Vabimo te na skupinsko pokušino energijske seanse SOP Simfonije možnosti

Si želiš imeti dostop do vseh energij, ki so na voljo ta trenutek?

Sprašuješ po nečem, kar ti bo omogočilo, da se odkleneš, sprostiš, umiriš, da imaš več zavedanja, da se sprostijo omejitve... ?

Preberi dalje... imamo pravo stvar zate!

Odkar so energije SOP simfonije možnosti postale del Mašinega življenja se ji vseskozi dogaja, da se stvari tekom dneva še bolj magično kar pojavijo.

To, da se kar pojavijo pa ni čudež in tudi se ne kar same od sebe zgodijo. Vse to je posledica vseh izbir, ki jih je Maša sprejela v preteklih dnevih, tednih, mesecih in celo letih.TOKRAT BO MAŠA VODILA SOP SKUPINSKO POKUŠINO SAMO PREKO SPLETA

Tokrat bo SOP skupinska pokušina potekala samo preko spleta, preko ZOOM aplikacije.

Pridruži se preko svojega telefona, tablice ali računalnika in uživaj na skupinski pokušini SOP seansi z Mašo Plaznik.

Kaj če lahko zaživiš popolnoma prerojeno?

In zakaj pokušina? Ker tekom skupinske seanse prejmete pokušino vsega, kar v resnici ste in se temu izogibate. Celota tega kar ste, vam je na voljo, vendar ljudje tega ne izbiramo, saj imamo ogromno omejitev, ki jih kupujemo kot lastno resnico.

Kaj je SOP Simfonija možnosti

Ste že kdaj pomislili na to, da dejansko živimo v svetu, ki je narejen iz energije?

Dobesedno vse, kar nas obdaja, je energija. Od dreves zunaj, do naših stanovanj v katerih živimo, do oblačil, ki jih nosimo, tudi vse naše misli, občutki in vsaka posamezna izbira, ki jo naredimo... vse to je energija. Vsakič, ko izberemo, da nekaj rečemo, da nekaj ustvarimo... vse to je energija.

Žal večini nas že od otroštva nikoli ni bilo predstavljeno in prikazano, kako se povezati s temi energijami.

SOP Simfonija možnosti je povabilo k dostopanju energij, ki so na voljo in katere lahko dodate k ustvarjanju vašega življenja. Simfonijo možnosti je razvil dr. Dain Heer, ki je soustanovitelj Access consciousnessa. SOP je povezana s priznanjem, da ste VI vključeni v simfonijo energij, ki nenehno in dinamično tečejo znotraj in okoli nas.


Ste radovedni, da bi raziskali in izkusili Simfonijo sami zase?

Kaj če bi bila vsaka sprememba, ki ste si jo želeli, zahteva po drugačni energiji v vašem življenju?

Poglej spodnji video, kjer Dr. Dain Heer predstavi, kaj je SOP Simfonija možnosti
SOP Simfonija možnosti je energijska seansa, ki zate odpre čisto nov prostor energij


SOP Simfonija možnosti ni terapija ali zdravilna seja - je raziskovanje energij s ciljem opolnomočenja vsake osebe, da ve kaj lahko izbere in spremeni.

Vsak človek ima edinstveno sposobnost sprejemanja in podarjanja energij. Simfonija možnosti vam omogoča, da začnete dostopati do tistega, kar je prav za vas in vaše telo, poleg tega, kar ste v tej realnosti v kateri živimo, kupili kot resnično.

Začne ustvarjati prostor za zavedanje, da kakršnokoli realnost trenutno živite, to ni edina možna realnost, ki jo lahko izberete. Simfonija možnosti temelji na orodjih Access Consciousness in energijskem transformacijskem delu, ki ga je ustvaril dr. Dain Heer. Vse  praktike Simfonije možnosti usposablja dr. Dain Heer osebno v vrsti naprednih tečajev po vsem svetu.

Kaj vse je možno za vas?

Kaj vse lahko imate, ste in prejmete?


Na sliki Maša Plaznik skupaj s soustanoviteljem Access consciousnessa in kreatorjem SOP simfonije možnosti, Dr. Dain Heer, takoj po zaključenem izobraževanju SOP na Dunaju, 30.5.2023


Na uradni spletni strani Access consciousnessa najdete več informacij. Klik tukaj.

Skupinsko pokušino Simfonije možonsti vodi Maša Plaznik. Maša je Access certificiran facilitator (CF), Bodi ti certificiran facilitator (BYCF), certificirani facilitator Access Bars® (BF), Access Body® proces facilitator (BPF), Access Energijski facelift® facilitator (AFF), SOP praktik, CFMW, ki ima opravljene tudi napredne access seminarje z Dr. Dainom in veliko drugimi v okviru Accessa in je sedaj na poti pridobivanja novega certifkata za certificiranega access consciuosness facilitatorja. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo seanso SOP.

Kdo je Maša in kaj počne, najdeš tukaj.

Mnenja strank o Simfoniji možnosti z Mašo

Oj Maša, včeraj se je dogajalo med SOP po ZOOMu. Super mi je bilo to, da sem bila v svoji postelji, sej veš, najlepše je doma ;) Občutki; globoka sprostitev, razširitev v neskončnost, kot da nisi tu, ma si tu. Maša ti si bila ves čas prisotna, kot da bi bila zraven fizično. In vprašanje kaj si zares želiš? To pa odpre neskončne možnosti... Odlična izkušnja.

Naslednji dan pa...kot da letim...

Udeleženka SOP po ZOOMu

Ko sem se odločila za seanso SOP-ija pri Maši, sem bila brez pričakovanj. Pravzaprav niti nisem vedela kaj natančno to je. Takoj, ko je Maša pristopila, sem zaznala močno energijo. Med seanso se mi je ponavljala globoka sprostitev, globja kot pri barsih ter globoko dihanje, ki je nekaj odnašalo. Bila sem v svetu različnih barv: od rumenega polja, do zelene trave, vijoličnega vesolja do svetlo modre, skoraj bele neskončnosti. Edina težava je bila ta, da me je Maša poklicala in oznanila, da sva zaključili. Očitno ura pri Maši teče s trojno hitrostjo. Hvala, Maša, za to izkušnjo.

Denis

Med seanso SOP sem se počutila božansko. Moje telo je bilo tam, ležalo kot pribito na masersko mizo in jaz sem bila povsod. Po seansi pa nisem "prišla k sebi" še kar nekaj časa... Pred seanso me je zelo stiskalo v prsnem košu, a po SOP-ju me več ni stiskalo in moje telo je bilo veliko bolj lahkotnejše in sproščeno.

Gaja Podgornik

Včeraj sem prejela SOP. Ah...fantazija, lahkotnost, vso težo, ki sem jo imela v telesu, se je spremenila v lahkotnost. Na koncu sem bila polna energije in smeha. Hvala Maša.

Katarina

Po SOP - skupinski pokušini simfonije možnosti sem bila čisto zalepljena na mizo, nisem se mogla premakniti, niti govoriti. Kar čutila sem kako se energije premikajo, umikajo in kako se ustvarja novi prostor, nove možnosti. Res enkratno doživetje, ki bi ga morali vsi poskusiti in to večkrat na leto. Priporočam.

Sabina


Si želiš prejeti skupinsko pokušino SOP Simfonije možnosti s strani Maše Plaznik?

Pridruži se nam in uživaj v svoji novi resničnosti.

Skupinska pokušina Simfonije možnosti z Mašo Plaznik bo v četrtek 22.8.2024 ob 21:00 preko spleta.

Prispevek je 50 € na osebo.

Klikni na spodnji gumb, prijavi se na skupinsko SOP pokušino preko spleta.

Prijavi se