Danes se zbudim, prvi dan menstruacije in spet se začnejo hude bolečine, najprej v hrbtu, potem še v trebuhu...taka bolečina, da ti je kr slabo. Čutim, da je to znak, da je čas za še en korak naprej, da moram še kaj ozavestit in spustit…Pišem Maši za terapijo, če je slučajno možno danes.. In ja, na srečo je ratalo... Energijska terapija TORNADO… izjemno močna in učinkovita!! Maša mi s svojimi izjemnimi sposobnostmi in podporo pomaga ozavestiti in spustiti določene stvari... čutim, kako se kmalu pekoča bolečina v predelu trebuha sprosti in pred očmi vidim živo sliko, kot bi vulkan začel bruhati lavo, ki odnese vse, kar ne potrebujem več in kar sem skladiščila v sebi, ta lava pa predstavlja ljubezen, moč, čisto energijo in čisto svetlobo...in bolečine ter slabosti ni več! Hvala, hvala, hvala Maša iz srca <3
Tina
Mnenje TORNADO Tina
Pred par tedni sm pisala kolokvij, ki res ni bil enostaven, poleg tega so bile online okoliščine polne motenj, živčnosti, nemira, itd. ampak mi je uspelo, kolokvij sm uspešno opravila, pri tem pa so mi ful pomagale tudi vaje za prisotnost, prizemljitev.. Skratka, vsa orodja za delo na sebi, ki sem se jih naučila ravno na delavnici NAJDI SEBE z Mašo. Top. Maša, hvala ti!

Če si tudi ti študent/ka in se soočaš s takimi in drugačnimi situacijami, si želiš z lahkoto in čim manj stresa opraviti izpite, tudi tebi iz srca priporočam udeležbo na delavnici Najdi sebe z Mašo. Orodja, ki se jih naučiš in znanje, ki ti je na delavnici predano, ti lahko pomagajo v vsakem trenutku NAJTI SEBE, se povezati s svojim virom energije in biti to, kar si. Ne glede na situacijo v kateri se znajdeš. Kako je lahko še boljše kot tako?  
Tina
Mnenje NAJDI SEBE Tina
Prejšnji teden sem bila pri Maši na poglobljeni terapiji, kjer sva med drugim delali tudi na mojem dobrem počutju v službi in občutku, da me ne vidijo. V začetku tega tedna pa mi je šefica dala vedeti, da sem pomemben člen in da nekatere stvari brez mene ne more izpeljati. Ta pohvala mi je dvignila samozavest in motivacijo, da sem OK, kot sem. In še boljša.
Janja
Mnenje Janja POGLOBLJENA TERAPIJA
Moram ti napisat povratno informacijo o programu Ljubeča maternica. Včeraj se je med delavnico sprostil moj zgornji del telesa. Imam občutek, da mi je padla skala iz srca… dobesedno! In solze so se mi ulile vmes kot iz pipe. In danes mi gori celo telo… ma tako močno, da imam še vedno mravljince po telesu.  
In kaj zdaj počnem? Moje telo se je odločilo da noče ustat in ležim še vedno na istem mestu kjer sem bila.
Maša hvala iz srca!
Maja, 35 let
Ljubeča maternica Maja