Maša je eno takšno čudovito bitje...preprosto jo moraš imeti rad. Z eno samo besedo je ne moreš opisati, ampak jo moraš doživeti, da začutiš to čarobnost, unikatnost. Pomaga ti odpirati nova obzorja, pokaže ti luč na koncu tunela in predvsem s svojimi zlatimi rokami vrne telesu dobro in čisto energijo. Počisti vso nepotrebno nesnago, ki jo nosimo s sabo. Mašo obiskujem cca 3 leta in si ne predstavljam življenja brez nje, to sicer ne pomeni, da sem "težek" pacient in da jo uporabljam oz koristim njeno storitev 365 dni v letu, ampak ko delamo na sebi, ko smo okoli raznih ljudi, se pojavijo razne druge energije, dvomi, strahovi, izzivi (zasebno in poslovno) in tukaj je ona, če rabiš nasvet ali pomoč, kako postopati v dani situaciji in kako si tudi sam pomagati. Naredila sem tudi tečaj Access Bars pri Maši, katerega izvajam doma, na otrocih, možu, starših in pa tudi sebi, ko to potrebujem. Nekaj malega že znata tudi otroka, da lahko naredita meni ali pa med seboj. Ko bo razpisana otroška delavnica, gresta otroka definitivno tja, saj ju ta tehnika zelo zanima, pa čeprav sta majhna. Zanimivo kako zna otrok začutit energijo. ki mu gre skozi roke, še posebno smešno je, kako na doživet način to opisuje :) Toplo priporočam to tehniko, saj se nam je vedno super izkazala, ko se je kdo slabo počutil ali bil bolan. Deležna sem bila tudi delavnic, ki so imele različne teme in tematike, ampak najbolj sem pa neučakana za vikend popotovanje z Mašo v Toskano....upam, da nam naslednje leto rata. HVALA Maša, da si ♥
G.S.
Mnenje terapije + Bars delavnica G.S.
Maša ima posebno terapijo in če te je strah česa se prijaviš in bo Maša vse zrihtala. Tudi za šolo mi je veliko pomagala da sem se boljše počutil in da nisem imel težav z sošolci. Je prijazna in super punca. Rad grem k njej ali pa jo slišim.
Leon, 9 let
Mnenje Leon 9 let
Wow Maša še enkrat hvala… Moje dosedanje življenje se je sestavilo kot puzzle in ozavestila sem marsikaj in naenkrat je moje življenje bolj lahkotno. Hm kako je še boljše kot tako. Hvala, ker si in ker ozaveščaš ljudi.
Vesna
Mnenje Magično doživetje (preko telefona) Vesna
Bilo je super! Veš, da sem med glasbo videla energijo! Magično! Zaprte oči, a pod vekami jasna slika! Videla sem zlato bleščečo svetlobo v obliki polnega kroga, ki se širi v vse smeri (koncentrični krogi) in se razpoči, takoj zatem je prišel nov krog in enako se je razpočil in njegova svetloba se je razpršila na vse strani, in tako naprej v istih intervalih, ene deset minut sigurno. Potem so se razpršili bolj v desno, kasneje bolj v levo in kratek čas tudi obratno, iz velikega kroga so se manjšali v malega. Res noro, al kaj sem jaz to videla? Ki nisem spala, sem bla prisebna in se vsega zavedala. In pol vmes sem videla zelo visoka drevesa in prašičke v hlevu in, kako smo vsi pogledali gor in istočasno začutili eno ljubezen, vsi isto vibracijo, vibracijo ljubezni in enosti.. (ma bi si rekla, ma kake jaz zdaj pišem, da neki bluzim, ma sem res to doživljala!!) .. In da so te nesrečne živali vsaj za trenutek izkusile lepoto življe ja, ljubezen. In potem ti rečeš, da smo sodelovali z Zemljo!! In sem se zalotila, kako sem se skozi prijemala za srce. Waw, noro, enkrat z obema rokama, enkrat z eno. Waw. Pa v glavi mi je dogajalo, sem čutila neko valovanje v možganih. Pa stran telesa na podlagi je bila vroča na koncu. V glavnem waw…<3 <3 <3
Sara
Mnenje skupinska Radost enosti (preko spleta) Sara
Danes se zbudim, prvi dan menstruacije in spet se začnejo hude bolečine, najprej v hrbtu, potem še v trebuhu...taka bolečina, da ti je kr slabo. Čutim, da je to znak, da je čas za še en korak naprej, da moram še kaj ozavestit in spustit…Pišem Maši za terapijo, če je slučajno možno danes.. In ja, na srečo je ratalo... Energijska terapija TORNADO… izjemno močna in učinkovita!! Maša mi s svojimi izjemnimi sposobnostmi in podporo pomaga ozavestiti in spustiti določene stvari... čutim, kako se kmalu pekoča bolečina v predelu trebuha sprosti in pred očmi vidim živo sliko, kot bi vulkan začel bruhati lavo, ki odnese vse, kar ne potrebujem več in kar sem skladiščila v sebi, ta lava pa predstavlja ljubezen, moč, čisto energijo in čisto svetlobo...in bolečine ter slabosti ni več! Hvala, hvala, hvala Maša iz srca <3
Tina
Mnenje TORNADO Tina
Pred par tedni sm pisala kolokvij, ki res ni bil enostaven, poleg tega so bile online okoliščine polne motenj, živčnosti, nemira, itd. ampak mi je uspelo, kolokvij sm uspešno opravila, pri tem pa so mi ful pomagale tudi vaje za prisotnost, prizemljitev.. Skratka, vsa orodja za delo na sebi, ki sem se jih naučila ravno na delavnici NAJDI SEBE z Mašo. Top. Maša, hvala ti!

Če si tudi ti študent/ka in se soočaš s takimi in drugačnimi situacijami, si želiš z lahkoto in čim manj stresa opraviti izpite, tudi tebi iz srca priporočam udeležbo na delavnici Najdi sebe z Mašo. Orodja, ki se jih naučiš in znanje, ki ti je na delavnici predano, ti lahko pomagajo v vsakem trenutku NAJTI SEBE, se povezati s svojim virom energije in biti to, kar si. Ne glede na situacijo v kateri se znajdeš. Kako je lahko še boljše kot tako?  
Tina
Mnenje NAJDI SEBE Tina
Prejšnji teden sem bila pri Maši na poglobljeni terapiji, kjer sva med drugim delali tudi na mojem dobrem počutju v službi in občutku, da me ne vidijo. V začetku tega tedna pa mi je šefica dala vedeti, da sem pomemben člen in da nekatere stvari brez mene ne more izpeljati. Ta pohvala mi je dvignila samozavest in motivacijo, da sem OK, kot sem. In še boljša.
Janja
Mnenje Janja POGLOBLJENA TERAPIJA
Mašaaaa... Jaz ti pošiljam povratne informacije od včerajšnjega večera s tabo na programu Ljubeča maternica.  
Meni je bilo fulllll lepo, občutki-mravljinčenje po celem notranjem delu trebuha, občasno slikanje, in na koncu vsega čiščenja praznina in toplota. Po zadnjem polaganju rok sem že lebdela na postelji in fulll zadovoljno uživala, dokler me ni presenetila mrzlica in tresenje od mraza, tako se mi še ni zgodilo. In pišem ti sedaj ker sem po uni mrzlici tako močno zaspala, da sem zgubila konec.
Danes zjutraj sem naredila nalogo in bilo mi je kot občutek napihnjenega balona s helijem. Si predstavljaš, obroba maternice in notri nekaj praznega ki lebdiiii... Tako lahka še nisem bila nikoli.....
Hvala hvala hvala hvala Maša še za naprej.
Klara, 37 let
Ljubeča maternica Klara
Moram ti napisat povratno informacijo o programu Ljubeča maternica. Včeraj se je med delavnico sprostil moj zgornji del telesa. Imam občutek, da mi je padla skala iz srca… dobesedno! In solze so se mi ulile vmes kot iz pipe. In danes mi gori celo telo… ma tako močno, da imam še vedno mravljince po telesu.  
In kaj zdaj počnem? Moje telo se je odločilo da noče ustat in ležim še vedno na istem mestu kjer sem bila.
Maša hvala iz srca!
Maja, 35 let
Ljubeča maternica Maja
Program Ljubeča maternica mi je pomagal, da sem končno spustila travmo od splava. Hvala Maša.
Martina, 42 let
Ljubeča maternica Martina