Naslednji dan po Radost enosti (preko spleta) sem končno lahko malo premislila, kaj se je dogajalo. Bilo je super, razen tega da se lažje sprostim, ko smo v Žarku sreče, pa ne vem zakaj. Med terapijo sem čutila kako me peče v prsih in na koncu smo ugotovili, da smo imeli vsi podoben občutek, ker je Maša čistila strah iz pljuč. Zanimivo. In res se je med terapijo slišalo kot bi Maša imela sesalec. In ko mi je na koncu povedala, da je meni izvajala terapijo na ušesih sem dobila preblisk, saj sem si tisti dan zjutraj rekla da bi bil že enkrat čas, da si odstranim te nevidne čepke v ušesih in da končno začnem poslušati sebe. Bomo videli, kaj se bo vse zgodilo v naslednjih dneh... Maša, ti si tak sonček. Hvala, ker si.
Damjana L. Č.
Radost enosti PREKO SPLETA - Damjana
HVALEŽNA do lune in nazaj. Moj mož je sam opazil mojo sproščenost. Pri sebi opazim, da sem umirjena, spala sem celo noč, zbudila sem se 5 min pred budilko, res spočita in brez prepiranja s hčerko (joj pohiti...;)...pozni sva...). Ja in med vožnjo v službo sem se smejala, pela in jokala :)))))
Sonja
Poglobljena terapija Sonja
Poskusno smo pozitivne misli Žarka sreče vpeljali kot darilce ob zaključku potovanja oz. izleta. Prve reakcije naših potnikov so bile neverjetne... preseglo je vsa naša pričakovanja. 
Njihovi odziv je bil tako pozitiven, da so jih celo po mikrofonu začeli brati in tudi vodje skupin so nas naslednji dan poklicali in se zahvalili za naše darilo (pozornost) njim. 
To je nekaj novega, čistega, unikatnega in zato priporočam vsakemu podjetniku in posamezniku, da jih doda k svoji ponudbi in polepša dan.
Rudi turs d.o.o., turistična agencija
Mnenje pozitivne misli Rudi turs
Na Mašinih delavnicah "Radost enosti" sem bila že večkrat in vsakič iz njih odhajam sproščena, napolnjena z novo energijo, umirjena in vedno s kakšnim bremenom manj. Vsaka Radost enosti je doživetje zase, a vsaka z enako dobrim "učinkom". Zadnja Radost enosti, ko smo bili zunaj, je bila še prav posebna. Posebna energija, prelepo mesto za meditacije in nekaj drugačnega. In še vedno z enakim učinkom. Toplo priporočam.
Neli
Mnenje Radost enosti Neli Galič
Skupinska terapija Radost Enosti je zame vsakokrat edinstvena izkušnja. Predstavlja mi čas, ki si ga vzamem zase, da se poglobim v svoje občutke. Namera, ki sem si jo postavila pred meditacijo, se je v varnem okolju, za katerega je poskrbela Maša, razvijala, odvijala in se spletla v mojo novo resničnost. Po terapiji se mi je spremenil pogled in razširila so se obzorja, odprle so se nove možnosti za delovanje in poglobila se je povezava z mojim avtentičnim jazom. Hvala Maša za tvoj doprinos.
Mojca
Mnenje Radost enosti Mojca
Hvaležna sem, da sem bila del te skupinske meditacije. Občutek, ko te prijetna spremljava ponese daleč stran, je težko opisat. Še sama ne vem kam. Ne vem, ali padam ali letim. Roke in noge so nemočne in težke. In ko misli grejo nekontrolirano svojo pot in pokažejo sliko, ki je nisem pričakovala. Ampak na koncu se vse sprosti in teža popusti. Hvala ti za to izjemno globoko sprostitev.
Irena
Mnenje Radost enosti (preko spleta) Irena
Jaz sem se prvič spoznala z barsi na bars delavnici pri Maši v Žarku sreče. Ko sm prebrala opis dogodka in kaj so barsi, mi je nekaj v meni reklo: "Tina to enostavno moraš probat." Takrat sm res rabila sprostitev, želela sm si vsaj za trenutek izklopit vse misli, vse skrbi, ki so me težile in stvari, ki sm jih kopičila v sebi.
In res, že ko sm prvič prejela barse na delavnici, se je vse to res zgodilo..Totalen odklop, sprostitev, pomiritev, lahkotnost.. Poleg tega, da smo se na delavnici naučili izvajati bars terapijo in postali praktiki (na delavnici je vsak dvakrat prejel in dvakrat podaril barse), smo z Mašinim izjemnim pristopom in čistilnimi izreki razrešili še mnogo drugih stvari, negativnih čustev, stališč, sodb, ki so nas omejevale in se jih prej nisem niti zavedala..skratka, res waw.. kako je lahko še boljše kot tako?
Po delavnici sm bila tako sproščena in lahkotna, da se mi je zdelo, da lebdim na Zemlji..noro dober občutek. Poleg tega pa sem se po delavnici tolko smejala in pogled na svet je bil kr naenkrat ful bolj pozitiven in brez skrbi :)  
Tina
Mnenje Bars delavnica Tina
Mašina meditacija Radost enosti je nekaj posebnega. Iz njene strani sem občutila razumevanje, podporo in ljubezen. Povezala je skupino, da smo se lahko prepustili. Ima neko čudežno moč, začuti kje tiči blokada. V bistvu sem z njeno pomočjo sprejela staro in spustila obtoževanje in podcenjevanje same sebe in od takrat me ta zadeva več ne obremenjuje. Res top občutek. Bilo je tudi nekaj solzic, moje so bile tokrat solze sreče. Ampak Maša pomaga izliti tudi solze žalosti in s tem omehča prsni predel in olajša  dihanje. Tudi tega smo bili deležni. Še ena prečudovita izkušnja je za mano, med samo meditacijo so se mi dlani in nato roke same dvigale, vem da se sliši čira čara. Upam, da si boste dovolili in enkrat doživeli to izjemno lahkotnost in sproščenost. Preprosta in srčna Maša, sem presrečna, da sem te spoznala.
Mateja M.
Mnenje skupinska Radost enosti Mateja
Ne morem opisati občutka, ko zavestno ležiš, poslušaš navodila Maše in ko obstaneš v tišini (samo ti in zvok narave iz ozadja) in začutiš ter vidiš kako lebdiš nad svojim telesom oz. kot bi tvoja duša občutila svobodo in poletela ... neprecenljivo. Ker je bilo tako močno in intezivno, sem se po 40 min sama spustila in zaključila, ker enostavno je imelo telo dovolj in je dobilo kar je hotelo.
Hvala Maša♥
Tvoja G.S.
Mnenje skupinsko magično doživetje G. S.
Draga Maša, čeprav je minilo že nekaj časa od kar sem bila na obisku pri tebi, se ti želim zahvaliti iz srca za tvojo pomoč, vsakič grem od tebe prerojena in polna hvaležnosti in veselja. Nimam besed za opisati, kako dobro se vsakič počutim :))))) Odpiraš mi nova obzorja in od tebe grem vedno 'prazna' - v smislu prazna misli in polna miru in radosti:))) čutim kako tisto, kar ne potrebujem več odpustim z lahkoto in kot s čarobno palico, aktiviraš luč v vsaki celici telesa:) :))))
Všeč si mi, ker si polna energije, pristna, ljubezniva, mirna in odločna, veš kako pristopiti do ljudi, da se vsak ob tebi dobro počuti, začutiš osebo, znaš predati informacije na pravi način ob pravem času in veliko sem se od tebe naučila :).
Všeč si mi, ker si 'praktična':) vse ustvarjaš enostavno, z lahkoto, mirno, jedrnato, v trenutku prideš k bistvu naših senc in jih razbliniš in osvetliš :))))) brez dolgih ovinkarjenj:))))) PRAVA SI :)))))) Veš, da je vse enostavno, vse je mogoče, vse je takoj, tukaj in sedaj in vse samo je:)
Hvala ti za ljubezen in ustvarjanje in odprtost in pomoč, ki nam jo nudiš, da se lažje spoznamo in pridemo do sebe. To je bistvo življenja.
Z veliko hvaležnostjo in ljubeznijo,
Tanja
Mnenje Tanja