Draga Maša, tvoja delavnica NAJDI SEBE je bila čarobna. Resnično. Kot sem ti rekla, sem opazila, da sem zadnja leta izgubila stik s sabo, z energijo. Poskusila sem nekaj delavnic in vse so bile super, vendar ne prave zame. Tokrat se je pokazalo, da je bila sekundna odločitev, da pridem k tebi, prava. Že naslednji dan sem začela uporabljati napotke in opažam razliko. Sem umirjena, vse se izboljšuje. Spremembe že opažam in verjamem, da jih bo še več.
Martina
Martina Najdi sebe
Delavnico PODJETNIK V MENI sem dobil kot darilo, in morem povedati, da je bila res neverjetna izkušnja. Zdaj sem bolj produktiven, usmerjen k svojim ciljem ter pozitivno naravnan. Spoznal sem samega sebe in ovire, ki si jih sam postavljam. Hvala Maša za nepozabno druženje in zabavo. "Kako nam je lahko boljše kot tako?"
Matej Zlatič, Svetovalec za Spletni Marketing
Matej Zlatič Podjetnik v meni
En obisk pri Maši, katerega mi je podarila najdražja oseba v mojem življenju, mi je še bolj polepšal moje počutje in veselje.  Imela sem problem z mehurjem in ker nisem bila kos pozdraviti niti z tabletami, mi je pomagala prav boginija Maša. Obenem pa mi je še razjasnila določene dvome o mojem privat oz. čustvenem področju. Tako, da sem danes kot nova.  Nasmejana, vesela in brez bolečin. Hvala Maša, ker obstajaš. Jaz resnično priporočam! Sem tudi sama oseba, ki sem bolj skeptična glede takih stvari, ampak tokrat sem se zmotila. Res deluje!!!
Marjeta, 40 let
Poglobljena terapija Marjeta
Mentorski program mi je pomagal ugotoviti, na katerih področjih v mojem življenju moram delati, da poiščem bistvo sebe in odstranim čustva ter ostale ovire, ki me na tej poti omejujejo.

Maša vodi mimo pasti, ki smo si jih ustvarili in jih sami ne znamo rešiti.
Simon Hrvatin, Re-tel d.o.o.
Simon Hrvatin Mentorski program
Ko sem si rekla: "Ne grem se več, tukaj je nekaj več!" in sem se odločila posvetiti svoji osebni poti, je bilo nekaj najlepšega zame. Sama nisem zmogla več. Draga Maša,takoj po terapiji sem se počutila umirjeno, kot še nikoli. Koraki, ko sem hodila, so bili samo moji,trdno na tleh in odločni. Bila sem sama z seboj in srečna. Cilji so bili jasni,brez dvomov in problemi kmalu rešeni. Zdaj vem zakaj so bili in koliko so mi jemali. Spet imam sestro. Znam se umiriti in sedeti brez slabe vesti. Čas z otrokom,ki dela vragolije niso skrbi ampak užitek. Stvari,ki sem naredila,vem da sem naredila prav. LEPO MI JE! Ne znam opisati, kako sem Ti hvaležna! Enostavno hvala,ker si!
Nataša
Nataša Poglobljena terapija
Po enih treh tednih ko je bil moj 3 letni Žan pri tebi so se stvari začele spreminjat in to seveda na boljše :) ful se mu pozna v obnašanju (kar opazijo vsi), začel je ponavljat besede za nami......jaz se ti sploh ne znam zahvalit, jaz sm srečna do neba :) končno napredek in to ogromen. Prvo spremembo, ki smo jo opazili je, kako se je začel obnašati do drugih ljudi. Prej nikogar ni imel preveč za mar, tudi če ga je kdo klical ali pa hotel ga malo stisniti se mu je kaj hitro izmuznil iz rok, pogledal v oči tudi ni skoraj nikogar. Sedaj je to drugače, pogleda skoraj vsakega ki ga ogovarja, ni problem se k nekomu (ki ni iz domače hiše) vsesti v naročje in se pocartati... Bratca neprestano lovi, da se z njim preganja (prej tega ni bilo).  Kar se tiče govora: pred tem ni blo ne duha ne sluha o besedi, ki bi jo mi dejansko zastopili, samo čeblanje v prazno, če si mu hotel govoriti besede da bi jih ponavljal, se je samo zasmejal in zbežal stran....počasi je začel opazovati premikanje ustnic in nato kar naenkrat so začele padati besede iz ust, sicer smo zaenkrat na cca 10 besedah, ampak to ja za nas res ogromen napredek :)
Anita
Anita Poglobljena terapija
Moji začetki z Mašo: Spoznala sem jo preko dobre prijateljice....že po prvem snidenju (terapiji) je bilo prvo, kar mi je na misel prišlo : PA KAJ SEM ČAKALA TAKO DOLGO. Moje življenje se je tako na boljše spremenilo, razbremenilo odkar sem srečala Mašo, da si sedaj ne predstavljam življenja brez nje. Poleg sebe sem na terapijo pripeljala tudi svoja otroka in moža - ni nam žal. Vsem nam gre na bolje, počutimo se super, skozi težave gremo lažje in znamo se soočiti z različnimi zadevami brez strahu - če povzamem na kratko EXCELLENT. Poleg poglobljene terapije, sem se sama odločila še za delavnico na področju službe (mnenja sem prebirala na spletu in me je takoj zamikalo, kaj pa če sprobam še jaz). Z Mašo sva se dogovorili za termin in sem sprobala tudi to. Preko delavnice, procesa in vsega tega kar je povezano s službo... ne morem verjeti koliko možnosti se mi odpira, kako delujem bolj samostojna, samozavestna, odločna, brez straha in občutek, kot da imam magnet na sebi koliko se je moja dejavnost začela odpirat,zanimati ljudi,.... Poleg vsega je Maša vedno na voljo za kakršna koli vprašanja, težavo,..itd. Tukaj se vidi da denar ne igra vloge. Verjamem v njen dar, njeno moč in da dobro širi med nas. ŽE samo ko jo pogledaš... ta ženska je eno tako čudovito SONCE in ob njej ne moreš biti slabe volje, kvečjemu jo lahko prosiš, če ti malo odstopi svojo energijo in nasmeh. Včasih se vprašam ali je ona sploh kdaj slabe volje. Moje mnenje je, če imate radi svoje življenje in želite biti srečni oz lažje iti skozi ovire, ki nam prihajajo skozi življenje, ne glejte samo na denar ampak na to kar boste dobili za ves ta denar, ki ni merilo tega kar dobimo od Maše. Raje se odpovem kakšnemu dobremu kosu oblačila in vložim v sebe kar je naša/ moja dolgoročna investicija. NE BOJTE SE PROBATI ... ko narediš prvi korak vidiš, kako je lahko v trenutku vse slabo za tabo in kako lahko hodiš po ''svetu'' lažji in z nasmehom na obrazu. Maša HVALA KER SI ... ker nam te je vesolje dalo in rada te imam.
Poslovna ženska
Poslovna ženska
Kaj narediti, ko so sestanki planirani in pomemben sodelavec ne more na sestanek, ker se ga loteva bolezen? Preprosto naročiš mu, da naj pokliče Mašo Plaznik. To je sodelavec naredil in en čirule čarule z Energoin, ki ga je Maša naredila je bil dovolj, da je sodelavec naslednji dan bil prisoten na sestanku. Maša in njeno delo je v tem primeru rešilo naše podjetje, saj bi v primeru bolezni morali sestanke odpovedati oziroma prestaviti, kar pa ni ok za posel. Če želite ostati aktivni v poslu, potem vam zagotovo priporočam, da si v vašo ekipo pridobite Mašo.
Marko Kotnik, NGN d.o.o.
Marko Kotnik Energoin
Maša lepa hvala za terapijo. Si vedno "močnejša". S tvojo pomočjo postajamo boljša verzija nas samih. Sem hvaležna za vse kar je bilo na terapiji razrešeno. Že dolgo časa sem čutila zelo oteženo desno stran telesa. Ob terapiji spreminjanje polja sem ponovno zaznala harmonijo, ravnovesje in povezavo v telesu. Občutek je super. Naj traja. Prav tako občutim večjo lahkotnost na drugih področjih.  Maša lepa hvala za vse in če ne prej se vidimo jeseni.
Petra
Petra Boh Spreminjanje polja
Zelo hvaležna, da sem bila in sem del tvojih terapij. Iz prve roke lahko povem, da je na novo skanalizirana terapija, spreminjanje polja, izredno močna in učinkovita!
Iz srca hvala za to izkušnjo draga Maša Plaznik.
Irena Stanisavljević
Irena Stanisavljević Spreminjanje polja
Jaz sem popolnoma umirjena. Počutim se, kot da bi se koščki sestavljanke dali na mesto. Imam občutek, da bom naredila nekaj stvari, ki mi predstavljajo izziv, ker ne čutim več nobene blokade zakajev in čejev. Imam občutek, da se mi je skupaj s postavitvijo in potem tvojim tretmajem kot pika na i, nekaj velikega zaključilo. Se dalo na pravo mesto, da vidim širšo sliko. Hvala.
Mojca
Mojca spreminjanje polja
Hvala Maša. Najbolj sem bil presenečen nad tem, kako nam telo odgovarja in dejansko, da sem ful čutil razliko med pozitivnim in negativnim odgovorom.
Marko
Marko Najdi sebe