom in s planetom Zemlja.

Dodatno ima milo strast poudarek na energijah strasti, volji do življenja in eksploziji notranje strstne energije.

Tole je My conscious soap Strast


 

Privošči si prijeten sproščujoči tuš ali kopel z našim energijskim milom. Namili se z energijo strasti in speri s sebe vsakodnevni stres, bolečine, probleme ter se napolni s strastjo in voljo do življenja in vsega, kar še prihaja.

Vsako milo je čisti unikat. Popolnoma naravno, ročno izdelano, skrbno izdelano in z ljubeznijo energijsko napolnjeno.

Energijsko milo ima v sebi shranjene informacije, ki bodo tvoje telo napolnile z energijo, ti dale strast do življenja, moč in voljo za vse kar izbiraš. Milo Strast oddaja poživljajoč vonj sandalovine in vanilije.

Podari sebi možnost izkusiti čiste visoke vibracije. Najprej znotraj in nato še od zunaj. Dovoli energijskemu milu My conscious soap Strast, da maksimizira čisto energijo in dvigne nivo energije in strasti, po kateri sprašuješ. Sladek vonj sandalovine in vanilije bosta še dodatno pospešila strast in visoke vibracije.



Vsak dan si prizadevaj pridobiti še več zavesti

Samo takrat, ko smo resnično zavestni, živimo tisto božasko življenje, ki nam je namenjeno. Dopolni svojo najvišjo zavest z našim energijskim milom My conscious soap Strast.

Pogosto se nam zgodi dan, ko smo brez energije in brez prave volje do življenja. Dogodki, ljudje in situacije, v katerih smo, so brez prave energije, nam je dolgčas, smo nejevoljni in zdi se nam, kot da vse, česar se lotimo, naredimo površno in zgolj na pol. Namili svoj obraz, telo in roke z energijskim milom Strast, ki je ustvarjeno ravno za dvig volje do življenja in strasti, tako na fizičnem kot psihičnem nivoju.




Za vsako telo in kjerkoli

My conscious soap Strast lahko uporabiš za kateri koli del tvojega čudovitega telesa. Lahko si z njim umiješ obraz, roke, telo in tudi tvoje intimne predele. V kolikor želiš, si lahko z energijskim milom umiješ tudi lase. S pomočjo naravnih sestavin in olj, ki so uporabljena pri izdelavi mila, je slednje zelo nežno in negovalno za celo telo.


Preizkusi čisti užitek in strast


Občutki in čustva v tvojem telesu se bodo spremenila po uporabi energijskega mila My conscious soap Strast. Ljudje obožujejo tole milo. Namili se z energijo, namili se z My conscious soap.

Sestavine


Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea Butterate, INCI: Titanium Dioxide - Mica - Iron Oxide, parfum Sandalwood & Vanilla. Odišavljeno samo z naravnim parfumom sandalovine in vanijile.

Opozorilo: Preprečite stik z očmi! Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Teža: 85g

Unikatno, ročno izdelano.

Lahko pride do odstopanj v barvi, obliki in teži (±10%).



Vabim vas v našo spletno trgovino namili.se, kjer lahko preverite več o naših izjemnih milih, ter naročite energijske terapije shranjene v veganskih milih, saj so neprecenljivo darilo za vas ali vaše ljubljene.

Preberi vse o naših milih Sonce, Povezava z Zemljo in Mir

Mnenja strank

Ejla... milo je čudovito... se mi ni želelo peniti v rokah... Tako da sem morala dejansko z milom po telesu... in v glavo je skočilo kar samo. Lepo navlaži kožo in ustvari željo po več dotika - da si telo želi dotik <3 vlaga je boljša, ker je dejansko koža gladka in bolj vlažna... ko sem se brisala, sem imela občutek, da se ne morem obrisati na suho. Resnično hvala za to darilce ... komaj čakam, da ta drugega probam.
Klavdija
My conscious soap Strast - Klavdija
Priprave na prvega dobrega gospoda hvala Maša Plaznik in Žarek sreče za lepši dan za to super milce, ki dejansko deluje. Sem že v čudovitih, sexy božičnih nogavicah na jelenčke, čakajoč kaj bo le-ta prinesel jutri.
Emilija Kastelic
My conscious soap strast - Emilija