Uporabi najmočnejše energijsko milo na planetu Zemlja

Maša Plaznik je na naš planet skanalizirala prav poseben produkt. S hvaežnostjo vam predstavljamo energijska mila My conscious soap. Energijska mila ti omogočijo izbrati čisto novo perspektivo, kako biti s svojim telesom. Milo je energijsko polnjeno z ljubeznijo, mirom, umirjenostjo, prisotnostjo v telesu in na planetu Zemlja. Informirano je tako, da ti podari unikatno in posebno povezavo s tvojim telesom in s planetom Zemlja.
Tole je My conscious soap Povezava z Zemljo

   

Privošči si prijeten sproščujoči tuš ali kopel z našim energijskim milom in speri s sebe vsakodnevni stres ter poveži se s čisto energijo tvojega telesa in planeta Zemlja.

Vsako milo je čisti unikat. Popolnoma naravno, ročno izdelano, skrbno izdelano in z ljubeznijo energijsko napolnjeno. Energijsko milo ima v sebi shranjene informacije, ki bodo vaše telo sprostile, umirile in vas popeljale v svet ugodja, sproščenosti in miru. Milo Povezava z Zemljo oddaja sproščujoči sivkin vonj.

Podari sebi možnost doživeti pravo povezanost. Najprej znotraj in nato še od zunaj. Dovoli energijskemu milu My conscious soap Povezava z Zemljo, da ti podari energijo po kateri sprašuješ. Sladek vonj po sivki te bo sprostil in umiril tvoje telo, misli in um.

Vsak dan si prizadevaj pridobiti še več zavesti.

Samo takrat, ko smo resnično zavestni, živimo tisto božasko življenje, ki nam je namenjeno. Dopolni svojo najvišjo zavest z našim energijskim milom My conscious soap Povezava z Zemljo.

Vsi poznamo prednosti, ki nam jo dajeta prizemljenost in povezanost z Zemljo ter kaj to prinaša v naše življenje. Vem kako v današnjem času hitro teče naše življenje in včasih pozabimo na pomen te povezave ali pa "nimamo časa" za sprehod ali povezavo s seboj in Zemljo. V takih časih ti bo prav prišlo naše milo my conscious soap Povezava z Zemljo. Lahko ga uporabiš v udobju lastnega tuša ali kopeli.

Sedaj te pa vprašam - Kako je lahko še boljše kot tako?

Namili se z energijo My conscious soap.Za vsako telo in kjerkoli

My conscious soap Povezava z Zemljo lahko uporaviš za kateri koli del tvojega čudovitega telesa. Lahko si z njim umiješ obraz, roke, telo in tudi tvoje intimne predele. V kolikor želiš, si lahko z energijskim milom umiješ tudi lase. S pomočjo naravnih sestavin in olj, ki so uporabljena pri izdelavi mila, je slednje zelo nežno in negovalno za celo telo.


Preizkusi čisti užitek in radost.


Občutki in čustva v tvojem telesu se bodo spremenila po uporabi energijskega mila My conscious soap Povezava z Zemljo. Ljudje obožujejo tole milo.

Sestavine

Sodium Olivate, Sodium Sweet Almondate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea Butterate, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Geraniol, d-Limonene,

Odišavljeno samo z naravnim eteričnim oljem sivke.

Opozorilo: Preprečite stik z očmi. Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Neto teža: 100 g

Lahko pride do odstopanj v barvi, obliki in teži (± 10%).


Vabim vas v našo spletno trgovino namili.se, kjer lahko preverite več o naših izjemnih milih, ter naročite energijske terapije shranjene v veganskih milih, saj so neprecenljivo darilo za vas ali vaše ljubljene.

Preberi vse o naših milih Strast, Sonce in Mir

Mnenja strank

Super milo, te napolni z energijo, prijazno do kože, pa še prijetno diši <3
Sonja Provenza
Mnenje Sonje my conscious soap
Tudi My Consciouness soap STRAST sprobam ob priliki. Smo se sedaj v petek, pred današnjo polno luno vsi komplet umili celi, tudi lase, z milom Zemlja in imamo zelo prijetne dneve...me je res pozitivno presenetilo, sploh zato, ker nisem razmišljala v smeri učinka, samo sledila sem ideji o uporabi v tistem trenutku
Anja
Mnenje Anja o milu Zemlja
Kupila sem my conscious soap milo povezava z zemljo. Moram res pohvaliti. Res da en poseben občutek miru in naredi zelo lepo kožo.
Lea
My conscious soap zemlja - Lea
Milo odlično. Glede na to da imam razne alergije in ni vsak šampon zame. Najprej sem ga poskusila samo na rokah. In je bilo super. Drug dan sem naredila poskus se na nogah, nobene alergije. Super. Sedaj, ga uporabljam vsak dan. Pa še to, prej sem imela zelo suho in izsušeno kožo. In po tem sem polna energije. Hvala Maša za to čudovito darilo.
Katarina
My conscious soap zemlja - Katarina
Masa. Sporocam ti, da sem danes prvic uporabila tvoje kanalizirano milo. Je fantasticno. Je prav drugacno, tudi spira se drugace oz kar izgine s telesa, kot da bi se vpil. Pocutim se lahkotno, kot peresce. HVALA za cudovito darilo. Lep vecer ti zelim <3.
Marjeta
My conscious soap zemlja - Marjeta