Access consciousness® opolnomoča in ozavešča ljudi z namenom, da vsak sam spremeni in izboljša sebe.

Access®,  je sklop večjega števila različnih delavnic, tehnik, orodij in energij, ki lahko vsakemu pomagajo k izboljšanju svojega življenja in stika s telesom.

Na uradni spletni strani Access consciousness® lahko poiščete še veliko več.

Maša Plaznik se je že od leta 2014, ko se je prvič srečala z Access bars®, navdušila nad to zelo preprosto in učinkovito metodo. V par mesecih je izobraževanje v okviru Access consciousness® nadaljevala doma in v tujini ter pridobila licence, ki jih ima tudi danes. Maša Plaznik je Access certificiran facilitator (CF), Bodi ti certificiran facilitator (BYCF), Access bars® facilitator (BF), Access body proces® facilitator (BPF), Access facelift® facilitator (AFF). Do danes je opravila že veliko število izobraževanj v okviru Accessa® in več krat je bila tudi gostitelj za delavnice Accessa® v Sloveniji.

Mašina želja je, da bi se ljudje približali sebi in uporabljali preproste tehnike za samopomoč, kar je bistvo Access consciousness-a. Maša pa ima še veliko znanj in sposobnosti, ki ne spadajo v Access®. O tem lahko več preberete med ostalimi storitvami, ki jih ponuja Žarek sreče.

Access bars®

Kaj, če bi vsi vaši problemi in ovire v življenju kar na enkrat izginili? Ali je to sploh mogoče? Da! Na kakšen način? Z uporabo Access consciousness® orodja Access bars®. Barsi so tretma, kjer z nežnim dotikom 32 točk na glavi sprožimo v telesu proces s katerim odstranjujemo stres, prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, definicije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja in še mnogo več.

Access Barsi® nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse, kar za nas ne deluje.

Access consciousness® body process - Access consciousness® telesni procesi

Access® ponuja okoli 70 različnih telesnih procesov, ki omogočajo našim telesom, da se sprostijo, umirijo in odprejo za nove možnosti. To so alternativne metode, kjer se naša telesa predrugačijo v nekaj, kar je za nas lahkotnejše. Namen telesnih procesov je, da v nas ustvarijo več lahkotnosti in nam omogočajo, da smo še bolj uspešni in srečni, kakor smo bili do sedaj. Ko v kreacijo naše resničnosti vključimo naše telo, se zgodijo čudeži.

Spodaj lahko preverite opise nekaterih telesnih procesov, ki jih ljudje najbolj pogosto izbirajo na individualnih seansah z Mašo. Če med njimi ne najdete tistega, kar bi ga vaša telesa želela prejeti, nam pošljite sporočilo na kontakt. Napišite nam, da si želite prejeti individualno seanso s telesnimi procesi in ne veste, kaj bi za vaše telo ustvarilo največ. Z veseljem vam bomo svetovali.

V kolikor si želite organizirati kakšno delavnico telesnih procesov, nam sporočite in z veseljem se dogovorimo. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Mnenje stranke

Spoznavanje aaccess-ovih procesov z Mašo Plaznik je enkratno doživetje, polno pozitivne energije in prijetnih vibracij.
Počasi mi spreminjajo življenje v prijetnejše in polno novih možnosti.
Ta ENERGIJA je neskončna. TEMELJI z Mašo so tudi mojem planu v bližnji prihodnosti.

"Marija Jurkota"

Naredila sem že nekaj Accessovi-ih telesnih procesov.
Nimam še temeljev, čeprav vem, da so vredu.
Kaj bi rada povedala, da so vsi procesi in vsa doživetja in vse izmenjave z Mašo vrhunske. Jaz se počutim lahkotno, sprejemam se takšno kot sem, občutek da sem odstranila več ton energijske nesnage......!
In še nekaj... pred tednom sem si zvila gleženj, bilo je na soboto, takoj sem vprašala komu je to namenjeno? In bolečina je bila precej manjša, tako sem cel dan še normalno delala, naredila Facelift kolegici. Proti večeru mi je noga zatekla in začela boleti. Zgleda, da je telo rabilo počitek, tako sem začela počivat in zaganjala telesne procese.
V nedeljo je še malo bolelo, tako da sem še počivala in tudi majhna oteklina je še bila
V ponedeljek sem bila že brez bolečine samo še malo zatečeno. V torek je bila noga kot nova, sploh ni bilo več nobenega znaka poškodbe.
Spomnim se pred leti, ko sem imela takšen zvin, sem bila več kot 14 dni na bolniški in še dolgo občutila bolečino, pa še precej mlajša sem bila kot sedaj.
Priporočam!

"Katarina Platiša"

V zadnjih dveh mesecih, odkar sem opravila nekaj delavnic Access telesnih procesov opažam, kako sem veliko bolj spočita, sproščena. Moje telo je odstranilo 6 kg, kar brez da bi načrtno hujšala in prav čutim, kot da imam v telesu drugače postavljene notranje organe. Kot da so se postavili na svoje mesto. Hvaležna sem in prav vesela. Priporočam, da se naučite več razlićnih procesov in omogočite svojemu telesu več prostora in lahkotnosti.

"Katarina"

Hvala tebi, imaš velike zasluge za to, da sem stopila na pot k sebi.

"zadovoljna stranka"

Maša ti si še posebej izjemna...in je meni že tako domače, ko pridem v Žarek Sreče, res se počutim lahkotno, sproščeno in samo uživam v prejemanju vseh informacij, ki nam jih predajaš! Ponoči sem že zaganjala hčerki, ki se je prehladila, pa naši mucki sem zjutraj zagnala. Komaj čakam naslednji proces.

Andreja Šalamun